Vergelijkingskaarten

 

Via Yezzer kan jij online verzekeringen afsluiten. Ook kunnen wij jou helpen en adviseren bij het afsluiten van een AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering). Yezzer is een handelsnaam van Yellow Walnut Verzekeringen B.V. In onze vergelijkingskaarten lees je precies wie we zijn en wat je van ons kan verwachten. 

Documenten

 

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de KriekYezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout