Beroepsaansprakelijkheidsverzekering eenmanszaak

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een eenmanszaak kan belangrijk zijn. Interesse? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, en krijg een voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering eenmanszaak

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor een eenmanszaak afsluiten? Je hebt als zelfstandige alle vrijheid om te ondernemen, maar daar zitten ook risico’s aan verbonden. Wat gebeurt er als een verkeerd advies, een onjuiste berekening of een andere beroepsfout leidt tot grote financiële schade voor de opdrachtgever of een andere betrokkene? Jij kunt daarvoor aansprakelijk worden gesteld, waardoor je zonder verzekering voor hoge kosten kan komen te staan.

Andersom kan je de kosten per maand voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering juist goed in de hand houden, door de verzekeringen online te vergelijken. Het is de makkelijkste manier om niet te veel premie te betalen, maar je wel goed te verzekeren als eenmanszaak.

Waarom verzekeren?

Benieuwd waarom het een goed idee is om je als eenmanszaak te verzekeren tegen beroepsaansprakelijkheid? Je kan denken aan een aantal redenen:

 • Continuïteit van jouw bedrijf
  Grote financiële risico’s kunnen jouw bedrijf behoorlijk in gevaar brengen. Als eenmanszaak heb je waarschijnlijk niet de financiële reserves om grote kosten op te vangen, zoals een grote organisatie dat wel zou kunnen.
 • Verplichting door opdrachtgevers
  Steeds meer opdrachtgevers verplichten eenmanszaken een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zij willen daarmee voorkomen dat jij niet voor eventuele financiële schade op kan draaien waarvoor je aansprakelijk wordt gesteld.
 • Andere verplichtingen
  Verder kunnen er verplichtingen gelden vanuit een beroepsorganisatie. In sommige gevallen gaat het zelfs om een wettelijke verplichting, waardoor je als eenmanszaak of andere (zelfstandig) professional niet zonder beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt.

Los van de verplichting is het als eenmanszaak verstandig om je goed te verzekeren tegen financiële risico’s die je loopt. Je kunt voor een scherpe premie gebruik maken van de BAV, waarmee je voorkomt dat je ineens voor hoge onverwachte kosten komt te staan.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor allerlei eenmanszaken

Wil jij voor jouw eenmanszaak een BAV afsluiten? Dat kan bijvoorbeeld voor adviseurs, voor grafisch ontwerpers en voor interim-managers. En werk je als marktonderzoeker, mediator, webdesigner of tekstschrijver? Ook in die gevallen kun je voor jouw eenmanszaak een BAV vergelijken en afsluiten. Je kunt online de beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie berekenen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP of MKB ondernemer berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

 

.