Yezzer Verzekeringen blog

Yezzer komt met vergelijker voor online schenkkringen

29 augustus 2022

Schenkkringen voor ondernemers, als dekking tegen de eerste 2 jaar van arbeidsongeschiktheid, nemen in populariteit toe. Ook het aantal online schenkkringen (crowdsurance partijen) dat op de markt komt neemt toe. Yezzer lanceert een vergelijker op haar site waarmee ondernemers online schenkkringen kunnen vergelijken. Met de vergelijker wil Yezzer ondernemers helpen een juiste keuze te maken wanneer zij zich gaan aansluiten bij een schenkkring.

Lees meer ›

Floryn en Yezzer gaan samenwerking aan

14 januari 2022

Fintech platformen Yezzer (zakelijke verzekeringen) en Floryn (zakelijke financieringen) zijn een samenwerking aangegaan. In eerste instantie gaan beide bedrijven doorverwijzen naar elkaars diensten. De klanten van Floryn kunnen via het platform van Yezzer verzekeringen vergelijken en afsluiten. Yezzer klanten kunnen op hun beurt gebruik maken van Floryn voor hun financieringsbehoefte. 

Lees meer ›

Verschil tussen schade- en sommenverzekering bij een AOV

8 november 2021

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan worden onderverdeeld in twee soorten: een AOV sommenverzekering of een AOV schadeverzekering. Of je nu al een AOV hebt of van plan bent er één af te sluiten, het is goed hierin onderscheid te kunnen maken en te weten wat je hebt of waar je aan begint.

Lees meer ›

Bescherm jezelf tegen inkomensverlies met een inkomensverzekering

2 november 2021

Onverwachts niet meer kunnen werken door ziekte of invaliditeit. Of zelf werknemers hebben die uitvallen. Dit kan iedereen overkomen en kan grote gevolgen hebben voor je inkomen. Hoe blijf je nu je hypotheek of je huur betalen? Een inkomensverzekering biedt hier uitkomst. Maar wat is precies een inkomensverzekering? Wij leggen het hier uit! 
 

Lees meer ›

Ziek worden als ZZP’er: wat nu?

2 november 2021

Ieder mens is wel een keertje ziek. Vaak maakt dat niet uit. Het zijn maar een aantal dagen waarin je je echt slecht voelt. Als je lekker uitgeziekt bent, kun je weer aan de slag. Wanneer je in loondienst bent, krijg je bij ziekte natuurlijk doorbetaald. Maar hoe zit dat nu precies als je als ZZP’er werkt? Kun je dan wel ziek zijn? En hoe zit het dan als je langdurig ziek of arbeidsongeschikt bent? In deze blog leggen wij jou uit hoe je je kunt voorbereiden op ziek zijn als ZZP’er.
 

Lees meer ›

Vergelijking: AOV en zwangerschap

29 juli 2021

Yezzer heeft de voorwaarden die verzekeraars hanteren bij een AOV rond een zwangerschap op een rij gezet. Zo weet jij meteen welke verzekeraars relevant voor je zijn als je in onze vergelijker je voorwaarden invult.

Lees meer ›

Yezzer en Perfect Day lanceren Thuiswerkscan om Cyber Security thuis te verhogen

17 maart 2021

Thuiswerken brengt risico’s met zich mee, want is de internetverbinding van een medewerker bijvoorbeeld wel goed beveiligd? Om werkgevers een gerust hart te geven en om het hackers moeilijker te maken lanceren ondernemersplatform Yezzer en Cyber Security specialisten Perfect Day de Thuiswerkscan. Ook gaat Yezzer de Cyber Security Check van Perfect Day met 10% korting aanbieden op hun platform.

Lees meer ›

🔒 Veilig thuiswerken! Deel in jouw netwerk onze handige cyber-veiligheid checklist

3 maart 2021

We weten we dat de kans groot is dat jij, collega's, partners en klanten nu thuiswerken. Zo goed mogelijk wordt er omgegaan met klantgegevens. Hun thuisnetwerken staan in direct contact met een bedrijfsnetwerk. En gaat dat wel altijd veilig? Hackers staan klaar terwijl bedrijfsnetwerken en de daarop te vinden data simpel te beschermen is als je een aantal zaken regelt. 

Lees meer ›


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout