Yezzer Verzekeringen blog

Floryn en Yezzer gaan samenwerking aan

14 januari 2022Lees meer ›

Verschil tussen schade- en sommenverzekering bij een AOV

8 november 2021

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan worden onderverdeeld in twee soorten: een AOV sommenverzekering of een AOV schadeverzekering. Of je nu al een AOV hebt of van plan bent er één af te sluiten, het is goed hierin onderscheid te kunnen maken en te weten wat je hebt of waar je aan begint.

Lees meer ›

Bescherm jezelf tegen inkomensverlies met een inkomensverzekering

2 november 2021

Onverwachts niet meer kunnen werken door ziekte of invaliditeit. Of zelf werknemers hebben die uitvallen. Dit kan iedereen overkomen en kan grote gevolgen hebben voor je inkomen. Hoe blijf je nu je hypotheek of je huur betalen? Een inkomensverzekering biedt hier uitkomst. Maar wat is precies een inkomensverzekering? Wij leggen het hier uit! 
 

Lees meer ›

Ziek worden als ZZP’er: wat nu?

2 november 2021

Ieder mens is wel een keertje ziek. Vaak maakt dat niet uit. Het zijn maar een aantal dagen waarin je je echt slecht voelt. Als je lekker uitgeziekt bent, kun je weer aan de slag. Wanneer je in loondienst bent, krijg je bij ziekte natuurlijk doorbetaald. Maar hoe zit dat nu precies als je als ZZP’er werkt? Kun je dan wel ziek zijn? En hoe zit het dan als je langdurig ziek of arbeidsongeschikt bent? In deze blog leggen wij jou uit hoe je je kunt voorbereiden op ziek zijn als ZZP’er.
 

Lees meer ›

Vergelijking: AOV en zwangerschap

29 juli 2021

Yezzer heeft de voorwaarden die verzekeraars hanteren bij een AOV rond een zwangerschap op een rij gezet. Zo weet jij meteen welke verzekeraars relevant voor je zijn als je in onze vergelijker je voorwaarden invult.

Lees meer ›

Yezzer en Perfect Day lanceren Thuiswerkscan om Cyber Security thuis te verhogen

17 maart 2021

Thuiswerken brengt risico’s met zich mee, want is de internetverbinding van een medewerker bijvoorbeeld wel goed beveiligd? Om werkgevers een gerust hart te geven en om het hackers moeilijker te maken lanceren ondernemersplatform Yezzer en Cyber Security specialisten Perfect Day de Thuiswerkscan. Ook gaat Yezzer de Cyber Security Check van Perfect Day met 10% korting aanbieden op hun platform.

Lees meer ›

🔒 Veilig thuiswerken! Deel in jouw netwerk onze handige cyber-veiligheid checklist

3 maart 2021

We weten we dat de kans groot is dat jij, collega's, partners en klanten nu thuiswerken. Zo goed mogelijk wordt er omgegaan met klantgegevens. Hun thuisnetwerken staan in direct contact met een bedrijfsnetwerk. En gaat dat wel altijd veilig? Hackers staan klaar terwijl bedrijfsnetwerken en de daarop te vinden data simpel te beschermen is als je een aantal zaken regelt. 

Lees meer ›

ZZP-MKB-LIVEBLOG ROND HET CORONAVIRUS

12 mei 2020

Het negatieve nieuws overschrijdt ruimschoots de toegestane 100 km per uur. Daarom informeren wij dagelijks via dit liveblog alle ZZP- en klein MKB-ondernemers met nieuws waar je mee door kan. We reiken je iedere dag een update aan van oplossingen en maatregelen die er zijn voor het MKB en voor ZZP’ers in verband met het coronavirus.

Lees meer ›


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout