Bedrijfsverzekering

Wil je een bedrijfsverzekering afsluiten? Via Yezzer doe je in 2 minuten de premiescan. Wij vergelijken (bijna) alle verzekeraars voor jou. Bekijk direct wat de vanaf premie is per type verzekering en ontvang een vrijblijvend voorstel.

De Yezzer premiescan

18.971 ondernemers gingen je voor!

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk hier de bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekering

Wat is een bedrijfsverzekering en waar heb je die voor nodig? Heel goed, een belangrijke vraag! Je weet als ZZP-er of MKB ondernemer natuurlijk heel goed dat je alleen moet investeren in uitgaven die je onder de streep iets opleveren, dus het is goed om kritisch te zijn op verzekeringen die je kan afsluiten.

Met de beste bedrijfsverzekering sluit je een waardevolle dekking af, maar alleen als die voor jou relevant en belangrijk is.

Vergelijk via Yezzer bedrijfsverzekeringen en sluit online af. Wij vergelijken verschillende partijen voor jou, voor elk van de bedrijfsverzekeringen die jij wil. Sluit je meerdere verzekeringen dan bieden wij ook nog premiekorting. En het mooie is dat wij voor jou alle verschillende verzekeringen in 1 pakket aanbieden, ook al bestaat die uit verschillende verzekeraars.

Wat is een bedrijfsverzekering?

De belangrijkste vraag: wat is een bedrijfsverzekering? Het is een verzekeringspolis specifiek voor jouw bedrijf. Je mag als ZZP-er of MKB ondernemer niet zomaar gebruik maken van je particuliere (privé) verzekeringen. Dat betekent dat je een aparte aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering en bijvoorbeeld computerverzekering nodig hebt. Als je die wilt gebruiken natuurlijk.

Bedrijfsverzekeringen zijn er in allerlei vormen, waardoor het verstandig is om die te vergelijken. De verzekeringen onderling en de verschillende verzekeraars waar je een polis kunt afsluiten. Wij maken je dat bij Yezzer online graag zo makkelijk mogelijk, zodat jij de beste bedrijfsverzekering kunt afsluiten voor de risico’s die jij graag wilt afdekken.

Populaire verzekeringen voor ZZP-ers en andere kleine bedrijven zijn bijvoorbeeld de:

Het zijn niet álle beschikbare verzekeringen, maar ze vormen wel een goede start om je hierin te verdiepen. Kijk goed naar de dekking die de polissen bieden, de voorwaarden waar je mee te maken krijgt en natuurlijk de premie die je ervoor betaalt. Op die manier bepaal je zelf of ze voor jou een goede investering vormen, zodat je daar onder de streep voordeel van hebt.

Online bedrijfsverzekeringen vergelijken

Wil je online bedrijfsverzekeringen vergelijken? Met onze vergelijkers zetten we de mogelijkheden eenvoudig op een rij voor je. Bekijk de voorwaarden en natuurlijk de dekking, zodat je daarna kritisch kunt kijken naar de premie per maand of per jaar. Het voorkomt dat je de bekende appels met peren vergelijkt. In plaats daarvan kijk je naar belangrijke verzekeringen voor jouw eigen bedrijf, op een manier zoals ze passen bij de risico’s waar jij je tegen wilt verzekeren.

Bedrijfsverzekering berekenen en afsluiten

Je kunt online de bedrijfsverzekering voor ZZP-ers selecteren waar jij mee aan de slag wilt. Je kunt online een bedrijfsverzekering berekenen en de mogelijkheden vergelijken. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een WA bedrijfsverzekering voor de zakelijke aansprakelijkheid waar je mee te maken hebt. Ontdek op die manier wat de verzekering jou te bieden heeft, welke voorwaarden er belangrijk zijn en hoe je voor een scherpe premie zorgt voor de belangrijke dekking voor jouw bedrijf.

De kosten van een bedrijfsverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten