Zakelijke verzekeringen online afsluiten

Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, wij vergelijken verschillende partijen voor jou, krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel en sluit online af

Vergelijk zakelijke verzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Zakelijke verzekeringen online afsluiten

Wil je jouw zakelijke verzekeringen online afsluiten, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Bij Yezzer maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Door online jouw verzekering te berekenen, die te vergelijken bij diverse verzekeraars en ook online op je gemak af te sluiten.

Je kunt de ZZP-er verzekeringen kosten berekenen, een vergelijking maken en afsluiten zoals je dat ook particulier gewend bent. Zonder ingewikkelde procedures en contactmomenten, omdat we begrijpen dat jij liever aan het ondernemen bent. Wij maken het jou graag makkelijk, zodat je online de verzekeringen kunt afsluiten die je als zelfstandige nodig hebt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw zakelijke verzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Zakelijke verzekeringen: de basis en aanvullingen

Je kunt online jouw zakelijke verzekeringen berekenen met onze handige tools. Dat geldt bijvoorbeeld voor een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, net als voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. En ben je op zoek naar een bedrijfsschadeverzekering of een andere basispolis voor ZZP-ers en MKB-organisaties? Wij maken het je graag makkelijk om de belangrijke verzekeringen online te berekenen en meteen af te sluiten.

Bovendien zijn er verschillende aanvullende zakelijke verzekeringen beschikbaar die je kunt berekenen. Bereken bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een zakelijke rechtsbijstandsverzekering. Belangrijke polissen ter aanvulling op de basis, afhankelijk van het werk dat je doet en de branche waarin je werkt. En zoek je naar een cyberverzekering of zakelijke verzekeringen specifiek voor in de bouw of in de zorg? Wij zorgen ervoor dat je die online kunt berekenen en kunt afsluiten.

Bereken wat de premie voor jouw zakelijke verzekering zal zijn, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit de polis online af die het best bij je past. Met de dekking die je zoekt en de voorwaarden die aansluiten bij de manier waarop je daar graag gebruik van wilt maken. Helder en overzichtelijk, zodat je online een goed beeld krijgt van de belangrijke zakelijke verzekeringen.

 

Zakelijke verzekeringen online afsluiten

Wil jij jouw zakelijke verzekeringen online afsluiten, zoals je dat ook particulier gewend bent? Gebruik onze tools om te berekenen hoeveel premie je betaalt voor de belangrijke dekkingen. Het is de beste eerste stap naar het afsluiten van jouw verzekering, terwijl dit je slechts een paar minuten van jouw tijd hoeft te kosten.

Je kunt op die manier berekeningen maken en de zakelijke verzekeringen vergelijken. De makkelijkste manier voor overzicht over de polissen en de premie die je daarvoor dient te betalen. En heb je de verzekering gevonden die je zocht? Je kunt de zakelijke verzekering meteen online afsluiten. Wij gaan er mee aan de slag en zorgen ervoor dat je daar snel gebruik van kunt maken.

De kosten van een bedrijfsverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.