De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, behalve in de verzekeringswereld.

Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en worddocumenten via de e-mail. 

Bij Yezzer gaan we wél met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Wij snappen wat ondernemers willen. We doen zaken met alle verzekeraars, waardoor je goed kunt vergelijken; we realiseren collectiviteitskortingen, waardoor je bij ons de scherpste premies vindt; je krijgt persoonlijke hulp van onze adviseurs als je dat nodig hebt; en we doen dat allemaal in begrijpelijke taal. Plus: we bieden toegang tot de podcasts, webinars en events van Boostz die jou als ondernemer verder helpen.

Bij Yezzer nemen we geen genoegen met de status quo in verzekeringsland.
Adriaan en Annette (Founders)

Maar volgens ons kan het altijd nog beter.

We werken bijvoorbeeld aan tech waarmee we verzekeraars uitdagen om voor jou verzekeringen op maat te ontwikkelen, waardoor je nooit teveel betaalt of onderverzekerd bent. En we willen naast verzekeringen bijvoorbeeld ook nog meer alternatieve risico-oplossingen meenemen in onze vergelijkingen. Kortom: bij Yezzer nemen we geen genoegen met de status quo in verzekeringsland.
 
Yezzer:  
verzekeren verbeteren
 
annette

Founder Annette Wassenaar

adriaan

Founder Adriaan van Loon

Het Team

allianz
goudse
HDI
klaverblad
movir
hiscox
aegon
asr
avero-achmea
+ nog 33 andere aanbieders

Alles voordelig in één Yezzer pakket!

  • Makkelijk online te regelen
  • Ruim aanbod
  • Lage premies

Aan de slag

Wil jij een voorstel over hoe je het beste jouw ondernemersrisico's afdekt?

Vul dan in 3 minuten een aantal gegevens in en krijg een persoonlijk adviseur toegewezen die binnen 1 werkdag telefonisch contact met je opneemt, met jou meedenkt over jouw ondernemersrisico’s en jou direct een vrijblijvend voorstel per mail stuurt.

Check welke risico's je loopt