Yezzer Verzekeringen blog

Hoe wordt de hoogte van je AOV-uitkering bepaald?

17 maart 2023

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je financieel beschermd bent wanneer je door ziekte of een ongeval niet in staat bent om te werken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan dan uitkomst bieden. Maar hoe hoog is de AOV-uitkering eigenlijk en hoe wordt deze bepaald? Wij leggen het je uit in dit artikel.

Lees meer ›

5 vragen over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

19 december 2022

Een beroepsaansprakelijksheidsverzekering, heb ik deze nodig als ondernemer? Is een beroepsaansprakelijksheidsverzekering verplicht en hoe wordt de premie bepaald? Wij geven antwoord op 5 veelgestelde vragen over de beroepsaansprakelijksheidsverzekering.

Lees meer ›

Wat wordt gedekt bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

19 december 2022

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jou en je bedrijf tegen de gevolgen van schadeclaims wanneer er een beroepsfout wordt gemaakt. Maar wat valt er nu eigenlijk allemaal binnen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Wij leggen het je hieronder uit!

Lees meer ›

Op welke leeftijd moet je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

24 oktober 2022

Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden als je zelfstandig ondernemer bent. Een van de grootste is of je al dan niet een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt. Immers, als je niet kunt werken, hoe ga je dan je rekeningen betalen?

Leeftijd is een belangrijke factor bij het al dan niet afsluiten van een polis. Hoe jonger je bent, hoe kleiner de kans dat je het nodig hebt. Maar naarmate je ouder wordt, neemt de kans op een invaliderende verwonding of ziekte toe. Daarom is het belangrijk om te begrijpen wanneer je moet gaan nadenken over het afsluiten van een verzekering.

Lees meer ›

Wat zijn kenmerken van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering?

24 oktober 2022

Als ZZP'er ben je je eigen baas. Je bent verantwoordelijk voor het vinden en behouden van je eigen klanten, en zorgt ervoor dat je bedrijf van dag tot dag goed loopt. Maar wat gebeurt er als je ziek of gewond raakt en niet meer kunt werken? 

Dat is waar een arbeidsongeschiktheidsverzekering om de hoek komt kijken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is bedoeld om je financieel te beschermen als je door een ziekte of letsel niet kunt werken. Maar met zoveel verschillende polissen en aanbieders kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten als je rondkijkt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Lees meer ›

Wat je moet weten over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

24 oktober 2022

Voor veel mensen is hun vermogen om een inkomen te verdienen hun meest waardevolle bezit. Maar wat zou er gebeuren als je plotseling niet meer zou kunnen werken? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan helpen je inkomen te beschermen als je door een ziekte of letsel niet meer kunt werken. In deze blogpost bekijken we wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering is, hoe hij werkt, en wie hem nodig heeft.

Lees meer ›

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten bij een hypotheek?

24 oktober 2022

In Nederland zijn er ruim 800.000 mensen arbeidsongeschikt. Meer dan één op de tien zelfstandigen raakt arbeidsongeschikt. Als zelfstandige betaalt niemand jouw loon door in de periode dat je ziek bent en kom je niet in aanmerking voor een WIA-uitkering. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan hier een oplossing zijn.

Lees meer ›

Wanneer heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

24 oktober 2022

Als zelfstandige ondernemer ben je liefst zo goed mogelijk voorbereid op onvoorziene praktijken. Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) komt hier ook bij kijken. Wanneer je zelf voor jouw inkomen zorgt, is het fijn als dit binnen blijft komen. Ook bij langdurige ziekte of invaliditeit. Een AOV helpt je hierbij. Wij leggen je uit wanneer het handig is om over een AOV na te denken.

Lees meer ›


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout