Versterk je propositie met geïntegreerde verzekeringen op maat

Help klanten met geavanceerde verzekeringsoplossingen en diensten en vergroot hiermee je klantenbinding. Op maat gemaakt en geïntegreerd in jouw platform of website.

Nieuwsgierig? Neem contact op

Deze merken gingen je voor

 

                             

 

Voor platformen gericht op ZZP'ers en het MKB

Yezzer is speciaal opgericht om verzekeren voor ondernemers te verbeteren. Dat doen we door slimme technologie in te zetten en daarmee besparen we kosten, moeite en tijd. Dat levert lagere premies, meer gemak en veel tijdwinst op. En minder stof, maar dat is bijvangst. We doen zaken met alle verzekeraars en maken veel verschillende oplossingen op maat. Daarbij leveren we aanvullende preventieve diensten, speciaal gericht op jouw doelgroep.

Enkele voordelen op een rijtje

  • Versterk klantenbinding met een unieke propositie ten opzichte van jouw directe concurrentie
  • Op jouw eigen site of platform snel én makkelijk geïntegreerd op basis van slimme technologie
  • Alles online geregeld. Vergelijken, aanvragen, support en schadeafhandeling
  • Het gemak van op maat gemaakte online verzekeringsoplossingen
  • Profiteer van collectiviteitskorting op de verzekeringen voor jouw klanten of leden
  • Voeg extra waarde toe met preventieve diensten, zoals online trainingen, webinars en podcasts op maat
  • Sneller en betaalbaarder dan traditionele verzekeringsoplossingen
  • Verhoog je omzet met een extra verdienmodel (optioneel)

Zo eenvoudig werkt het

1. We brengen samen in kaart wat je zoekt en hoe je een onderscheidende verzekeringspropositie kunt bieden
2. Vervolgens zoeken we de best passende oplossing
3. Hoera, gevonden! Een match! 
4. 
Daarna ontwikkelen én implementeren we de gekozen verzekeringsoplossing, met eventuele aanvullende diensten, in jouw platform
5. Klaar voor de lancering! 3, 2, 1… Go!


Yezzer verzorgt vervolgens alles rondom het verzekeren. Onze support doet alles van het beantwoorden van vragen tot en met de schadeafhandeling: zo is alles voor jouw klanten en leden online beschikbaar. Dat is makkelijker, sneller en betaalbaarder dan traditionele verzekeringsoplossingen.

Partneropties

Affiliate: geef jouw klanten toegang tot de juiste verzekeringsproducten. Via onze ‘co-branded’ customer journeys kun je kiezen voor direct online zelf afsluiten of voor persoonlijk advies.

Geïntegreerd: welke verzekeringsoplossing je ook kiest, we zorgen er altijd voor dat deze naadloos integreert in jouw platform of website. En dat volledig in de look en feel van jouw merk.

Content: preventieve diensten: via ons partnerplatform Boostz bieden we een uniek aanbod van preventieve diensten en kennisdeling via online trainingen, webinars en podcasts. Voorkomen is beter dan genezen.

Bovenstaande partnermogelijkheden zijn los of in combinatie mogelijk. Yezzer ontwikkelt de oplossingen altijd op maat en in samenspraak.

 

 

Verzekeringsopties

Individueel en collectief: je kunt jouw klanten individueel een verzekering aanbieden. Deze kunnen zij zelf naar wens online, of met advies, afsluiten. In sommige situaties kan een collectieve verzekering juist uitkomst bieden. Hierbij kies je voor één verzekeringsoplossing voor al jouw klanten, waarbij de hele groep als collectief is verzekerd, mét de keuze voor jouw klant om hieraan mee te doen!

Flexibele oplossingen: een verzekering die jouw klanten stop kunnen zetten wanneer ze dat willen. Da’s wel modern zeg! Klopt, we bieden namelijk flexibele verzekeringsoplossingen die men zelf kan beëindigen. Men zit dus niet vast aan een verzekering met een minimale looptijd van bijvoorbeeld 12 maanden. Zo is men niet onnodig verzekerd en wanneer de verzekering toch weer nodig is, dan kan die eenvoudig weer aangevraagd worden.

Bij Yezzer nemen we geen genoegen met de status quo in verzekeringsland

Bij Yezzer nemen we geen genoegen met de status quo in verzekeringsland. Geen ellenlange documenten, maar snelheid, persoonlijk advies en altijd een breed en gevarieerd aanbod. En alles online te regelen. We zijn een onafhankelijk verzekeringsplatform waardoor we de best passende oplossingen realiseren.

Wij gaan op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen en diensten voor jouw klanten of leden. Via slimme technologie integreren we dit in jouw platform of website. Zo zorgen we voor een nóg sterkere propositie.

Dát is Yezzer.

Let's partner up!

Interesse in een samenwerking met Yezzer?