Verzekeren voor ondernemers, zonder de stoffigheid

De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit. Maar de verzekeringswereld die zich richt op ondernemers doet gek genoeg nog alsof ze in de twintigste eeuw leeft. Alles draait nog steeds om de verzekeringsadviseur, meestal een man in pak. Hij geeft de indruk dat verzekeren heel ingewikkeld is, en dat er daarom veel tijd voor nodig is om jou een goed aanbod te kunnen doen. Als klant moet je er dan ook nog maar op vertrouwen dat je het beste verzekeringsaanbod krijgt. Vervolgens gaat bijna al het papierwerk nog via e-mail of de goeie ouwe post. Digital contract signing is er bijvoorbeeld niet bij. En waarom is die adviseur zo duur?

Als ondernemers roken we bij Yezzer onze kans. Volgens ons leidt automatisering altijd tot meer efficiëntie en minder kosten, ook in de verzekeringsbranche. Daarom hebben we als eerste onze tanden gezet in de nodeloos ingewikkelde en dure Arbeidsongeschiktheidsverzekering (de ‘AOV’). Kort samengevat hebben we een tool ontwikkeld op basis van software-oplossingen die alleen door de verzekeringsadviseurs gebruikt werden, aan elkaar gekoppeld en toegankelijk gemaakt voor zelfstandigen via Yezzer.nl. Daarmee is nu iedereen in staat om binnen 10 minuten een complete aanvraag voor een AOV te doen, voor een fractie van de kosten. Bam.

Challenge the status quo!
Adriaan en Annette (Founders)

Maar volgens ons kan het altijd nog beter.

Inmiddels bieden we bij Yezzer alle denkbare verzekeringen voor zzp-ers en ondernemers aan. We hebben daarvoor een online en persoonlijk verzekeringsplatform ontwikkeld. Waar jij als ondernemer, al dan niet met (online en telefonische) persoonlijke hulp van onze adviseurs, je complete verzekeringspakket met een paar klikken op de knop kunt regelen. We doen zaken met nagenoeg alle verzekeraars, waardoor je goed kunt vergelijken. Volledig onafhankelijk en gegarandeerd tegen de laagste kosten, omdat wij pakket en collectiviteitskortingen kunnen bieden.

Daarbij is alleen die verzekering voor je regelen, en er natuurlijk voor je zijn als er schade is of als je vragen hebt, niet genoeg vinden wij. Daarom heeft Yezzer extra diensten waar klanten van Yezzer gebruik van kunnen maken. Zoals online trainingen, webinars, podcasts en events om jou als ondernemer te helpen groeien en te ondersteunen juist ook in deze tijd. We've got your back!

Maar het kan altijd nog beter. Verzekeringen zijn nu bijvoorbeeld nog een massaproduct. Maar door met slimme online technologie meer inzicht te krijgen in jouw ondernemersrisico’s, kunnen we verzekeraars er straks toe bewegen om jou een verzekering op maat te bieden. Daardoor betaal je nooit teveel of ben je nooit onderverzekerd. En we willen naast verzekeringen bijvoorbeeld ook alternatieve risico-oplossingen meenemen in onze vergelijkingen. Kortom: bij Yezzer nemen we geen genoegen met de status quo in verzekeringsland.

Wat ons betreft is er nog een boel te winnen.

 

Founder Annette Wassenaar

Founder Adriaan van Loon

+ nog 33 andere aanbieders

Alles voordelig in één Yezzer pakket!

  • Makkelijk online te regelen
  • Ruim aanbod
  • Lage premies

Aan de slag

Wil jij een voorstel over hoe je het beste jouw ondernemersrisico’s afdekt?

Vul dan in 3 minuten een aantal gegevens in en krijg een persoonlijk adviseur toegewezen die binnen 1 werkdag telefonisch contact met je opneemt, met jou meedenkt over jouw ondernemersrisico’s en jou direct een vrijblijvend voorstel per mail stuurt.

Check welke risico's je loopt