Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ingenieurs

Op zoek naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ingenieurs? Vul jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ingenieurs

Actief als ingenieur binnen de besturingstechniek, biomedische technologie of meer algemene biotechnologie? Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) speciaal voor ingenieurs kun jij je goed verzekeren binnen de materiaalkunde, telematica en bijvoorbeeld werktuigbouwkunde.

We helpen je een berekening te maken van de kosten voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat je precies weet waar je aan toe bent om de belangrijke risico’s in jouw vakgebied te verzekeren. Voorkom schade aan jouw reputatie en laat ontstane schade uitkeren, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de financiële continuïteit van je bedrijf.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Risico’s van het vakgebied

Benieuwd naar de risico’s binnen jouw vakgebied? Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voorkom je hoge kosten, bijvoorbeeld als je aansprakelijk wordt gesteld. We verzekeren je bij Yezzer graag tegen de kosten voor aansprakelijkheid voor een verkeerd advies of een verkeerde berekening, waardoor schade bij de klant ontstaat.

Er kunnen verschillende vormen van schade ontstaan, zowel voor de klant als voor jouw bedrijf. Denk aan de reputatieschade en de commerciële verhouding met jouw opdrachtgever, die er niet beter op wordt als het een keer misgaat. Met een goede BAV speciaal voor ingenieurs weet je zeker dat een verzekeraar de kosten dekt, zodat je daar zelf niet (volledig) voor hoeft op te draaien.

Een verkeerd advies of een fout in de uitvoering van jouw beroep kan leiden tot grote gevolgen. Het is het risico van het vak, maar dat betekent niet dat je dit niet af zou moeten dekken. Steeds meer ingenieurs sluiten hun beroepsaansprakelijkheidsverzekering af via Yezzer, bijvoorbeeld omdat je daar online een berekening van kunt krijgen. Bereken wat de kosten zijn en vergelijk de mogelijkheden, zodat je voor een scherpe premie kunt rekenen op een goede dekking.

 

BAV speciaal voor ingenieurs

Zoek je een BAV speciaal voor ingenieurs, afgestemd op de risico’s waar jij mee te maken hebt? Om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten stellen we je een aantal aanvullende vragen. We proberen goed in beeld te krijgen hoe jouw werkzaamheden eruit zien. Aan de hand daarvan worden de risico’s duidelijk, om die op een degelijke manier te verzekeren. Het is dé manier waarop we er bij Yezzer voor zorgen dat je voor een scherpe premie kunt rekenen op een prima polis. Uiteraard kun je die online berekenen en vergelijken, om de mogelijkheden voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ingenieurs gewoon zelf te ontdekken en verkennen.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ingenieurs nodig? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.