Beroepsaansprakelijkheidsverzekering juridisch adviseur

Een grote fout als juridisch adviseur kan dure consequenties hebben. Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering juridisch adviseur

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor een juridisch adviseur gezocht? De polis beschermt je tegen aansprakelijkheidsclaims, bijvoorbeeld door opdrachtgevers die niet tevreden zijn of schade hebben geleden.

Als jurist of juridisch medewerker kun je gebruik maken van de speciale beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor jouw branche, afgestemd op de risico’s waar jij mee te maken hebt. Die risico’s zijn anders dan voor bijvoorbeeld een makelaar, waardoor het belangrijk is om een BAV op maat af te sluiten.

Lees hieronder meer over bescherming tegen aansprakelijkheidsclaims en snelle en effectieve oplossing bij eventuele geschillen.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Bescherming tegen aansprakelijkheidsclaims

Je kan als juridisch adviseur of jurist te maken krijgen met aansprakelijkheidsclaims door opdrachtgevers. Lijden zij schade of ontstaan er problemen, waarvoor ze jou aansprakelijk stellen? Bij Yezzer sluit je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af waarmee je de juiste dekking afsluit. Je dekt daarmee het financiële risico af, waardoor je op de polis terug kunt vallen zodra er inderdaad een claim ontstaat.

Snelle en effectieve oplossing bij eventuele geschillen

Als jurist of juridisch adviseur weet je natuurlijk hoe er soms vanuit het ogenschijnlijke niets een claim of een geschil kan ontstaan. Je bent daar in je werk waarschijnlijk dagelijks mee bezig, maar het is belangrijk om ook de eigen aansprakelijkheid niet over het hoofd te zien.

Pas op het moment dat er schade ontstaat merk je hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Met onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor juridisch adviseurs en juristen kun je vertrouwen op een goede polis, om snel en effectief eventuele geschillen op te lossen.

Tip: kies een verzekeraar die goed rekening houdt met jouw online reputatie en de commerciële verhouding met jouw opdrachtgever. Zelfs bij een geschil hoef je dan geen klanten te verliezen, terwijl je bovendien een goede naam naar de buitenwereld kan blijven houden. 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een jurist

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor jou als jurist of juridisch adviseur een belangrijke verzekering, net als voor ingenieurs en een aantal andere beroepen.

Ontdek online hoe de dekking in elkaar zit en hoe je daar gebruik kunt maken als je jouw opdrachtgevers voorziet van juridisch advies. We maken het je bij Yezzer graag zo makkelijk mogelijk, bijvoorbeeld door online de beschikbare polissen te vergelijken en berekenen. Voorkom dat jij geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor juristen hebt als er een keer wat aan de hand is.

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP of MKB ondernemer berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.