Yezzer Verzekeringen blog

Zzp-opdrachten vinden

4 december 2023

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) is het vinden van opdrachten belangrijk voor het succes van je bedrijf. Want: zonder opdrachten, geen inkomsten.

Lees meer ›

Boekhouding als zzp’er

4 december 2023

Voor veel zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp'ers) kan boekhouding een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Er komen een hoop nieuwe begrippen op je af als je begint als zzp’er. Het is van belang om een boekhouding bij te houden om de financiële gezondheid van je bedrijf te waarborgen en om te voldoen aan de vereisten van de Belastingdienst. 

Lees meer ›

Reviews verzamelen voor jouw bedrijf

4 december 2023

Om een goede reputatie op te bouwen en het vertrouwen bij potentiële klanten te vergroten, kan het helpen om reviews over jouw bedrijf te verzamelen. Klantbeoordelingen kunnen een groot effect hebben op de groei van jouw bedrijf en kunnen zelfs het verschil maken tussen succes en mislukking.

Lees meer ›

Zzp-kalender 2024

30 november 2023

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) is het handig om goed georganiseerd te zijn en op de hoogte te zijn van belangrijke data en gebeurtenissen die invloed kunnen hebben op jouw bedrijfsvoering. In deze zzp-kalender voor 2024 vind je een overzicht van data en gebeurtenissen waar je als zzp'er rekening mee moet houden. Van belastingaangifte deadlines tot belangrijke netwerkevenementen, deze kalender helpt je om je tijd, financiën en carrière effectief te beheren.

Lees meer ›

Elke lease een autoverzekering

21 november 2023

In onze zoektocht naar partners die onze visie delen, hebben we FinancialLease.nl gevonden. Gezamenlijk hebben we de expertise in huis om ondernemers te helpen een autoverzekering te vinden die perfect past bij hun unieke situatie. Dat zie je terug in de weg naar on-demand leasen. Daarom kun je via FinancialLease.nl en Yezzer binnen 2 minuten een autoverzekering vergelijken én afsluiten, zonder lange wachttijden of saaie polisgesprekken.

Lees meer ›

Een AOV voor de bouw

31 juli 2023

Als iemand die in de bouw werkt, loop je een groter risico op arbeidsongeschiktheid dan de gemiddelde ondernemer. Een ongeluk op de bouwplaats of zelfs werkgerelateerde stress of ziekte kunnen je (tijdelijk) uit het veld slaan. Het is daarom belangrijk om je inkomen veilig te stellen. Met een AOV voor de bouw zorg je ervoor dat je een stabiel inkomen behoudt tijdens je afwezigheid. Je weet van tevoren wat je uitkering zal zijn, wat jou de nodige zekerheid geeft.

Lees meer ›

Feiten en fabels over een AOV

31 juli 2023

Als zelfstandig ondernemer draag je een grote verantwoordelijkheid, ook als het gaat om je inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Het is ontzettend belangrijk om dit aspect serieus te nemen en eventuele risico's goed af te dekken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan hierbij een waardevolle oplossing zijn. Helaas zijn er veel misverstanden en onduidelijkheden rondom AOV's, waardoor het maken van een goede keuze soms lastig kan zijn. 

Lees meer ›

Een AOV aanvragen, hoe pak ik dat aan?

31 juli 2023

Hey, ondernemer! Wil je jezelf beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en zekerheid hebben in geval van nood? Dan is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) een slimme keuze. Bij Yezzer maken we het aanvragen van een AOV eenvoudig en toegankelijk. Of je nu zelfstandig een AOV wilt afsluiten of advies van onze experts nodig hebt, bij ons vind je moeiteloos een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering die perfect bij jou past. In dit blogartikel leggen we uit hoe je een AOV aanvraagt en wat wij te bieden hebben.

Lees meer ›


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout