Beroepsaansprakelijkheids-verzekering vergelijken

Lees hieronder alles over het vergelijken van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Of laat ons verzekeraars voor jou vergelijken!

De Yezzer Premiescan

Vul in 2 min jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel!

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen!

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) vergelijken en benieuwd hoe je dat aanpakt? We weten bij Yezzer dat je graag de laagste premie betaalt. Toch is het belangrijk om op nog een paar andere zaken te letten, zoals de dekking waar je op kunt rekenen.

Let op: soms is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht, op basis van drie soorten verplichtingen. Ga dat vooraf goed na, zodat je voorkomt dat je niet voldoet aan de verplichtingen die er gelden.

Je kan de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering vinden door goed te kijken naar de dekking, en door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken. Voldoet de dekking aan je wensen? Vergelijk dan meerdere polissen die voldoen, zodat je daar de goedkoopste keuze uit kunt maken.

Beste verzekering: let op de dekking
Je hebt als ZZP-er of als MKB ondernemer alle vrijheid om te ondernemen. Daardoor moet je ook zelf de dekking tegen beroepsaansprakelijkheid afsluiten, op basis van de risico’s die je loopt. Een verkeerd advies, foute berekening of onjuiste certificering kan grote (financiële) gevolgen hebben, waarvoor jij uiteindelijk aansprakelijk kan worden gesteld.

Bij Yezzer helpen we je graag het vergelijken van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering makkelijk te maken. Hoe we dat doen? Ontdek van de verschillende verzekeringen en polissen hoe ze je verzekeren tegen verkeerde adviezen en andere beroepsfouten. Je kijkt op die manier verder dan de premie alleen.

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering wil je hoge kosten bij schadeclaims voorkomen. Worden ook de kosten voor het juridisch verweer netjes gedekt en hoe zit dat met de wettelijke rente of de kosten voor een tuchtrechtelijke of een civielrechtelijke procedure? Door daar goed naar te kijken kan je de polissen voor de BAV goed met elkaar vergelijken.

Tip: kijk goed naar de branches en beroepen waarvoor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering speciaal geschikt is. Kies op die manier een dekking die past bij de risico’s die jij loopt, zodat je daarna op zoek kunt naar een zo scherp mogelijke premie.

Vergelijk de beroepsaansprakelijkheidsverzekering: premie op de tweede plaats

Je kan de beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken door allereerst goed naar de dekking te kijken. De premie zou altijd op de tweede plaats moeten staan. Je hebt niets aan een goedkope BAV, die niet de dekking biedt waar je naar op zoek bent en die belangrijk is voor jouw beroep.

Maak een selectie van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen die voldoen aan jouw wensen voor de dekking. Vergelijk de beroepsaansprakelijkheidsverzekering vervolgens op basis van de premie, zodat je uiteindelijk de beste en goedkoopste keuze maakt.

 

Wij helpen jou graag!

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP of MKB ondernemer berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten