Daisycon Affiliate Marketing

Beroepsaansprakelijkheids-verzekering ZZP

Wanneer je zzp’er bent wil je niet zomaar voor financiële verrassingen komen te staan. Dit kun je voorkomen door een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Lees verder voor meer informatie over een BAV voor zzp’ers. 
 

De Yezzer Premiescan

Vul in 2 min jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel!

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen verzekeringen afsluiten bij Yezzer:

  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Ruim aanbod
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk hier jouw BAV voor ZZP

Zonder risico’s ondernemen met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP

Als ZZP’er ben je aansprakelijk voor alle fouten die je maakt tijdens het uitvoeren van je werk. Het is als ZZP’er dus verstandig om je te verzekeren om zo inkomstenverlies te voorkomen. Dit kun je doen met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Met een BAV ben je verzekerd tegen fouten die je maakt tijdens het uitvoeren van je werk. Denk hierbij aan nalatigheid, onjuistheden, gebrekkige adviezen, vergissingen en verkeerde handelingen. 

Voorkom financiële schade met een BAV voor ZZP

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt jou als ZZP’er dekking tegen ‘zuivere vermogensschade’. Dit is schade die ontstaat door jouw beroepsmatige handelen. De BAV dekt de kosten die jij als ZZP’er maakt om jouw belangen te verdedigen, of de schadeclaim terecht is of niet. Vergelijk nu je verzekering.

De BAV biedt dekking tegen zuivere vermogensschade

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers ben je dus gedekt tegen financiële schade die je aanricht tijdens je beroepsmatig handelen. Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen zijn vaak goed te betalen. Neem geen risico als ZZP’er en sluit een BAV af. Bij Yezzer kun je met behulp van persoonlijk advies een verzekering afsluiten

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP

Als ZZP’er is het belangrijk om je financiële zaken goed te regelen. Daarnaast is het ook handig om verzekerd te zijn zodat je geen last krijgt van financiële schade. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is dan handig om af sluiten. In sommige gevallen is een BAV verplicht gesteld door het bedrijf waarvoor je een opdracht doet, of door het werk wat je doet. We leggen je graag uit wat een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is en hopen dat je daarna makkelijk een kunt afsluiten!

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt jou als ZZP’er en je onderneming tegen de fouten die je maakt tijdens het uitoefenen van je beroep. Dit zijn fouten zoals nalatigheid, onjuistheden, gebrekkige adviezen, vergissingen en verkeerde handelingen. De financiële schade die is ontstaan door jouw beroepsmatige handelen wordt dus gedekt met een BAV. Daarnaast kunnen ook kosten voor juridisch verweer, wettelijke rente en bereddingskosten worden gedekt met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Ben je op zoek naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vergelijk dan nu de beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen ZZP.
 

Een BAV voor ZZP’ers afsluiten bij Yezzer

Als ZZP’er kun je bij Yezzer makkelijk online een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Wij hebben een bestand met meer dan 40 verzekeraars die verschillende verzekeringen aanbieden. Het is bij Yezzer mogelijk om zelf, of met behulp van een van onze adviseurs een verzekering af te sluiten. Omdat wij collectief verzekeringen afsluiten wordt het afsluiten van een verzekering voor jou goedkoper! Yezzer is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. 

Onze premies behoren tot de laagste van de markt. Omdat wij bij Yezzer volledig online werken én collectiviteitskorting kunnen bieden, zijn onze kosten lager dan bij andere aanbieders. Daarnaast hebben wij alleen maar gecertificeerde adviseurs in ons team. Deze adviseur zijn kundig en helpen je graag met het zoeken naar de verzekering die het beste bij jou past. 

Bij Yezzer helpen we jou als ZZP’er van begin tot eind met het afsluiten van een geschikte beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wil je weten hoe dit proces verloopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dekking BAV voor ZZP

Wij hebben een overzicht gemaakt voor de dekking die je kunt verwachten als ZZP’er wanneer je een beroepsaansprakelijkheidsverzekerig afsluit.

Wettelijke aansprakelijkheid
Voor zover de wettelijke aansprakelijkheid niet is uitgesloten kun je die laten dekken door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

Reputatie en continuïteit
Met een BAV kun je als ZZP’er jouw reputatie en continuïteit laten dekken. Hierdoor kun je blijven ondernemen als je aansprakelijk wordt gesteld met een grote claim.

Nalatigheid
Wanneer je tijdens je werk verkeerd advies hebt gegeven, nalatig bent geweest of een andere fout hebt gemaakt met je hiervoor verzekerd met een BAV.

Privacy
Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd wanneer je als ZZP’er per ongeluk een geheimhoudingsplicht of privacy schendt.

Smaad en laster
Wanneer je je wil laten verdedigen of je een schadevergoeding moet betalen vanwege smaad en laster ben je met een BAV gedekt. 

Reconstructie
Sommige beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen dekken de kosten voor het herstel van beschadigde of verloren documenten en/of data, zodat je deze kunt laten reconstrueren. 

Intellectueel eigendom
Bij het nemen van een BAV als ZZP’er kun je rekenen op een dekking wanneer je onbedoeld een inbreuk hebt gedaan op de rechten van derden, zoals auteurs- en merkrechten.

Juridische verdediging
Ook wanneer je juridische bijstand nodig hebt voor je verdediging kan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering je helpen. 
 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten