ZZP verzekeringen

Benieuwd welke verzekeringen jij als ondernemer nodig hebt? Lees hieronder alles over de ZZP verzekeringen of doe de risicoscan en zie welke verzekeringen voor jou relevant zijn.

De Yezzer Risicoscan

Doe in 2 min de risicoscan, vergelijk verzekeraars, bekijk de vanaf premies en vraag direct aan.

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk ZZP verzekeringen

ZZP verzekeringen

ZZP verzekeringen vergelijken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Je hebt de keuze uit allerlei zakelijke verzekeringen. Zodra je door de bomen het bos niet meer ziet helpen we je daar bij Yezzer graag bij. Het kan best ingewikkeld zijn, vooral als je nog geen verzekeringen hebt en je er zeker van wilt zijn dat je niets over het hoofd ziet.

Een verzekering voor ZZP'ers biedt een zakelijke dekking, zodat je daar als ondernemer gebruik van kunt maken. Soms heb je niet voldoende aan een particuliere (privé) verzekering, het is dan belangrijk om een zakelijke polis af te sluiten. Voor jou als eenmanszaak werkt dat bijna hetzelfde als een privé-verzekering, al geldt de dekking in dit geval voor je bedrijf. En ben je geen ZZP'er, maar heb je een (kleine) MKB-organisatie? Ook dan hoeft het berekenen, vergelijken en afsluiten met onze tools gelukkig niet moeilijk te zijn.

Wij vergelijken verschillende partijen voor jou, voor elk van de ZZP verzekeringen die jij wil. Sluit je meerdere ZZP verzekeringen dan bieden wij ook nog premiekorting. En het mooie is dat wij voor jou alle verschillende verzekeringen in 1 pakket aanbieden, ook al bestaat die uit verschillende verzekeraars.

Zo bieden wij de volgende ZZP Verzekeringen:

- Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

- Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

- Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

- Rechtsbijstandverzekering ZZP

- Cyberverzekeringen

En nog meer ZZP Verzekeringen!

 

Verzekering voor ZZP'er: wat is er anders?

Jezelf verzekeren als ZZP'er: hoe werkt dat? Net als bij particuliere verzekeringen kan dit gewoon online. Bij Yezzer hebben we handige tools voor je ontwikkeld waarmee je verzekeringen kunt berekenen, vergelijken en online kunt afsluiten.

Het aanbod verzekeringen ziet er net iets anders uit dan privé, omdat je te maken hebt met andere risico’s. Populaire ZZP verzekeringen zijn bijvoorbeeld de:

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering

Tip: je bent niet verplicht om deze verzekeringen voor ZZP'ers af te sluiten. Als je werkt als ZZP'er en verzekeringen wilt afsluiten ben je vrij in de polissen die je wel en niet kiest.

Het is belangrijk om de risico’s die jij als zelfstandige loopt goed in kaart te brengen. Soms brengt het werken in een bepaalde branche risico’s met zich mee (zoals in de bouw en in de zorg) en soms komt dat door de manier waarop jij werkt of de klanten waarvoor je opdrachten uitvoert. Het is verstandig om goed op een rij te zetten welke ZZP verzekeringen je overweegt, zodat je die online kunt berekenen, vergelijken en kunt afsluiten.

 

ZZP verzekeringen: vergelijken en afsluiten

Benieuwd welke verzekeringen je als ZZP'er nodig hebt en wat daar de kosten van zullen zijn? Je kunt online de beste ZZP verzekering berekenen en vergelijken. We hebben daar bij Yezzer handige vergelijkers voor ontwikkeld, zelfs als je gebruik wilt maken van een ZZP pakket verzekering met de aanbevolen polissen voor zelfstandigen.

De kosten van een bedrijfsverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten