Blog

Wat wordt gedekt bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

19 december 2022

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jou en je bedrijf tegen de gevolgen van schadeclaims wanneer er een beroepsfout wordt gemaakt. Maar wat valt er nu eigenlijk allemaal binnen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Wij leggen het je hieronder uit!

Lees meer

Op welke leeftijd moet je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

24 oktober 2022

Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden als je zelfstandig ondernemer bent. Een van de grootste is of je al dan niet een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt. Immers, als je niet kunt werken, hoe ga je dan je rekeningen betalen? Leeftijd is een belangrijke factor bij het al dan niet afsluiten van een polis. Hoe jonger je bent, hoe kleiner de kans dat je het nodig hebt. Maar naarmate je ouder wordt, neemt de kans op een invaliderende verwonding of ziekte toe. Daarom is het belangrijk om te begrijpen wanneer je moet gaan nadenken over het afsluiten van een verzekering.

Lees meer

Wat zijn kenmerken van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering?

24 oktober 2022

Als ZZP'er ben je je eigen baas. Je bent verantwoordelijk voor het vinden en behouden van je eigen klanten, en zorgt ervoor dat je bedrijf van dag tot dag goed loopt. Maar wat gebeurt er als je ziek of gewond raakt en niet meer kunt werken?  Dat is waar een arbeidsongeschiktheidsverzekering om de hoek komt kijken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is bedoeld om je financieel te beschermen als je door een ziekte of letsel niet kunt werken. Maar met zoveel verschillende polissen en aanbieders kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten als je rondkijkt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Lees meer

Wat je moet weten over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

24 oktober 2022

Voor veel mensen is hun vermogen om een inkomen te verdienen hun meest waardevolle bezit. Maar wat zou er gebeuren als je plotseling niet meer zou kunnen werken? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan helpen je inkomen te beschermen als je door een ziekte of letsel niet meer kunt werken. In deze blogpost bekijken we wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering is, hoe hij werkt, en wie hem nodig heeft.

Lees meer

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten bij een hypotheek?

24 oktober 2022

In Nederland zijn er ruim 800.000 mensen arbeidsongeschikt. Meer dan één op de tien zelfstandigen raakt arbeidsongeschikt. Als zelfstandige betaalt niemand jouw loon door in de periode dat je ziek bent en kom je niet in aanmerking voor een WIA-uitkering. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan hier een oplossing zijn.

Lees meer

Yezzer komt met vergelijker voor online schenkkringen

29 augustus 2022

Schenkkringen voor ondernemers, als dekking tegen de eerste 2 jaar van arbeidsongeschiktheid, nemen in populariteit toe. Ook het aantal online schenkkringen (crowdsurance partijen) dat op de markt komt neemt toe. Yezzer lanceert een vergelijker op haar site waarmee ondernemers online schenkkringen kunnen vergelijken. Met de vergelijker wil Yezzer ondernemers helpen een juiste keuze te maken wanneer zij zich gaan aansluiten bij een schenkkring.

Lees meer

Floryn en Yezzer gaan samenwerking aan

14 januari 2022

Fintech platformen Yezzer (zakelijke verzekeringen) en Floryn (zakelijke financieringen) zijn een samenwerking aangegaan. In eerste instantie gaan beide bedrijven doorverwijzen naar elkaars diensten. De klanten van Floryn kunnen via het platform van Yezzer verzekeringen vergelijken en afsluiten. Yezzer klanten kunnen op hun beurt gebruik maken van Floryn voor hun financieringsbehoefte. 

Lees meer

Verschil tussen schade- en sommenverzekering bij een AOV

8 november 2021

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan worden onderverdeeld in twee soorten: een AOV sommenverzekering of een AOV schadeverzekering. Of je nu al een AOV hebt of van plan bent er één af te sluiten, het is goed hierin onderscheid te kunnen maken en te weten wat je hebt of waar je aan begint.

Lees meer