Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering ZZP

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) voor ZZP’ers beschermt je tegen schades die je tijdens je werkt veroorzaakt. Met een AVB  voor ZZP’ers ben je verzekerd tegen schade aan anderen en andermans spullen, die veroorzaakt zijn door jou, je werknemers of je producten. Ontdek hier of je als ZZP’er ook een AVB nodig hebt. Vergelijk direct online en sluit je verzekering af via Yezzer. 

De Yezzer Premiescan

Vergelijk hier verzekeraars en sluit direct af. In een paar minuten geregeld.

Wat is een AVB voor ZZP’ers?

Stoot je per ongeluk een dure vaas van je opdrachtgever om, dan kun je aansprakelijk gesteld worden voor de kosten hiervan.

Voor alle schade die jij veroorzaakt tijdens het werk, kun je aansprakelijk gesteld worden. Dit kan hoge kosten met zich meebrengt. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers beschermt je financieel wanneer jij zaak- of letselschade veroorzaakt bij een ander bedrijf. 

Vergelijken

Gratis

 • Ontvang een vergelijking
 • Inclusief voorstel op maat
 • Persoonlijk contact
Start vergelijking

Direct zelf afsluiten

Direct premies te zien

 • In 2 minuten geregeld
 • Dagelijks opzegbaar
 • Volledig zelf online te regelen
Bereken premie

Contact

Eerst contact

 • Stel je vragen
 • Via een van onze AVB experts
 • Direct contact
Bel ons

Wat dekt een AVB voor ZZP’ers?

Een AVB voor ZZP’ers beschermt je  tegen schade die je veroorzaakt tijdens je werk bij spullen van klanten of opdrachtgevers. Ook bij diefstal of schade van gehuurde spullen kun  je met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers gedekt zijn. Bij sommige verzekeraars kan ook het inlooprisico worden gedekt met een AVB voor ZZP’ers. Daarnaast geeft een AVB voor ZZP’ers dekking wanneer er schade is ontstaan door producten die je verkoopt of wanneer er door een incident van jouw toedoen milieuschade ontstaat.

Onthoud goed dat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers niet hetzelfde is als een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers (BAV). Een BAV voor ZZP’ers beschermt tegen beroepsmatige fouten zoals een verkeerd advies waaruit vermogensschade uit voort komt en dekt alleen immateriële schade. Een AVB dekt juist bij materiële schade zoals zaak- en letselschade. 
 

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen van Yezzer

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Snel en makkelijk online geregeld
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen!

Wanneer heb ik als ZZP’er een AVB nodig?

Heb je als ZZP’ers een beroep waardoor je veel bij klanten of opdrachtgevers werkt? Of verkoop je een product die schade kan aanbrengen aan personen die het gebruiken? Dan is het slim om als ZZP’er een AVB af te sluiten. Het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers is zeker handig als je werkt in de bouw, horeca, handel, transport of zakelijke dienstverlening. 

 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers vergelijken

Ben je benieuwd wat voor bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering je als ZZP’er kunt afsluiten? Via Yezzer kun je gemakkelijk online verschillende verzekeringen vergelijken. Dit doe je door in onze vergelijkingstool een aantal gegevens in te vullen over je onderneming, de voorkeuren voor je verzekering en wat persoonsgegevens. Vervolgens kiest onze tool een aantal bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers uit die passen bij jouw situatie. Je kunt de verschillende verzekeringen vergelijken op basis van premies en voorwaarden van de verzekeraars. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je jouw AVB voor ZZP’ers direct online afsluiten. 

Heb je nog niet direct een keuze kunnen maken, dan kun je er voor kiezen om een offerte te laten mailen om je keuze later te maken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een AVB voor ZZP’ers met behulp van een specialist af te sluiten. Bij Yezzer helpen we je graag met het vinden van de juiste AVB voor jou als ZZP’er. 

 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers afsluiten

Het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers kun je online via Yezzer doen. Heb je via het vergelijkingsrapport van Yezzer een AVB voor ZZP’ers uitgekozen, dan kun je deze direct online afsluiten. 

Kom je er zelf niet uit met het kiezen van een AVB voor ZZP’ers, dan kunnen onze AVB specialisten je helpen met het maken van de juiste keuze. Neem nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Start met AVB premies vergelijken

Advies over AVB voor ZZP’ers

Het kiezen van een geschikte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers kan soms lastig zijn. Gelukkig kunnen onze adviseurs Roos, Jolien en René je helpen deze keuze te maken. Samen kijken ze met jou naar je wensen en voorkeuren voor een AVB om zo een geschikte verzekering te kiezen. Uiteindelijk maak je natuurlijk zelf de keuze welke AVB voor ZZP’ers je gaat afsluiten.

Is het afsluiten van een AVB voor ZZP’ers verplicht?

Het afsluiten van een AVB voor ZZP’ers is wettelijk niet verplicht. Toch komt het voor dat sommige branches en opdrachtgevers je wel verplichten om een AVB voor ZZP’ers af te sluiten voordat ze met je willen werken. 

Hoewel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers niet verplicht is, is het wel slim om te overwegen of je deze verzekering moet afsluiten. Door je te verzekeren met een AVB voor ZZP’ers ben je beschermd tegen een financiële tegenvaller wanneer je aansprakelijk gesteld wordt voor schade. 
 

In het overzicht hiernaast vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alle veelgestelde vragen

De hoogte van de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn afhankelijk van een paar factoren. Bijvoorbeeld in welke sector je werkt en wat jouw jaaromzet is. Over het algemeen loopt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering niet in de kosten. Meestal is het prima te betalen. Kijk hier voor uitgebreide informatie over de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Ben je ZZP'er en wil je weten wat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP in jouw situatie kost? Ga dan naar bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP voor meer informatie. Of ga direct naar bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken voor een handig overzicht van onze aanbieders. 

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan jou als ondernemer beschermen voor hoge kosten als je per ongeluk schade aanricht tijdens je werk. Dit kan aan spullen zijn, maar ook aan personen. Claims die worden gemaakt worden dan gedekt door jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kijk hier voor meer informatie over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Liever dekking bij schade door (verkeerd) gegeven adviezen? Vergelijk dan hier beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers

- Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt vermogensschade (financieel nadeel).
- Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade aan personen (letsel) en zaken (bezittingen).
 

Alle veelgestelde vragen