Beroepsaansprakelijkheids-verzekering ingenieurs

Op zoek naar een beroepsaansprakelijkheids-verzekering (BAV) voor ingenieurs? Lees hieronder verder of vergelijk verzekeraars via de premiescan.

De Yezzer Premiescan

Vul in 2 min jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel!

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Extra's als toegang tot trainingen en events
BAV's vergelijken!

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ingenieurs

Actief als ingenieur binnen de besturingstechniek, biomedische technologie of meer algemene biotechnologie? Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) speciaal voor ingenieurs kun jij je goed verzekeren binnen de materiaalkunde, telematica en bijvoorbeeld werktuigbouwkunde.

We helpen je een berekening te maken van de kosten voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat je precies weet waar je aan toe bent om de belangrijke risico’s in jouw vakgebied te verzekeren. Voorkom schade aan jouw reputatie en laat ontstane schade uitkeren, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de financiële continuïteit van je bedrijf. Vergelijk hier jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Risico’s van het vakgebied

Benieuwd naar de risico’s binnen jouw vakgebied? Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voorkom je hoge kosten, bijvoorbeeld als je aansprakelijk wordt gesteld. We verzekeren je bij Yezzer graag tegen de kosten voor aansprakelijkheid voor een verkeerd advies of een verkeerde berekening, waardoor schade bij de klant ontstaat.

Er kunnen verschillende vormen van schade ontstaan, zowel voor de klant als voor jouw bedrijf. Denk aan de reputatieschade en de commerciële verhouding met jouw opdrachtgever, die er niet beter op wordt als het een keer misgaat. Met een goede BAV speciaal voor ingenieurs weet je zeker dat een verzekeraar de kosten dekt, zodat je daar zelf niet (volledig) voor hoeft op te draaien.

Een verkeerd advies of een fout in de uitvoering van jouw beroep kan leiden tot grote gevolgen. Het is het risico van het vak, maar dat betekent niet dat je dit niet af zou moeten dekken. Steeds meer ingenieurs sluiten hun beroepsaansprakelijkheidsverzekering af via Yezzer, bijvoorbeeld omdat je daar online een berekening van kunt krijgen. Bereken wat de kosten zijn en vergelijk de mogelijkheden, zodat je voor een scherpe premie kunt rekenen op een goede dekking. Ben je ingenieur en ZZP'er? Met onze vergelijkingstool kun je gemakkelijk en snel beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP'ers vergelijken

 

BAV speciaal voor ingenieurs

Zoek je een BAV speciaal voor ingenieurs, afgestemd op de risico’s waar jij mee te maken hebt? Om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten stellen we je een aantal aanvullende vragen. We proberen goed in beeld te krijgen hoe jouw werkzaamheden eruit zien. Aan de hand daarvan worden de risico’s duidelijk, om die op een degelijke manier te verzekeren. Het is dé manier waarop we er bij Yezzer voor zorgen dat je voor een scherpe premie kunt rekenen op een prima polis. Uiteraard kun je die online berekenen en vergelijken, om de mogelijkheden voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ingenieurs gewoon zelf te ontdekken en verkennen.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ingenieurs nodig? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten