Goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wil je een goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering vinden? Je wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar aan de andere kant wel kunnen vertrouwen op een goede dekking. Bij Yezzer helpen we je de ideale combinatie te vinden.

We helpen je een goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) af te sluiten, zonder dat je belangrijke zaken zoals het inlooprisico over het hoofd ziet. We leggen je uit wat er belangrijk is bij het afsluiten van een BAV, zodat je daarop kunt terugvallen als er een keer wat aan de hand is. Bijvoorbeeld als je een claim ontvangt van een opdrachtgever, die je aansprakelijk stelt voor de schade die er door de uitoefening van jouw beroep is ontstaan.

Vooraf inzicht in de premie

Om de goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten is het vooral belangrijk om vooraf inzicht te krijgen in de premie. Wij laten je meteen zien waar je aan toe bent, zodat je goed op de hoogte bent van de premie die je zal gaan betalen. Je komt niet voor vervelende verrassingen te staan, met een polis die specifiek is afgestemd op de risico’s die jij loopt.

Bij Yezzer sluit je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af als advocaat en accountant, net als voor tekstschrijvers, IT adviseurs, architecten, organisatie adviseurs of welk beroep je ook in actief bent. We helpen je de ideale polis te vinden, uiteraard voor een zo laag mogelijke premie. Je kunt online de BAV vergelijken, zodat je veel makkelijker de juiste keuze maakt. En kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staan we natuurlijk voor je klaar om je antwoord te geven op je vragen.

We helpen veel ZZP-ers en MKB ondernemers om een goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Het grote aantal verzekeringen helpt ons de premie extra laag te houden, zodat ook jij daar meteen van kunt profiteren.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Vergelijken en berekenen: goedkope beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wil je de goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Je kunt online de verschillende polissen vergelijken en berekenen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Tip: let op de premie en de dekking van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Voorkom op die manier dat de goedkope polis uiteindelijk niet de gewenste dekking biedt op het moment dat er een keer wat aan de hand is.

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP of MKB ondernemers berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.