Arbeidsongeschiktheids-verzekering voor een eenmanszaak

Op zoek naar een arbeidsongeschiktheids-verzekering (AOV) voor een eenmanszaak? Lees hieronder verder of vergelijk hier alle relevante aanbieders van een AOV!

Start met AOV premies vergelijken!

113.535 ondernemers gingen je voor!

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Voordelen met Yezzer

  • Ruim aanbod!
  • Makkelijk online te regelen!
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Extra's als toegang tot trainingen en events!
Vergelijk nu!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een eenmanszaak

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor een eenmanszaak of een arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp afsluiten ? Het is de beste manier om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid en het verlies van inkomen waar je dan mee te maken krijgt. De AOV voorkomt dat jij de vaste lasten niet meer kunt betalen of niet meer voor je gezin kunt zorgen. 

Benieuwd naar de premie die je betaalt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering? We laten je graag zien wat de kosten zijn, gewoon met de handige tool die we daarvoor ontwikkeld hebben. We maken het je bij Yezzer graag makkelijk en overzichtelijk, zodat de AOV voor jou geen geheimen heeft. Met onze handige vergelijkingstool kun je eenvoudig jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP vergelijken en let bijvoorbeeld goed op de dekking voor jouw eenmanszaak.

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Benieuwd waarom de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jouw eenmanszaak belangrijk is? Er is geen ander vangnet beschikbaar, bij verlies van inkomen. Word je ziek of raak je op een andere manier arbeidsongeschikt? Je kunt je werk dan niet of niet goed meer uitvoeren, waardoor de inkomsten sterk teruglopen. Om toch voldoende inkomen te blijven houden kun je gebruik maken van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en de uitkering die daarbij hoort.

Benieuwd naar de premie die je betaalt en de dekking waar je op kunt rekenen? Het is bij de AOV voor een eenmanszaak belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld:

  • Het verzekerde bedrag
  • Het eigen risico
  • De looptijd
  • De uitkeringsdrempel
  • Een stijging van het verzekerd inkomen

Tip: je kunt je met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jouw eenmanszaak verzekeren tegen beroepsarbeidsongeschiktheid. Dat voorkomt dat je ander werk moet aannemen, als je dat nog wel kunt uitvoeren. Bij Yezzer zetten we die verschillende eigenschappen, dekkingen en voorwaarden graag helder voor je op een rij. Zo maak jij de beste keuze uit de polissen en mogelijkheden die er beschikbaar zijn.

Wat zijn de kosten van een AOV voor een eenmanszaak?

Benieuw naar de kosten van een AOV voor jouw eenmanszaak? Vaak wordt er gesproken van een premie per maand of per jaar. Het is verstandiger om er als ondernemer over na te denken in kosten per gewerkt uur. Door de premie te verwerken in het uurtarief dat je berekent ontdek je dat het goed mogelijk is om daar gebruik van te maken. Met een paar euro extra per uur verdien je voldoende om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Je zorgt er daarmee voor dat jij kunt terugvallen op een uitkering, als je tijdens jouw werk of in privé arbeidsongeschikt raakt, niet meer kunt werken en daardoor jouw inkomen verliest.

Meer weten over de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een eenmanszaak? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. Heb je geen eenmanszaak, maar ben je benieuwd naar welke AOV wel bij jou past? Gebruik de AOV vergelijker.

Heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten