Waarom Yezzer de Absoluut AOV van Allianz aanbiedt!

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Allianz tegen de laagste premies. Waarom? Lees hieronder meer over Allianz en Yezzer. En doe onze vergelijker om de laagste premie voor een AOV te krijgen!

Start met AOV premies vergelijken!

103.218 ondernemers gingen je voor!

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz

De Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Allianz kenmerken zich door drie zaken: keuzevrijheid, de AOV is dagelijks opzegbaar en ze bieden een betaalbare premie aan. Dat is ook precies de reden waarom wij bij Yezzer arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Allianz aanbieden. En niet alleen aanbieden: Bij Yezzer krijg je Allianz ook nog eens met de scherpste premie van Nederland!

Scherpe premie via Yezzer

Die scherpe premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz komt omdat wij Yezzer zijn: een online vergelijker van bedrijfsverzekeringen. 1 van de verzekeringen die wij voor ondernemers vergelijken zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Een AOV van Allianz voor jou

En omdat duizenden ondernemers zoals jij een AOV bij Yezzer vergelijken en afsluiten, nemen verzekeraars ons serieus. Daarom dat wij de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland aan onze klanten kunnen bieden. Check maar eens in onze AOV vergelijker.

Zo krijg je de scherpste premie voor je Allianz AOV

  1. Geef in onze vergelijker op wat je in een AOV zoekt
  2. Voeg de Allianz AOV toe aan je resultaten
  3. Vergelijk alle AOV aanbieders met Allianz
  4. Maak je keuze!

AOV's van Allianz bekijken

Via Yezzer kan je vrijblijvend AOV's vergelijken, op voorwaarden en premies. Daarna kan je zelf besluiten om een AOV aan te vragen, met of zonder advies. Vergelijken is uiteraard helemaal gratis.

Nu vergelijken.

AOV van Allianz aanvragen zonder advies

Via Yezzer kan je zonder advies een AOV aanvragen. Je moet dan voldoende kennis over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben. De kosten die wij hiervoor rekenen zijn eenmalig € 269, en daarnaast € 90 p.j. administratiekosten op het moment dat de AOV loopt. Dit zijn de laagste kosten die je in Nederland gaat vinden. Dit komt omdat Yezzer volledig online is geregeld!

Aanvragen zonder advies

AOV van Allianz aanvragen met persoonlijk advies

Via Yezzer kan je persoonlijk advies krijgen, daarna vragen wij de AOV voor je aan. De kosten zijn eenmalig € 269, en daarnaast € 17,50 p.m. wanneer de AOV loopt (wij doen hierbij jaarlijks een check, het advies, zijn jouw vraagbaak en contact richting verzekeraar). Dit zijn de laagste kosten die je in Nederland gaat vinden. Dit komt omdat Yezzer volledig online is geregeld!

Aanvragen met advies 

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Bij ons vergelijk je makkelijk je Allianz AOV

  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Ruim aanbod
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk jouw AOV via Yezzer

Allianz met scherpe premies

Allianz biedt hun arbeidsongeschiktheidsverzekering aan via Yezzer. Vergelijk de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de scherpste premies van Nederland krijgt.

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.

Aanbieders Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Yezzer werkt alleen maar samen met A-merken. Bij ons vind je dus alleen verzekeraars met een goed track record. Bekende partijen dus maar wel tegen de laagste tarieven. Dat komt door de vele ondernemers die al via Yezzer een verzekering hebben afgesloten: door hun, en hopelijk ook binnenkort jou, krijgen we de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland!

Momenteel bieden wij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van de volgende verzekeraars aan: 

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avero Achmea
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van AEGON
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Klaverblad
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse