Arbeidsongeschiktheids-verzekering van Movir afsluiten

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Movir met de laagste afsluitkosten van Nederland. Waarom? Lees hieronder meer over Movir en Yezzer.

Start met AOV premies vergelijken!

113.536 ondernemers gingen je voor!

Een AOV van Movir

Goed dat je op zoek bent naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Movir. Movir is een goede en betrouwbare verzekeraar die een prima AOV heeft. Yezzer heeft de Momentum Sommen en Momentum Schade AOV van Movir in de vergelijker. Daarom biedt Yezzer ook de AOV van Movir aan. En niet alleen dat: we doen dat ook nog met de laagste afsluitkosten van Nederland.

Movir – Momentum Sommen AOV

Bij de Movir Momentum Sommen AOV keert Movir uit op basis van het verzekerd bedrag en de mate van arbeidsongeschiktheid.

  • Simpel, snel en online
Vergelijk je AOV via Yezzer!

Movir - Momentum Schade AOV

Bij de Movir Momentum Schade AOV keert Movir uit als je arbeidsongeschikt wordt en daardoor inkomen verliest. Er wordt uitgekeerd op basis van verzekerd bedrag en je gemiddelde inkomen over de laatste jaren. Ook wordt gekeken naar inkomensverlies. Heb je bijvoorbeeld minder verlies van inkomen, bijvoorbeeld doordat je ander werk doet, dan kan de uitkering worden verlaagd. Daarnaast zijn er nog een aantal andere bepalingen waar je rekening mee kan houden.

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt ondernemers bescherming voor als zij even niet kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld door een ongeluk, stress of een blessure. Je betaalt maandelijks een premie gebaseerd op je wensen en als er dan iets met je gebeurt, keert de arbeidsongeschiktheidsverzekering uit.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir via Yezzer

Movir biedt dus verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan via Yezzer. Doe onze AOV vergelijker en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de hoogste collectieve kortingen van Nederland krijgt.

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Een AOV van Movir via Yezzer!

  • Yezzer is onafhankelijk
  • Doe onze AOV vergelijker
  • Vergelijk de AOV van Movir met andere verzekeraars
  • Snel en makkelijk online geregeld
Vergelijk jouw AOV via Yezzer

Movir = betrouwbare partij

Movir is gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers. Het is hun core en dat merk je ook aan de diensten die ze bij een AOV leveren. Zo kan je gebruik maken van hun uitstekende preventieservice. Ook kan je in veel gevallen een coach via Movir inschakelen die jou als ondernemer helpt. 

Movir AOV voor jou

Via Yezzer kan je vrijblijvend AOV's vergelijken, op voorwaarden en premies. Daarna kan je zelf besluiten om een AOV aan te vragen, met of zonder advies. Vergelijken is uiteraard helemaal gratis.

AOV Movir aanvragen zonder advies

Via Yezzer kan je zonder advies een AOV aanvragen. Het enige dat je dan moet doen is een kennistoets invullen waarin je laat zien dat je een AOV snapt. De kosten voor een AOV zonder advies zijn bij Yezzer laag: eenmalig €269 en €90 p.j. administratiekosten. Deze kosten liggen 50% onder het gemiddelde in Nederland. 

Aanvragen zonder advies.

AOV Movir aanvragen met persoonlijk advies

Via Yezzer kan je natuurlijk ook persoonlijk advies krijgen over welke AOV bij je past. De kosten zijn dan eenmalig €499 en €17,50 p.m. servicekosten. Voordeel: wij doen jaarlijks een check, geven je advies, zijn jouw vraagbaak en contact richting verzekeraar.

Aanvragen met advies

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringenbedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.

Laagste afsluitkosten

Dat we alles online aanbieden klinkt misschien niet revolutionair maar in onze wereld, de verzekeringswereld, is dat echt zo. De slagen die we hiermee maken geven we terug aan onze klanten. Gevolg: lage premies en de laagste afsluitkosten van Nederland.

Aanbieders arbeidsongeschiktheidsverzekering

Yezzer werkt alleen maar samen met A-merken. Bij ons vind je dus alleen verzekeraars met een goed track record. Bekende partijen dus maar wel tegen de laagste tarieven. Dat komt door de vele ondernemers die al via Yezzer een verzekering hebben afgesloten: door hun, en hopelijk ook binnenkort jou, krijgen we de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland!

Momenteel bieden wij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van de volgende verzekeraars aan: 

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van AEGON
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avero Achmea
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Klaverblad