Arbeidsongeschiktheids-verzekering ZZP

Raak je als ZZP’er arbeidsongeschikt dan heb je geen recht op de ziektewet. Dit betekent dat je eigen maatregelen moet treffen om jezelf te beschermen tegen inkomstenverlies. Een goede bescherming is een AOV verzekering voor ZZP’ers. Lees hieronder verder of vergelijk hier alle relevante aanbieders van een AOV!

Start met AOV premies vergelijken!

61.862 ondernemers gingen je voor!

amersfoortse
goudse
allianz
klaverblad
movir
reaal
aegon
asr
avero-achmea

Voordelen van een AOV verzekering voor ZZP’ers via Yezzer zijn:

  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken

Waarom een zzp arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

Heb jij al nagedacht over jouw bescherming in geval van arbeidsongeschiktheid? Als ZZP’er is het belangrijk dat je hiervoor een plan hebt, omdat je geen bescherming hebt vanuit de overheid. Een AOV verzekering  voor ZZP’ers keert jou, in geval van arbeidsongeschiktheid, iedere maand een bedrag uit en kan dus een goed vangnet vormen. En met de huidige cijfers dat 1 op de 10 ondernemers arbeidsongeschikt raakt, blijkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers een belangrijke verzekering. 

Keuze uit verschillende AOV verzekeringen voor ZZP’ers

Veel verzekeraars bieden een AOV verzekering voor ZZP’ers aan. Hoe maak je dan de juiste keuze? Het is verstandig om hierbij advies aan te vragen bij een onafhankelijke adviseur. Een onafhankelijke adviseur kan jou helpen bij het vergelijken van de verschillende AOV verzekeringen. Hieruit zal een advies volgen dat aansluit bij jouw situatie.  Als je uiteindelijk een passende AOV verzekering, voor jou als ZZP’er gevonden hebt en wilt afsluiten, moet je er rekening mee houden dat dit vrijwel altijd via een tussenpersoon verloopt. Deze tussenpersoon rekent je afsluitkosten en tevens een maandelijkse beheer vergoeding. Maar net als bij de AOV verzekering, verschillen deze kosten tussen de partijen. Het is dus verstandig om deze kosten te vergelijken, zodat je nooit teveel betaalt. 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

AOV verzekeringen vergelijken via Yezzer

Wil jij AOV verzekeringen voor ZZP’ers vergelijken? Via Yezzer kun je online alle relevante verzekeraars met elkaar vergelijken. Yezzer is een onafhankelijke partij en werkt geheel online. Vul onze online arbeidsongeschiktheidsvergelijker in en zie direct een top drie van verzekeraars met de bijbehorende premie.

Voordelen van een AOV verzekering voor ZZP’ers via Yezzer zijn:

  • Onafhankelijk persoonlijk advies van gecertificeerde adviseurs
  • Scherpe premies
  • Online alles regelen

Zie ook Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP.