Yezzer Verzekeringen blog

Bescherm jezelf tegen inkomensverlies met een inkomensverzekering

2 november 2021

Onverwachts niet meer kunnen werken door ziekte of invaliditeit. Of zelf werknemers hebben die uitvallen. Dit kan iedereen overkomen en kan grote gevolgen hebben voor je inkomen. Hoe blijf je nu je hypotheek of je huur betalen? Een inkomensverzekering biedt hier uitkomst. Maar wat is precies een inkomensverzekering? Wij leggen het hier uit! 
 

Lees meer ›

Ziek worden als ZZP’er: wat nu?

2 november 2021

Ieder mens is wel een keertje ziek. Vaak maakt dat niet uit. Het zijn maar een aantal dagen waarin je je echt slecht voelt. Als je lekker uitgeziekt bent, kun je weer aan de slag. Wanneer je in loondienst bent, krijg je bij ziekte natuurlijk doorbetaald. Maar hoe zit dat nu precies als je als ZZP’er werkt? Kun je dan wel ziek zijn? En hoe zit het dan als je langdurig ziek of arbeidsongeschikt bent? In deze blog leggen wij jou uit hoe je je kunt voorbereiden op ziek zijn als ZZP’er.
 

Lees meer ›

Vergelijking: AOV en zwangerschap

29 juli 2021

Yezzer heeft de voorwaarden die verzekeraars hanteren bij een AOV rond een zwangerschap op een rij gezet. Zo weet jij meteen welke verzekeraars relevant voor je zijn als je in onze vergelijker je voorwaarden invult.

Lees meer ›

Yezzer en Perfect Day lanceren Thuiswerkscan om Cyber Security thuis te verhogen

17 maart 2021

Thuiswerken brengt risico’s met zich mee, want is de internetverbinding van een medewerker bijvoorbeeld wel goed beveiligd? Om werkgevers een gerust hart te geven en om het hackers moeilijker te maken lanceren ondernemersplatform Yezzer en Cyber Security specialisten Perfect Day de Thuiswerkscan. Ook gaat Yezzer de Cyber Security Check van Perfect Day met 10% korting aanbieden op hun platform.

Lees meer ›

🔒 Veilig thuiswerken! Deel in jouw netwerk onze handige cyber-veiligheid checklist

3 maart 2021

We weten we dat de kans groot is dat jij, collega's, partners en klanten nu thuiswerken. Zo goed mogelijk wordt er omgegaan met klantgegevens. Hun thuisnetwerken staan in direct contact met een bedrijfsnetwerk. En gaat dat wel altijd veilig? Hackers staan klaar terwijl bedrijfsnetwerken en de daarop te vinden data simpel te beschermen is als je een aantal zaken regelt. 

Lees meer ›

ZZP-MKB-LIVEBLOG ROND HET CORONAVIRUS

12 mei 2020

Het negatieve nieuws overschrijdt ruimschoots de toegestane 100 km per uur. Daarom informeren wij dagelijks via dit liveblog alle ZZP- en klein MKB-ondernemers met nieuws waar je mee door kan. We reiken je iedere dag een update aan van oplossingen en maatregelen die er zijn voor het MKB en voor ZZP’ers in verband met het coronavirus.

Lees meer ›

Ideeën naar buiten brengen en waarmaken wat helemaal van mij is! Nicklee de Langen doet het!

6 mei 2020

Eind 2018 besloot Nicklee de Langen (30) om voor zichzelf verder te gaan als zelfstandig trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Voor Nicklee gaat ondernemen over je eigen pad kunnen volgen. Dat geeft Nicklee de vrijheid om haar eigen ideeën naar buiten te brengen en om waar te maken wat helemaal van haar is. En toen Nicklee besloot om voor zichzelf te beginnen, voelde ze direct meer ruimte om te bouwen aan haar eigen ontwikkelprogramma’s, vertelt ze tijdens ons gesprek.

Lees meer ›

Ambities van ondernemers omtoveren tot marketingsucces Evert Littooy doet het!

24 april 2020

In de afgelopen 14 jaar heeft Evert Littooy (37) tientallen start-ups, scale-ups en multinationals geholpen om sneller te groeien. Ondernemen, marketing en business development zijn dan ook zijn grote passies. Die interesse had hij al van jongs af aan. Evert richtte zijn eerste bedrijf, een marketingbureau, al tijdens zijn studie op. Hij wist het runnen van een eigen bedrijf succesvol te combineren met zijn MBA studie Business Development in Groningen. Evert vindt het daadwerkelijk ondernemen echter wel veel mooier dan de theorie, maar vindt het fijn om ook de juiste achtergrondinformatie goed te kennen, vertelt hij tijdens ons gesprek.

Lees meer ›


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout