Rechtsbijstandverzekering voor ZZP: interessante modules vergelijken

Ontdek hier welke modules interessant zijn voor een ZZP-er. Wil je een vrijblijvend voorstel? Vul dan binnen 2 min. jouw gegevens in, en ontvang deze binnen 1 werkdag.

Vergelijk Rechtsbijstandverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Rechtsbijstandverzekering voor ZZP: interessante modules vergelijken

Zoek je een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers, en ben je benieuwd hoe je daar goed gebruik van kunt maken? De ZZP rechtsbijstandverzekering is er speciaal voor bedrijven zoals die van jou. Het is een zakelijke verzekering, met een dekking gericht op de zakelijke risico’s die je loopt.

Je verwacht ZZP rechtsbijstand wellicht niet snel of zelfs helemaal niet nodig te hebben. Dat is waar de meeste ondernemers vanuit gaan, maar vroeg of laat kan er helaas toch een conflict ontstaan. Dat gebeurt vaak buiten jouw schuld om, maar zodra het zover is ben je te laat. Dankzij rechtsbijstand voor ZZP-ers kom je rondom de modules verkeer, inkoop, verkoop en de bedrijfsvoering niet in de juridische en financiële problemen.

Lees hieronder meer over de modules verkeer, inkoop, verkoop en de bedrijfsvoering.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Module verkeer

De ZZP rechtsbijstandverzekering biedt je met de module verkeer de mogelijkheid om dekking af te nemen voor conflicten en kosten die ontstaan in voer- of vaartuigen. Rijd je zakelijk of privé met de auto, ontstaat er een ongeluk en wil je een claim indienen bij de andere partij? Dat kan lastig blijken, dus het is verstandig om daarvoor jouw rechtsbijstandverzekering in te schakelen.

Houd er rekening mee dat er ook in een trein of in een vaartuig een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Komt de trein plotseling tot stilstand, stoot jij je hoofd tegen de stoel voor je en kan je daardoor een week of langer niet werken? Er kunnen flinke kosten ontstaan, die je zal moeten verhalen bij de verantwoordelijke partij. Dat valt in de praktijk helaas niet altijd mee, waardoor een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers op die momenten een goed idee is.

Tip: voorkom dat je te laat denkt aan het nut van ZZP rechtsbijstand. Gebruik onze vergelijker en ontdek voor welke scherpe premie jij jezelf kunt verzekeren.

Module inkoop

Op een vergelijkbare manier kun je voor jouw inkoop gebruik maken van een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers. Dat kan op twee verschillende manieren interessant zijn. Koop je daadwerkelijk producten of spullen in? Als er daarmee een conflict of een probleem ontstaat heb je daar rechtsbijstand bij nodig. Juristen kunnen je helpen uit te zoeken wat er van jou is en wat niet, waarvoor je verantwoordelijk bent en wie bepaalde kosten moet dragen als er een probleem ontstaat.

Werk je als dienstverlener en ben je benieuwd wat je hebt aan deze rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers? Indien jij samenwerkt met anderen en bij hen diensten inkoopt is er net zo goed sprake van inkoop. Ontstaat er een conflict met iemand die diensten voor jou levert of lukt het niet goed om er samen met de klant uit te komen? In al die situaties kun je gebruik maken van de geboden rechtsbijstand, zodat je er juridisch in ieder geval niet alleen voor staat.

Module verkoop

Andersom kunnen er ook tijdens de verkoop helaas conflicten ontstaan. Je zit er niet op de wachten, maar we hebben bij Yezzer veel voorbeelden gezien van ondernemers die in de problemen raakten. Je kunt dan gebruik maken van een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers, bijvoorbeeld op het moment dat verkoopvoorwaarden niet worden nagekomen of op het moment dat een klant het niet eens is met een factuur. En blijkt dat een klant failliet is of andere financiële problemen heeft? Ook dan kun je vaak terugvallen op de verzekering voor rechtsbijstand voor zelfstandigen, waardoor je hier door ervaren juristen naar kunt laten kijken.

 

Module bedrijfsvoering

Tenslotte kun je met een ZZP rechtsbijstandverzekering gebruik maken van dekking voor de bedrijfsvoering en specifiek voor incasso. Lukt het tijdens een incassotraject niet om een factuur te innen? Dan biedt deze verzekering uitkomst, waardoor je de premie met één openstaande factuur al makkelijk kunt terugverdienen.

Is er sprake van contracten, vergunningen of zaken rondom jouw bedrijfspand die tot problemen leiden? Ook in die gevallen kun je rekenen op de dekking, waardoor er juristen beschikbaar zijn om je bij te staan als er problemen ontstaan. Dat is een fijn idee, en bovendien de beste manier om gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers op het moment dat dit nodig blijkt.

ZZP rechtsbijstandverzekering afsluiten

De rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers biedt je dekking op de momenten waarvan je dacht dat je die misschien niet mee zou maken. Waarschijnlijk probeer jij op een eerlijke manier te ondernemen en mooie producten of diensten te leveren. Dat gaat in de meeste gevallen inderdaad goed, maar zo nu en dan kom je een keer een andere ondernemer tegen die er niet zo mee omgaat. Voor die situaties is het verstandig om terug te kunnen vallen op de rechtsbijstand voor ZZP-ers.

Je staat er als zelfstandige alleen voor op het moment dat je onderneemt, maar ook als er conflict ontstaat. Als jij niet de juridische kennis hebt om dat goed op te pakken kan je daardoor makkelijk in de problemen komen. Het is daarom een goed idee om de rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers in ieder geval te vergelijken, zodat je weet voor welke premie jij je goed kunt verzekeren.

De kosten van een rechtsbijstandverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.