Blog

Floryn en Yezzer gaan samenwerking aan

14 januari 2022

Fintech platformen Yezzer (zakelijke verzekeringen) en Floryn (zakelijke financieringen) zijn een samenwerking aangegaan. In eerste instantie gaan beide bedrijven doorverwijzen naar elkaars diensten. De klanten van Floryn kunnen via het platform van Yezzer verzekeringen vergelijken en afsluiten. Yezzer klanten kunnen op hun beurt gebruik maken van Floryn voor hun financieringsbehoefte. 

Lees meer

Verschil tussen schade- en sommenverzekering bij een AOV

8 november 2021

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan worden onderverdeeld in twee soorten: een AOV sommenverzekering of een AOV schadeverzekering. Of je nu al een AOV hebt of van plan bent er één af te sluiten, het is goed hierin onderscheid te kunnen maken en te weten wat je hebt of waar je aan begint.

Lees meer

Bescherm jezelf tegen inkomensverlies met een inkomensverzekering

2 november 2021

Onverwachts niet meer kunnen werken door ziekte of invaliditeit. Of zelf werknemers hebben die uitvallen. Dit kan iedereen overkomen en kan grote gevolgen hebben voor je inkomen. Hoe blijf je nu je hypotheek of je huur betalen? Een inkomensverzekering biedt hier uitkomst. Maar wat is precies een inkomensverzekering? Wij leggen het hier uit!   

Lees meer

Ziek worden als ZZP’er: wat nu?

2 november 2021

Ieder mens is wel een keertje ziek. Vaak maakt dat niet uit. Het zijn maar een aantal dagen waarin je je echt slecht voelt. Als je lekker uitgeziekt bent, kun je weer aan de slag. Wanneer je in loondienst bent, krijg je bij ziekte natuurlijk doorbetaald. Maar hoe zit dat nu precies als je als ZZP’er werkt? Kun je dan wel ziek zijn? En hoe zit het dan als je langdurig ziek of arbeidsongeschikt bent? In deze blog leggen wij jou uit hoe je je kunt voorbereiden op ziek zijn als ZZP’er.  

Lees meer

Vergelijking: AOV en zwangerschap

29 juli 2021

Yezzer heeft de voorwaarden die verzekeraars hanteren bij een AOV rond een zwangerschap op een rij gezet. Zo weet jij meteen welke verzekeraars relevant voor je zijn als je in onze vergelijker je voorwaarden invult.

Lees meer

Veilig thuiswerken! Deel in jouw netwerk onze handige cyber-veiligheid checklist

3 maart 2021

We weten we dat de kans groot is dat jij, collega's, partners en klanten nu thuiswerken. Zo goed mogelijk wordt er omgegaan met klantgegevens. Hun thuisnetwerken staan in direct contact met een bedrijfsnetwerk. En gaat dat wel altijd veilig? Hackers staan klaar terwijl bedrijfsnetwerken en de daarop te vinden data simpel te beschermen is als je een aantal zaken regelt. 

Lees meer

Ideeën naar buiten brengen en waarmaken wat helemaal van mij is! Nicklee de Langen doet het!

6 mei 2020

Eind 2018 besloot Nicklee de Langen (30) om voor zichzelf verder te gaan als zelfstandig trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Voor Nicklee gaat ondernemen over je eigen pad kunnen volgen. Dat geeft Nicklee de vrijheid om haar eigen ideeën naar buiten te brengen en om waar te maken wat helemaal van haar is. En toen Nicklee besloot om voor zichzelf te beginnen, voelde ze direct meer ruimte om te bouwen aan haar eigen ontwikkelprogramma’s, vertelt ze tijdens ons gesprek.

Lees meer

Ambities van ondernemers omtoveren tot marketingsucces Evert Littooy doet het!

24 april 2020

In de afgelopen 14 jaar heeft Evert Littooy (37) tientallen start-ups, scale-ups en multinationals geholpen om sneller te groeien. Ondernemen, marketing en business development zijn dan ook zijn grote passies. Die interesse had hij al van jongs af aan. Evert richtte zijn eerste bedrijf, een marketingbureau, al tijdens zijn studie op. Hij wist het runnen van een eigen bedrijf succesvol te combineren met zijn MBA studie Business Development in Groningen. Evert vindt het daadwerkelijk ondernemen echter wel veel mooier dan de theorie, maar vindt het fijn om ook de juiste achtergrondinformatie goed te kennen, vertelt hij tijdens ons gesprek.

Lees meer