Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: kosten per maand

Kosten per maand berekenen voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: kosten per maand

Benieuwd naar de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) en de kosten per maand? Die hangen af van een paar belangrijke zaken. Hoeveel de BAV kost hangt bijvoorbeeld af van de hoogte van jouw omzet. Geef aan wat de omzet de afgelopen jaren was en wat je voor het komende jaar als ZZP-er of MKB-er verwacht. Aan de hand daarvan is het mogelijk om een inschatting te krijgen van de kosten per maand.

De prijs van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft daarnaast te maken met het beroep dat je uitoefent en de branche waarin je actief bent. Een architect die door een verkeerde berekening de bouw stillegt kan te maken krijgen met flinke kosten, net als een financieel adviseur die een verkeerd financieel advies geeft. De kosten van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering hangen samen met de financiële risico’s waar jij mee te maken hebt, om die goed af te kunnen dekken.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Hoeveel kost een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Het is helaas niet mogelijk om een vaste prijs af te geven voor de kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering per maand. Dit hangt af van te veel verschillende factoren, die voor jouw branche en beroep specifiek gelden.

We berekenen graag de premie voor jouw BAV, aan de hand van de omzet per jaar en de branche waarin je actief bent. Door aan te geven welk beroep je uitoefent kun je online berekenen hoe hoog de kosten per maand zijn. Bereken vooraf te premie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jouw bedrijf wilt afsluiten.

 

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.