AOV Overstap service

 

Stap nu over en bespaar direct op jouw lopende AOV !

Heb jij al een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan kan je mogelijk 5% tot 10% per jaar op de premie van jouw AOV besparen als je deze overzet naar Yezzer. Yezzer heeft namelijk met meerdere verzekeraars collectieve afspraken, waardoor je korting op jouw AOV krijgt. Dus ook als je jouw huidige AOV overzet naar Yezzer. Je behoudt gewoon dezelfde AOV, maar betaalt een lagere premie. Daarbij zijn de afsluit- en administratiekosten van Yezzer tot ruim 50% lager. Mogelijk betaal je nog provisie, je kan dan nog meer besparen door je AOV over te zetten naar Yezzer. 
 
Wil je jouw huidige AOV overzetten naar Yezzer? Maak dan gebruik van onze overstap service. Na jouw toestemming regelen wij met de verzekeraar dat jouw AOV wordt overgezet. Jouw AOV blijft ondertussen gewoon doorlopen en wordt niet gewijzigd. Voor het afsluiten wordt éénmalig €199 in rekening gebracht. Daarna betaal je jaarlijks €90 aan administratiekosten. De administratiekosten worden pas in rekening gebracht als je verzekering is overgezet naar Yezzer.
 
Je kan ook overstappen naar Yezzer en tegelijkertijd een nieuwe AOV afsluiten. Wil je advies bij het afsluiten van een nieuwe AOV? Dan helpt één van onze adviseurs jou graag om tot een passende verzekering te komen. Daarvoor ontvang je ook een adviesrapport. Vervolgens helpen we je bij het aanvragen van de AOV van aanvraagformulier tot polis. Ook regelen wij de opzegging van jouw huidige verzekering op het moment dat jouw nieuwe AOV ingaat. Voor het overstappen naar Yezzer en afsluiten van een nieuwe AOV met advies wordt éénmalig €269 in rekening gebracht. Daarna betaal je €17,50 p.m. servicevergoeding. 
 
Wil jij eerst weten hoeveel jij kan besparen? Bereken nu via onze Bereken tool hoeveel voordeel jou een Overstap oplevert. 

 

Hoe stap ik over?

Vul dit Overstap formulier in, teken het en mail het naar verzekeringen@yezzer.nl

Nu overstappen

Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de KriekYezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout