Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Via Yezzer Verzekeringen kan je Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV's) online vergelijken, afsluiten en persoonlijk advies krijgen. Altijd zonder provisie en in een collectief. Dat scheelt jou geld en tijd. En wel zo makkelijk. Vergelijk, zie jouw voordeel en doe mee!
Arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Geef graag aan wat jij wil doen(maximaal 4 stappen in minder dan 5 minuten)
Al 48502 ondernemers zijn je voor gegaan

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV's), online, via Yezzer voor ondernemers. Vergelijken, keus uit vele verzekeraars, afsluiten en met persoonlijk advies. En in een collectief. Dat betekent dat verzekeren via Yezzer goedkoper is, en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers, voor ondernemers. 

Heb jij al een Arbeidsongeschiktheidsverzekering? Bereken dan je besparing door over te stappen naar Yezzer!

Onze premies en advieskosten behoren tot de laagste in de markt. Onze kosten liggen tot ruim 50% lager dan andere aanbieders. Dit kan doordat wij volledig online werken, verzekeringen zonder provisies aanbieden en collectiviteitsvoordelen kunnen bieden vanwege onze inkoopkracht.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde adviseurs met ruime ervaring in het adviseren van ondernemers bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hierdoor ben jij verzekerd van kundig advies en het beste resultaat.

Yezzer helpt jou bij het verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid door het vinden van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Bij Yezzer helpen we je van A tot Z met het regelen van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. Benieuwd hoe dit proces precies gaat? Bekijk dan hier de infographic 'Hoe Sluit Ik Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering Via Yezzer Af?'

 

Je wilt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten. Maar waar moet je dan eigenlijk op letten? We zetten zes belangrijke punten op een rijtje voor het afsluiten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering.


1. Het verzekerde bedrag

Afhankelijk van hoeveel inkomen je nodig hebt om in je onderhoud te voorzien, kies je een bijpassend niveau. Wellicht kan een (levens)partner inspringen of is het niet nodig om het inkomensniveau dat je gewend bent te behouden, zodat je kunt kiezen voor een relatief laag verzekerd bedrag. Dit heeft invloed op de premie die je betaalt voor je Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

 

2. Het eigen risico

Niet iedere keer dat je ziek bent, betekent dat je inkomen verliest. Of anders gezegd aanvullend inkomen nodig hebt. Daarom hanteren verzekeraars een wachttijd voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering, die je qua lengte zelf bij kunt stellen. Voor ieder verschilt de periode die hij of zij kan overbruggen zonder extra maatregelen. De lengte van de wachttijd heeft een duidelijke invloed op de premiestelling. Wil je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, maar vind je de prijs nogal hoog, dan is het goed om eens met deze lengte te ‘schuiven’ en te kijken wat de precieze invloed is.

 

3. De dekking

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten hoeft niet voor alle voorvallen die denkbaar zijn binnen het arbeidsongeschiktheidsverzekering-domein. Het is mogelijk om de dekking te beperken. Zo komt het voor dat ondernemers alleen het risico op ongevallen of ernstige aandoeningen afdekken. Wederom geldt: hoe uitgebreider de verzekering, hoe hoger de premie.

 

4. Passende arbeid

Wil je de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, dan is het belangrijk om goed vooruit te denken. Je dient bijvoorbeeld de keuze te maken bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten of je bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid passende arbeid wilt verrichten. Deze optie zorgt voor een lagere premie van je arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar stelt je verplicht om werk te accepteren buiten je eigen beroep. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de opleiding en werkervaring die je hebt gehad.

 

5. Leeftijdsafhankelijkheid en eindleeftijd

De premie van de arbeidsongeschiktheidsverzekering is in engie mate flexibel te maken. Zo kun je bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten kiezen voor een leeftijdsafhankelijke premie, die in de eerste jaren relatief laag is en na verloop van tijd stijgt, aangezien het risico op arbeidsongeschiktheid toeneemt met de jaren. Daarbij heb je ook de keuze om een uitkering vanuit de arbeidsongeschiktheidsverzekering niet standaard tot 65 of 67 jaar door te laten lopen, maar tussen de 50 en 65. Ook kan een verzekeraar op basis van een zwaar beroep zelf een lagere eindleeftijd instellen.

 

6. Indexatie van verzekerd bedrag en uitkering

Het uit te keren bedrag vanuit de arbeidsongeschiktheidsverzekering vastzetten is overzichtelijk, maar daarmee wordt geen rekening gehouden met inflatie en loopt de waarde van de uitkering dus terug. In de regel is er bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering de keuze niet alleen de bedragen bij uitkering mee te laten groeien, maar ook het verzekerde bedrag zelf, aangezien inkomens in de regel toenemen met de jaren. Een stukje zekerheid voor een passend inkomen, maar zoals met alle keuzes ook van invloed op de premiestelling van je arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bij Yezzer helpen we jou graag bij het regelen van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering!

 

Meer informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen:
Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP verplicht? | Goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP-er | Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP | Arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen | Arbeidsongeschiktheidsverzekering: nodig of niet?


  • Volledig online te regelen
  • Kosten tot ruim 50% lager dan via traditionele aanbieders
  • Keuze uit vrijwel alle verzekeraars


"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris Boonstra


Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

Veelgestelde vragen
  • Hoe gaat het Online AOV Advies?
  • Waarom zou ik een AOV afsluiten?
  • Wat kost een AOV?
  • Waarom zou ik een AOV afsluiten bij Yezzer?
  • Waarom zou ik een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?
  • Waarom heb ik een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig?

Alle vragen ›
Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout