Arbeidsongeschiktheids-verzekering van a.s.r. afsluiten

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van a.s.r. met de hoogste collectieve korting van Nederland. Waarom? Lees hieronder meer over a.s.r. en Yezzer.

Start met AOV premies vergelijken!

116.071 ondernemers gingen je voor!

Waarom een AOV van a.s.r.?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van a.s.r. is een goede kwalitatieve AOV! a.s.r. is een betrouwbare verzekeraar en ze bieden een ontzettend goede service. Dat zijn ook de belangrijkste redenen waarom wij bij Yezzer deze aanbieder in onze verzekeringsvergelijker hebben zitten. We bieden de a.s.r. Reguliere AOV en a.s.r. Flexibele AOV aan.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt ondernemers bescherming voor als zij even niet kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld door een ongeluk, stress of een blessure. Je betaalt maandelijks een premie gebaseerd op je wensen en als er dan iets met je gebeurt, keert de arbeidsongeschiktheidsverzekering uit.

a.s.r. Reguliere en a.s.r. Flexibele AOV

Bij Yezzer hebben we 2 arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van a.s.r.:

a.s.r. Reguliere AOV

Als je als zelfstandige een stabiel inkomen hebt, is dit een goede AOV die je kan sluiten. Voorwaarden zijn top en je hebt geen zorgen als je arbeidsongeschikt raakt. Daarnaast krijg je de beste begeleiding zowel preventief als bij arbeidsongeschiktheid.

a.s.r. Flexibele AOV

De ene maand meer werk dan de ander? Dan kan je voor de a.s.r. Flexibele AOV gaan. Deze is namelijk makkelijk aan te passen en je verzekert je voor een vast bedrag als je inkomen wisselt. Geen gedoe en verplichtingen voor als je arbeidsongeschikt raakt!
 

Waarom een AOV van a.s.r. afsluiten bij Yezzer?

We bieden de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van a.s.r. met een ontzettend scherpe premie aan, met collectieve korting. Dit komt omdat wij Yezzer zijn: een online vergelijker van bedrijfsverzekeringen met extra services als online trainingen voor ondernemers. 1 van de verzekeringen die wij voor ondernemers vergelijken zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

En omdat duizenden ondernemers zoals jij een AOV bij Yezzer vergelijken en afsluiten, nemen verzekeraars ons serieus. Daarom dat wij de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland aan onze klanten kunnen bieden. Check maar eens in onze AOV-vergelijker.

a.s.r. verzekert Nederland sinds 1720

Ruim 300 jaar ervaring met verzekeringen dus. a.s.r. is beursgenoteerd, maar heeft een altruïstische inslag: zij helpen hun klanten als zij dat nodig hebben. Ze streven naar kwaliteit, snelle en zorgvuldige dienstverlening. Je weet dus zeker dat als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r. neemt je je bij een organisatie aansluit die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij.

a.s.r. met collectieve korting via Yezzer

a.s.r. biedt verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan via Yezzer. Doe onze AOV vergelijker en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de hoogste collectieve kortingen van Nederland krijgt.
 

Bekijk het aanbod

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Een AOV van a.s.r via Yezzer

  • Yezzer is onafhankelijk!
  • Doe onze AOV vergelijker
  • Vergelijk de AOV van a.s.r. met anderen
  • Sluit simpel, snel en online je AOV af
Vergelijk nu!

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.

Laagste afsluitkosten

Dat we alles online aanbieden klinkt misschien niet revolutionair maar in onze wereld, de verzekeringswereld, is dat echt zo. De slagen die we hiermee maken geven we terug aan onze klanten. Gevolg: lage premies en de laagste afsluitkosten van Nederland.

Een a.s.r. AOV voor jou!

Via Yezzer kun je vrijblijvend AOV's vergelijken, op voorwaarden en premies. Daarna kan je zelf besluiten om een AOV aan te vragen, met of zonder advies. Vergelijken is uiteraard helemaal gratis.

AOV's vergelijken

AOV a.s.r. aanvragen zonder advies

Via Yezzer kan je zonder advies een AOV aanvragen. Het enige dat je dan moet doen is een kennistoets invullen waarin je laat zien dat je een AOV snapt. De kosten voor een AOV zonder advies zijn bij Yezzer laag: eenmalig €269 en €90 p.j. administratiekosten. Deze kosten liggen 50% onder het gemiddelde in Nederland. 

Aanvragen zonder advies.

AOV a.s.r. aanvragen met persoonlijk advies

Via Yezzer kan je natuurlijk ook persoonlijk advies krijgen over welke AOV bij je past. De kosten zijn dan eenmalig €499 en €17,50 p.m. servicekosten. Voordeel: wij doen jaarlijks een check, geven je advies, zijn jouw vraagbaak en contact richting verzekeraar.

Aanvragen met advies

Aanbieders arbeidsongeschiktheidsverzekering

Yezzer werkt alleen maar samen met A-merken. Bij ons vind je dus alleen verzekeraars met een goed track record. Bekende partijen dus maar wel tegen de laagste tarieven. Dat komt door de vele ondernemers die al via Yezzer een verzekering hebben afgesloten: door hun, en hopelijk ook binnenkort jou, krijgen we de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland!

Momenteel bieden wij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van de volgende verzekeraars aan: 

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van AEGON
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avero Achmea
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Klaverblad
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir