Arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een van de belangrijkste verzekeringen voor ondernemers en ZZP’ers. Toch heeft lang niet elke ondernemer een AOV. De voornaamste reden: te duur. Maar het kan anders. Want wist je dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar is? Dankzij onze unieke online service kan je snel en goedkoop een passende AOV aanvragen.    

Voordelen voor jou:
  • Aftrekbaar van de belasting
  • Zonder provisie, met collectiviteitsvoordeel
  • Ruime keus en online te regelen

10% Yezzer korting!
Vergelijken en Online Advies

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een van de belangrijkste verzekeringen voor ondernemers en ZZP’ers. Desondanks heeft nog niet de helft van de zelfstandigen in Nederland een AOV. De voornaamste reden: zij vinden het te duur. Kan een AOV-verzekering veel goedkoper? En is een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar? Yezzer Verzekeringen kan beide vragen volmondig met 'ja' beantwoorden. Dankzij onze unieke online service kan je snel, eenvoudig, veilig en goedkoop een passende AOV afsluiten.    

   

Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar?

Het aantal ZZP’ers groeit de laatste jaren sterk in Nederland. Steeds minder zelfstandigen zijn echter verzekerd tegen verlies van inkomsten als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Het (tijdelijk) niet meer kunnen werken door een ongeval of ziekte kan desastreuze gevolgen hebben. Door het wegvallen van inkomen kan het voortbestaan van de onderneming zelfs in gevaar komen. Je loopt het risico in de bijstand terecht te komen. Laat het niet zover komen. Bij Yezzer kun je geheel online een AOV afsluiten, waarbij de kosten voor advies en afsluiten tot ruim 50% lager liggen dan bij een traditionele aanbieder. Daarbij komt dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar is voor de belasting.

 

Yezzer is geheel onafhankelijk. Je kunt via onze online zakelijke dienstverlening de AOV-producten van alle relevante verzekeraars vergelijken en de beste deal voor jouw onderneming vinden. Yezzer is er voor en door ondernemers. Onze dienstverlening wordt in een collectief aangeboden. Dat betekent dat de gezamenlijke ondernemers een lagere prijs voor hun AOV-verzekering diensten krijgen. Daarnaast is de arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar bij de inkomstenbelasting als je zelf de verzekerde bent, wat extra voordeel oplevert. De premies voor de AOV worden door de Belastingdienst gezien als ꞌuitgaven voor inkomensbehoudingꞌ, daardoor is een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar. De fiscus betaalt tot 52% mee aan jouw AOV-verzekering.        

        

Een goedkope AOV op maat regel je online bij Yezzer Verzekeringen

Er zijn heel veel vormen van AOV-verzekeringen. In principe zijn allen als arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar. Je kunt zelf de hoogte van het eigen risico bepalen, welke ernstige ziekten en aandoeningen gedekt zijn en wat de looptijd van de verzekering is. Via de online advies module van Yezzer kom je stapsgewijs tot een AOV advies op maat. Je krijgt van onze gecertificeerde en deskundige adviseurs een adviesrapport, dat volledig toegespitst is op jouw bedrijfs- en privésituatie. Yezzer rekent geen provisie, maar vraagt slechts een maandelijkse servicevergoeding en éénmalige lage advies vergoeding. Dit biedt twee voordelen: je betaalt minder én je krijgt onze service erbij. Bovendien is de premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar. Dit scheelt flink in de kosten.          

 

Arbeidsongeschiktheid door ziekte of invaliditeit komt in de meeste gevallen onverwacht. Neem daarom tijdig maatregelen om de financiële gevolgen voor je bedrijf en gezin af te dekken. Via Yezzer Verzekeringen kan je gemakkelijk online een AOV vergelijken, afsluiten en advies krijgen. Bereken snel je voordeel en kies voor financiële zekerheid na plotselinge arbeidsongeschiktheid. En profiteer ervan dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar is.

Vergelijken

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de KriekVergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout