Kom werken bij Yezzer!

Kom werken bij de leukste en innovatiefste scale-up in de verzekeringssector. Korte lijnen, experimenteren, snel schakelen en gewoon 'doen'. Yezzer is het snelst groeiende verzekerings-platform van Nederland en wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die mee willen bouwen. Bekijk hieronder alle openstaande vacatures.

Join Yezzer!

Wil jij ook ondernemers helpen hun dromen te realiseren en tegelijkertijd de verzekeringswereld op z'n kop zetten?

Verzekeren Verbeteren

De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, behalve in de verzekeringswereld. Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en worddocumenten via de e-mail. Bij Yezzer gaan we wél met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Wij snappen wat ondernemers willen.

Openstaande Vacatures

Opleiding Adviseur Financiële Sector

Maak op kosten van Yezzer een kickstart met je carrière in de financiële sector. Ontvang een 7 maanden externe en interne opleiding. Werken en studeren tegelijkertijd. Inclusief een goed salaris. Teken nu en ontvang een bonus van... 

Lees hier meer over de Opleiding Adviseur Financiële Sector!

Junior Adviseur bij de leukste FinTech

Zoek jij uitdagend en afwisselend werk? Vind je het leuk om de spin in het web te zijn en veel klantcontact te hebben? Wil je jezelf blijvend ontwikkelen en meebouwen aan de leukste FinTech? Teken nu en ontvang een bonus van...

Lees dan hier meer over Junior Adviseur worden bij Yezzer!

Adviseur Zakelijk & Project Manager

Heb jij je Wft Schade Zakelijk diploma? Vind je het leuk en heb je ervaring in het adviseren van ondernemers en wil je tegelijkertijd projecten oppakken? Kom dan bij Yezzer werken. Teken nu en ontvang een bonus van...

Lees dan hier meer over Adviseur Zakelijk & Project Manager bij Yezzer!

Team Lead Zakelijke Verzekeringen

Ben jij van nature een leider en heb je ervaring als adviseur ondernemersverzekeringen maar ben je het werken voor een traditionele tussenpersoon of verzekeraar zat omdat je vindt dat het allemaal veel slimmer kan? 

Lees dan hier meer over Team Lead worden bij Yezzer!

 

Stage Adviseur Financiële Sector

Volg jij een HBO-opleiding in Banking & Insurance, Commerciele Economie of Finance, Tax & Advice? Heb je een Wft diploma op zak? En zoek je een stage om relevante ervaring op te doen bij een innovatief bedrijf?

Lees dan hier meer over deze stageplek bij Yezzer!

Voor iedereen die de verzekeringssector positief wil veranderen

Of je nu veel werkervaring hebt en uit een andere sector komt, of als starter begint zonder Wft diploma's: bij ons ben je welkom! Wij vinden mentaliteit belangrijker dan vaardigheden. Wij kunnen je opleiden of omscholen, bieden flexibele werktijden en je kan vanuit huis en/of op ons kantoor werken.

Je bouwt mee aan het bedrijf van de toekomst...

Of je als adviseur, marketeer, developer, of welke andere rol dan ook bij Yezzer komt: je helpt daarnaast mee met het ontwikkelen en verbeteren van de oplossingen en dienstverlening van Yezzer. Zo werken we voortdurend aan onze website, service en productaanbod en zetten we digitale marketing in om te blijven groeien. Hier kan je als je wilt, ook een rol in krijgen. Wij horen graag jouw ideeën, bijvoorbeeld over het optimaliseren van processen of inzetten van nieuwe marketingkanalen. En je krijgt ruimte voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën.

Dit bieden wij!

  • Werken bij het innovatiefste, leukste en snelst groeiende ondernemers verzekeringsplatform van Nederland;
  • Een gezellig en informeel team;
  • Ruimte voor eigen initiatieven;
  • Teamuitjes en borrels;
  • Een goed salaris dat aansluit bij jouw opleidingsniveau, kennis en ervaring;
  • Een pensioenregeling die je ook kan meenemen als je ooit zelf gaat ondernemen! Dan heb je dat alvast geregeld😉;
  • Interne opleidingen en een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Uitdagend werk waarbij niet alleen de klant maar ook jij je dromen kan najagen.

Dit is de sfeer!

Met successen en tegenslagen hebben we onze dienstverlening steeds verder verbeterd. Want… zonder tegenslag geen overwinning! En dit kenmerkt onze werkmentaliteit: fouten maken is menselijk en jezelf verbeteren ook. We horen graag jouw ideeën voor nieuwe initiatieven, of je nou een week of al drie jaar bij ons werkt. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer op kantoor en lunchen we altijd gezamenlijk. Humor en lachen vinden we belangrijk. Geen mensen in pak maar gewoon lekker in je sneakers naar kantoor. Je krijgt veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden, zoals je dat alleen bij start-ups ziet. Yezzer is het bewijs dat werken in de verzekeringssector ook leuk kan zijn!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meegroeien en bouwen aan een bedrijf van de toekomst

En af en toe padellen, bootje varen en een gezellig borrel drinken!

Ontmoet een paar van je nieuwe collega's!