Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandige

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandige

Moet ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige? Welke moet ik dan hebben? Of moet ik zelf een voorziening treffen? Wij merken bij Yezzer dat veel zelfstandigen door de bomen het bos niet meer zien. Wat je nodig hebt is een goed en onafhankelijk advies en een betaalbare verzekering. Stop met te veel betalen!

Voordelen voor jou:
  • Onafhankelijk advies, online
  • Makkelijk en snel online te regelen
  • Zonder provisie, met collectiviteitsvoordeel

10% Yezzer korting!
Gratis vergelijken

Wie zelfstandig ondernemer is, kent als geen ander de vrijheid die dat biedt. Tegelijkertijd heb je als zelfstandige te maken met tal van juridische en financiële zaken waar een werknemer in loondienst niet mee te maken krijgt. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige is van groot belang. Wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte of een ongeval kom je zo niet zonder inkomen te zitten. Toch merken wij bij Yezzer dat veel zelfstandigen door de bomen het bos niet meer zien. Er bestaan veel vragen over een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige. Bijvoorbeeld de vraag of zij niet beter zelf een voorziening kunnen treffen. Wat je nodig hebt is goed en onafhankelijk advies en een betaalbare verzekering. Wij bieden beide en daarnaast nog veel meer.

Yellow Walnut is een platform met online diensten voor ondernemers. Vanuit Yezzer bieden wij je de mogelijkheid om via ons direct een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige aan te vragen en hier online advies over te krijgen. Makkelijker en veel betaalbaarder dan via traditionele aanbieders. Hoe je dat doet? Simpel: vergelijken en aanvragen. Dat gaat geheel online. Daarmee zijn wij de eerste die een dergelijke service biedt aan zelfstandigen en ondernemers. Je profiteert altijd van ons collectief en betaalt geen provisie. Dus een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige is bij ons goedkoper.


Daarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige bij Yezzer

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor Yezzer. Niet in de laatste plaats schrijf je je bij ons in omdat je hier profiteert van de lage kosten voor het advies of afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige. Wanneer je bij ons een verzekering afsluit profiteer je in ieder geval van de volgende voordelen:

  • Goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige;
  • Online advies op maat mogelijkheid;
  • Geen provisie betalen over je verzekering;
  • Tot ruim 50% lagere kosten dan tradtionele aanbieders;
  • Meeprofiteren van ons collectief.


Wil je meer weten over wat wij jou kunnen bieden wanneer je overweegt een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige af te sluiten? Bel ons dan op 088-939 2520 . 


Waarom nu een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige?

Hierboven lees je al een aantal redenen om te kiezen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige. Redenen die logisch zijn en waarschijnlijk ook de aanleiding zijn voor jouw zoektocht naar informatie en advies. Van veel ondernemers horen wij dat de kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige erg hoog zijn, terwijl het risico op arbeidsongeschiktheid laag is. Dat laatste is gelukkig waar. Het eerste hoeft niet per se waar te zijn. Veel ondernemers zijn nog relatief jong en zijn actief in een werkveld waar zware, fysieke belasting geen onderdeel uitmaakt van de werkzaamheden. In dergelijke gevallen is het aantrekkelijk om snel een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige af te sluiten. Des te meer reden om je nu aan te melden bij Yezzer en hier een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zelfstandige af te sluiten.

 

Vergelijken


"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris Boonstra


Vergelijk

Yezzer uitgelicht in de pers door: