Beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur

Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, wij vergelijken verschillende partijen voor jou, en krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur

Adviseer je over hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten aan particulieren, kleine en/of grote ondernemingen? Het is als financieel adviseur verstandig om een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Je voorkomt daarmee hoge kosten door onverwachte gevolgen van jouw werkzaamheden binnen de financiële dienstverlening.

Let op: het is met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een financieel adviseur belangrijk om netjes te voldoen aan de door de AFM-gestelde eisen. Wij houden daar bij Yezzer natuurlijk netjes rekening mee, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Je loopt risico tijdens advieswerkzaamheden. Geef je een verkeerd advies en leidt dit tot (hoge) kosten? De klant kan jou daarvoor verantwoordelijk stellen. Dat is vervelend bij particulieren, maar kan vooral bij kleinere en grotere bedrijven flink in de papieren lopen. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Je voorkomt daarmee dat je zelf voor de kosten op dient te draaien, terwijl je voor de verzekering een lage premie per maand betaalt. 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Speciaal voor de financiële dienstverlening

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een aantal voorwaarden opgesteld voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de financiële dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat je een dekking afsluit die netjes aan de voorwaarden voldoet.

De premie voor de verzekering is afhankelijk van een paar verschillende factoren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om aan te geven welk beroep je precies hebt. Ben je hypotheekadviseur of adviseer je bijvoorbeeld specifieke verzekeringen voor een bepaalde doelgroep? Aan de hand daarvan schatten we het risico in en berekenen we de premie om jouw risico netjes af te dekken.

Daarnaast is het belangrijk om inzicht te geven in de omzet van de afgelopen jaren en het bedrag dat je komend jaar verwacht om te zetten. Ook dit is van invloed op het risico, dus belangrijk voor de polis. Aan de hand van de belangrijke gegevens berekenen we jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering, waarmee je de beroepsaansprakelijkheid op een eenvoudige en betrouwbare manier kunt verzekeren.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel adviseurs

We zijn er met de polis speciaal voor financieel adviseurs. Adviseer jij hypotheken, verzekeringen of andere financiële producten aan klanten? We verzekeren ZZP-ers of MKB-ers die werken voor particulieren, voor kleine bedrijven en ook voor grote organisaties. Op die manier weet jij zeker dat je niet zelf voor de kosten op hoeft te draaien. Bovendien leggen we je graag uit over de AFM-voorwaarden waar onze polis netjes aan voldoet en de algemene voorwaarden die er gelden. Voorkom dat je voor vervelende verrassingen komt te staan, omdat je voordat je de polis afsluit precies weet waar je aan toe bent.

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.