Elke lease een autoverzekering. Samenwerking FinancialLease.nl & Yezzer.

21 november 2023

In onze zoektocht naar partners die onze visie delen, hebben we FinancialLease.nl gevonden. Gezamenlijk hebben we de expertise in huis om ondernemers te helpen een autoverzekering te vinden die perfect past bij hun unieke situatie. Dat zie je terug in de weg naar on-demand leasen. Daarom kun je via FinancialLease.nl en Yezzer binnen 2 minuten een autoverzekering vergelijken én afsluiten, zonder lange wachttijden of saaie polisgesprekken.

Bij Yezzer geloven we in ondernemerschap. Als onafhankelijk verzekeringsplatform begrijpen we niet alleen de risico's waarmee ondernemers te maken hebben, maar ook de behoefte aan flexibele en op maat gemaakte oplossingen. In onze zoektocht naar partners die onze visie delen, hebben we FinancialLease.nl gevonden. Samen willen we een frisse wind laten waaien door het stoffige imago dat vaak kleeft aan verzekeren en financiële dienstverlening.

De ondernemer centraal.

Wij stellen de ondernemer centraal, en deze overtuiging delen we met FinancialLease.nl. Het is niet alleen het voertuig of de cijfers die onze aandacht verdienen, maar de persoon achter het bedrijf. Samen met FinancialLease.nl hebben we de expertise in huis om ondernemers te helpen de autoverzekering te vinden die perfect past bij hun unieke situatie. Dat zie je terug in de weg naar on-demand leasen. En daarom kun je via ons binnen 2 minuten een autoverzekering vergelijken én afsluiten, zonder lange wachttijden of saaie polisgesprekken.

Snel. Flexibel. Ondernemerschap.

Wat maakt deze samenwerking zo bijzonder? Wij geloven in de kracht van mogelijkheden. Waar anderen problemen zien, zien FinancialLease.nl en Yezzer kansen. Daarom bieden we niet alleen oplossingen, maar creëren we mogelijkheden voor ondernemers om te groeien en te bloeien.

Tijd is kostbaar voor ondernemers, en daarom streven we naar steeds snellere en efficiëntere dienstverlening. Ondernemers kunnen zich richten op de basis van hun bedrijf, terwijl wij voorzien in de verzekeringsoplossingen.  

De samenwerking tussen Yezzer en FinancialLease.nl staat in het teken van ondernemerschap, innovatie en de gezamenlijke overtuiging dat succes begint met de ondernemer centraal stellen. Want waar een wil is, is een weg naar succes.

Wat is financial lease?

Leasen hoeft niet moeilijk, duur, of beperkt te zijn. Denken in mogelijkheden, dat is waar FinancialLease.nl voor staat. De ondernemer centraal stellen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Jij zoekt een auto, doet een aanvraag voor de financiering en rijdt binnen de kortste keren in je nieuwe bolide. Je bent direct eigenaar, terwijl je in vaste maandtermijnen de lease afbetaalt. Net als een hypotheek. En omdat het een zakelijke financiering is, krijg je ook nog eens veel belastingvoordelen. De voordelen van leasen en kopen gecombineerd. Kan gewoon. 

Vind jouw auto op FinancialLease.nl