Blog

Zzp-kalender 2024

30 november 2023

Als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) is het handig om goed georganiseerd te zijn en op de hoogte te zijn van belangrijke data en gebeurtenissen die invloed kunnen hebben op jouw bedrijfsvoering. In deze zzp-kalender voor 2024 vind je een overzicht van data en gebeurtenissen waar je als zzp'er rekening mee moet houden. Van belastingaangifte deadlines tot belangrijke netwerkevenementen, deze kalender helpt je om je tijd, financiën en carrière effectief te beheren.

Lees meer

Elke lease een autoverzekering

21 november 2023

In onze zoektocht naar partners die onze visie delen, hebben we FinancialLease.nl gevonden. Gezamenlijk hebben we de expertise in huis om ondernemers te helpen een autoverzekering te vinden die perfect past bij hun unieke situatie. Dat zie je terug in de weg naar on-demand leasen. Daarom kun je via FinancialLease.nl en Yezzer binnen 2 minuten een autoverzekering vergelijken én afsluiten, zonder lange wachttijden of saaie polisgesprekken.

Lees meer

Een AOV voor de bouw

31 juli 2023

Als iemand die in de bouw werkt, loop je een groter risico op arbeidsongeschiktheid dan de gemiddelde ondernemer. Een ongeluk op de bouwplaats of zelfs werkgerelateerde stress of ziekte kunnen je (tijdelijk) uit het veld slaan. Het is daarom belangrijk om je inkomen veilig te stellen. Met een AOV voor de bouw zorg je ervoor dat je een stabiel inkomen behoudt tijdens je afwezigheid. Je weet van tevoren wat je uitkering zal zijn, wat jou de nodige zekerheid geeft.

Lees meer

Feiten en fabels over een AOV

31 juli 2023

Als zelfstandig ondernemer draag je een grote verantwoordelijkheid, ook als het gaat om je inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Het is ontzettend belangrijk om dit aspect serieus te nemen en eventuele risico's goed af te dekken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan hierbij een waardevolle oplossing zijn. Helaas zijn er veel misverstanden en onduidelijkheden rondom AOV's, waardoor het maken van een goede keuze soms lastig kan zijn. 

Lees meer

Een AOV aanvragen, hoe pak ik dat aan?

31 juli 2023

Hey, ondernemer! Wil je jezelf beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en zekerheid hebben in geval van nood? Dan is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) een slimme keuze. Bij Yezzer maken we het aanvragen van een AOV eenvoudig en toegankelijk. Of je nu zelfstandig een AOV wilt afsluiten of advies van onze experts nodig hebt, bij ons vind je moeiteloos een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering die perfect bij jou past. In dit blogartikel leggen we uit hoe je een AOV aanvraagt en wat wij te bieden hebben.

Lees meer

Een AOV zonder medische keuring

10 mei 2023

Hey daar, zelfstandige! Jij bent de baas van je eigen leven en carrière. Geen werkgever die je werktijden bepaalt, maar ook geen werkgever die je doorbetaalt als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Best wel een dingetje, toch? Daarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor veel ondernemers dé oplossing. Maar wat als een AOV te duur is of je vanwege medische redenen geen AOV kunt afsluiten? In deze blog nemen we je mee in de wereld van AOV's zonder medische acceptatie en de alternatieven die je als zelfstandig ondernemer kunt overwegen.

Lees meer

Hoe wordt de hoogte van je AOV-uitkering bepaald?

17 maart 2023

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je financieel beschermd bent wanneer je door ziekte of een ongeval niet in staat bent om te werken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan dan uitkomst bieden. Maar hoe hoog is de AOV-uitkering eigenlijk en hoe wordt deze bepaald? Wij leggen het je uit in dit artikel.

Lees meer

5 vragen over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

19 december 2022

Een beroepsaansprakelijksheidsverzekering, heb ik deze nodig als ondernemer? Is een beroepsaansprakelijksheidsverzekering verplicht en hoe wordt de premie bepaald? Wij geven antwoord op 5 veelgestelde vragen over de beroepsaansprakelijksheidsverzekering.

Lees meer