Beroepsaansprakelijkheidsverzekering architect

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als architect gezocht? Met dekking voor typische beroepsfouten, zoals bijvoorbeeld als de bouw door een fout stil komt te liggen.

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering architect

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als architect gezocht? Met dekking voor typische beroepsfouten, zoals bijvoorbeeld als de bouw door een fout van jou stil komt te liggen.

Stel, je maakt een verkeerde berekening en de bouw loopt vertraging op. Dat kan behoorlijk in de papieren lopen. Een architecten beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) biedt daarvoor de dekking die je zoekt.

Je verzekert je voor de financiële schade die jouw opdrachtgever lijdt, als jij een beroepsfout maakt. Het kan naast een verkeerde berekening natuurlijk om veel meer gaan, waarvoor jij aansprakelijk bent.

Tip: veel opdrachtgevers vereisen een BAV als je de opdracht wilt uitvoeren. Vergelijk de beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor architecten en sluit er één af, zodat je mee kunt dingen naar de meest interessante (ontwerp)opdrachten.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor de architect: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten? De dekking gaat verder dan die van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een CAR-verzekering.

Bij Yezzer leggen we je graag uit wat de verschillen zijn en hoe je hier op een goede en voordelige manier gebruik van kunt maken. Om de risico’s te dekken die je loopt tijdens de uitoefening van jouw beroep. Belangrijk, om niet plotseling voor hoge kosten te komen te staan.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor architecten berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.