Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een makelaar gezocht?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een makelaar gezocht? Bij Yezzer helpen we je de belangrijke zakelijke verzekering te berekenen en af te sluiten. Speciaal voor makelaars en taxateurs in onroerende zaken, gericht op de risico’s die je binnen jouw vakgebied loopt.

Breng je een advies uit dat verkeerd uitpakt of stelt een klant je aansprakelijk voor een mislukte onderhandeling? Vergissingen, onzorgvuldigheden en zelfs fouten zijn menselijk, dus dat kan de beste overkomen. Met onze BAV voor makelaars voorkom je onverwacht hoge kosten, op het moment dat een klant je aansprakelijk stelt.

Tip: wil je naast vermogensschade ook zaak- en letselschade dekken? Bekijk naast de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars dan ook de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB).

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor makelaars: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Bij Yezzer helpen we je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars te berekenen. Op basis van een scherpe premie, met de dekking die je nodig hebt. Om zorgeloos te ondernemen, bijvoorbeeld als je adviezen uitbrengt, de onderhandelingen doet of de contracten en koopovereenkomsten opstelt.

Voorkom hoge kosten als klanten je aansprakelijk stellen na een taxatie, de aankoop of verkoop van een woning of pand. Bereken online jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen ontdek hoe voordelig je daar gebruik van kunt maken. De beste manier om je zakelijk te verzekeren, zodat je de volledige vrijheid ervaart om te ondernemen.

Onze BAV voor makelaars is er bovendien voor assurantiebemiddelaars, financieel planners, taxateurs en bijvoorbeeld bemiddelaars voor financieringen, hypotheken en bij sparen of betalen. Met dekking voor de (financiële) risico’s die je als ZZP-er loopt, om je daar dankzij de beroepsaansprakelijkheidsverzekering geen zorgen over te hoeven maken.

Contact

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.