Yezzer Verzekeringen blog

Een AOV voor de bouw

31 juli 2023

Als iemand die in de bouw werkt, loop je een groter risico op arbeidsongeschiktheid dan de gemiddelde ondernemer. Een ongeluk op de bouwplaats of zelfs werkgerelateerde stress of ziekte kunnen je (tijdelijk) uit het veld slaan. Het is daarom belangrijk om je inkomen veilig te stellen. Met een AOV voor de bouw zorg je ervoor dat je een stabiel inkomen behoudt tijdens je afwezigheid. Je weet van tevoren wat je uitkering zal zijn, wat jou de nodige zekerheid geeft.

Lees meer ›

Feiten en fabels over een AOV

31 juli 2023

Als zelfstandig ondernemer draag je een grote verantwoordelijkheid, ook als het gaat om je inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Het is ontzettend belangrijk om dit aspect serieus te nemen en eventuele risico's goed af te dekken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan hierbij een waardevolle oplossing zijn. Helaas zijn er veel misverstanden en onduidelijkheden rondom AOV's, waardoor het maken van een goede keuze soms lastig kan zijn. 

Lees meer ›

Een AOV aanvragen, hoe pak ik dat aan?

31 juli 2023

Hey, ondernemer! Wil je jezelf beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en zekerheid hebben in geval van nood? Dan is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) een slimme keuze. Bij Yezzer maken we het aanvragen van een AOV eenvoudig en toegankelijk. Of je nu zelfstandig een AOV wilt afsluiten of advies van onze experts nodig hebt, bij ons vind je moeiteloos een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering die perfect bij jou past. In dit blogartikel leggen we uit hoe je een AOV aanvraagt en wat wij te bieden hebben.

Lees meer ›

Een AOV zonder medische keuring

10 mei 2023

Hey daar, zelfstandige! Jij bent de baas van je eigen leven en carrière. Geen werkgever die je werktijden bepaalt, maar ook geen werkgever die je doorbetaalt als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Best wel een dingetje, toch? Daarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor veel ondernemers dé oplossing. Maar wat als een AOV te duur is of je vanwege medische redenen geen AOV kunt afsluiten? In deze blog nemen we je mee in de wereld van AOV's zonder medische acceptatie en de alternatieven die je als zelfstandig ondernemer kunt overwegen.

Lees meer ›

Hoe wordt de hoogte van je AOV-uitkering bepaald?

17 maart 2023

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je financieel beschermd bent wanneer je door ziekte of een ongeval niet in staat bent om te werken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan dan uitkomst bieden. Maar hoe hoog is de AOV-uitkering eigenlijk en hoe wordt deze bepaald? Wij leggen het je uit in dit artikel.

Lees meer ›

5 vragen over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

19 december 2022

Een beroepsaansprakelijksheidsverzekering, heb ik deze nodig als ondernemer? Is een beroepsaansprakelijksheidsverzekering verplicht en hoe wordt de premie bepaald? Wij geven antwoord op 5 veelgestelde vragen over de beroepsaansprakelijksheidsverzekering.

Lees meer ›

Wat wordt gedekt bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

19 december 2022

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jou en je bedrijf tegen de gevolgen van schadeclaims wanneer er een beroepsfout wordt gemaakt. Maar wat valt er nu eigenlijk allemaal binnen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Wij leggen het je hieronder uit!

Lees meer ›

Op welke leeftijd moet je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

24 oktober 2022

Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden als je zelfstandig ondernemer bent. Een van de grootste is of je al dan niet een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt. Immers, als je niet kunt werken, hoe ga je dan je rekeningen betalen?

Leeftijd is een belangrijke factor bij het al dan niet afsluiten van een polis. Hoe jonger je bent, hoe kleiner de kans dat je het nodig hebt. Maar naarmate je ouder wordt, neemt de kans op een invaliderende verwonding of ziekte toe. Daarom is het belangrijk om te begrijpen wanneer je moet gaan nadenken over het afsluiten van een verzekering.

Lees meer ›


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout