AOV Overstap service

 

Stap nu over en bespaar direct op jouw lopende AOV !

Door over te stappen naar Yezzer met jouw huidige Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) betaal jij geen provisie meer. In plaats van provisie betaal je ons alleen een maandelijkse servicevergoeding van €15,- . In veel gevallen is dit goedkoper dan de provisie die jij nu, vaak zonder dat je dit door hebt, betaalt. Tijdens de looptijd van jouw AOV kan je bij ons terecht voor wijzigingen die je wilt op de bestaande polis (van adreswijziging tot verhogen verzekerd bedrag enz.). Ook krijg je jaarlijks een check-up om te kijken of jouw AOV nog passend is of dat er eventueel een beter alternatief is. 

Betaal jij geen provisie? Dan kan een Overstap nog steeds voordelig zijn. Onze kosten liggen namelijk tot 50% lager dan bij traditionele aanbieders.

Indien je wilt overstappen naar Yezzer en tegelijkertijd een nieuwe AOV wilt afsluiten, dan betaal je ook nog éénmalig €249,-. Dan helpt één van onze adviseurs jou om tot een passende verzekering te komen. Daarvoor ontvang je ook een adviesrapport. Vervolgens helpen we je bij het aanvragen van de AOV van aanvraagformulier tot polis. Ook regelen wij de opzegging van jouw huidige verzekering op het moment dat jouw nieuwe AOV ingaat.

Wil jij eerst weten hoeveel jij kan besparen? Bereken nu via onze Bereken tool hoeveel voordeel jou een Overstap oplevert. 
 

Hoe stap ik over?

Vul dit Overstap formulier in, teken het en mail het naar verzekeringen@yezzer.nl

Nu overstappen

Vergelijk

"Tevreden? Dat was ik zeker!"

Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken, waarbij je alleen eenmalig betaalt voor het afsluiten ervan ..... Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk en na afloop werd ik gebeld om te vragen of ik tevreden was over de gang van zaken. Dat was ik zeker!

Maaike CoppoolseYezzer uitgelicht in de pers door: