Daisycon Affiliate Marketing

Beroepsaansprakelijkheids-verzekering vergelijken

Lees hieronder alles over het vergelijken van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Of laat ons verzekeraars voor jou vergelijken!

De Yezzer Premiescan

Vul in 2 min jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel!

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Snel en makkelijk online geregeld
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen!

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is erg belangrijk voor jou 

als ondernemer. Het zorgt er namelijk voor dat grote financiële schade gedekt wordt. Om de beste keuze te maken tussen alle verschillende verzekeringen is het belangrijk om alle verschillende BAV’s met elkaar te vergelijken. 

Waarom is een BAV zo belangrijk?

Soms maak je als ondernemer een fout die grote financiële gevolgen heeft. Je zou kunnen zeggen: risico van het vak. Toch kun je bij dit soort schades als ondernemer aansprakelijk worden gesteld voor de kosten. Nu kan het voor jou als ondernemer onmogelijk zijn om deze kosten te dragen. Voor die reden is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering in het leven geroepen. De BAV zorgt voor dekking bij zuivere vermogensschade. Als jij als ondernemer door beroepsmatig handelen schade hebt gemaakt dan kun je dat vergoed krijgen. Ook kosten voor wettelijke rente, bereddingskosten en juridisch verweer kunnen gedekt worden. 

Goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie. Je moet hierbij denken aan het beroep dat je doet en de opdracht waaraan je werkt. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt tussen alle beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen kun je bij Yezzer heel makkelijk en overzichtelijk een vergelijk maken. De grote hoeveelheid aanbieders kan er namelijk voor zorgen dat jij niet de meest weloverwogen keuze maakt. Bij Yezzer krijg je niet alleen makkelijk en overzichtelijk een vergelijk te zien, maar je kunt ook nog eens de beroepsaansprakelijkheidsverzekering direct aanvragen.  Door het vergelijken van verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen zorg je ervoor dat je niet een BAV afsluit terwijl een andere aanbieder een meer geschikte verzekering aanbiedt. 

Dekking van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Maar waarvoor ben je nou gedekt bij het afsluiten van een BAV? Een vraag die veel gesteld wordt, maar waarvan het antwoord niet altijd duidelijk is. Het is immers erg belangrijk voor jou als ondernemer om dit goed op een rijtje te hebben. Bij Yezzer hebben we het voor je op een rijtje gezet.

 • Meestal ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid. Soms kan het gebeuren dat deze aansprakelijkheid is uitgesloten bij het afsluiten van een BAV. 

 • Reputatie- en continuïteitsschade. Hiermee zorg je ervoor dat de reputatie en continuïteit van je bedrijf gewaarborgd blijft.

 • Nalatigheid. Bij het geven van een verkeerd advies, of een ander grote fout kan dit van pas komen. 

 • Per ongeluk schenden van privacyregels

 • Verdediging tegen smaad of laster

 • Reconstructie bij verloren of beschadigde documenten, of intellectueel eigendom

 • Intellectueel eigendom

 • Juridische verdediging

Veelgestelde vragen over beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie vergelijken

Is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor MKB en ZZP?

Voor zowel ZZP als MKB is de BAV geschikt. Bijvoorbeeld als jij en jouw personeel werkzaamheden verrichten op administratief, advies en/of juridisch gebied. Meer informatie over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Is er ook een BAV mogelijk voor architecten, ingenieurs en medische beroepen? 

Ja, dit is mogelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor architecten, ingenieurs en medische beroepen die daar specifiek op gericht zijn.

Is er ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering mogelijk voor advocaten, notarissen en accountants?

Ja, er zijn beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor advocaten, notarissen en accountants.

Wat zijn de kosten van een BAV?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op jouw beroepsaanprakelijkheidsverzekering premie. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het beroep dat je uitoefent, wat je wilt verzekeren en hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft. Door een vergelijking te maken bij Yezzer vind je altijd de beste keuze voor jou. 

Wij helpen jou graag aan de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering!

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP of MKB ondernemer berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten