Ondernemer? Op zoek naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een grote fout het einde van je onderneming betekenen. Vul in 2 minuten je gegevens in, wij vergelijken 6 partijen en je krijgt binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel!

Start de vergelijking

users 20.000 + Ondernemers doen al mee
costs € 100,- Is wat je gemiddeld bespaart
rating 8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor ondernemers

Een ondernemer kan niet zonder een beroepsaansprakelijkheidsverzekering!

Aansprakelijkheid is een risico dat je wel moet verzekeren. Zeker voor ondernemers is het belangrijk om hierbij stil te staan. Eén foutje kan namelijk gelijk het voortbestaan van de onderneming bedreigen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan jij je weer concentreren op waar je goed in bent, namelijk het ondernemen. Leg het financiële risico maar bij een verzekeraar neer!

 

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

In jouw werk zijn fouten maken onmogelijk. In de meeste gevallen blijft de schade beperkt, maar je verzekert het risico toch om een grote financiële domper niet zelf op jouw bordje te krijgen. Je bent bijvoorbeeld een architect. Je ontwerpt een gebouw, maar achteraf blijkt de constructie van het ontwerp onvoldoende sterk. Het gebouw zakt in en de schade loopt in de honderdduizenden euro’s. Je hebt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, dus kun je de zaak neerleggen bij de verzekeraar.

 

Wat is het verschil met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt zogenaamde vermogensschades. Voor veroorzaakte materiële schades en letselschades heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven nodig.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Laat ons voor jou vrijblijvend vergelijken

Binnen 24 uur krijg je van ons een vergelijking op maat.

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Onafhankelijke vergelijking

 • aig
 • cna-hardy
 • hiscox
 • liberty
 • markel
 • starstone

Wij helpen je graag bij een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor ondernemers

Heeft iedere ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig?

Vrijwel alle ondernemers kunnen een beroepsschade veroorzaken waardoor er een vermogensschade ontstaat. Een elektricien legt bijvoorbeeld een stopcontact aan waarna een brand ontstaat door kortsluiting. Of een binnenhuisarchitect hangt een gordijn te dicht bij de openhaard waardoor een brand ontstaat. Zo is er bij de meeste beroepen wel een situatie te bedenken waarvoor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering echt noodzakelijk is.

 

Waar let je op bij het afsluiten?

Het is geen standaard verzekering die je zo even afsluit. Bij het aanvragen moet de beroepsaansprakelijkheidsverzekering  goed aansluiten bij de werkzaamheden die je uitvoert. Een horecaondernemer die naast het restaurant ook een cateringbedrijf heeft, moet dit wel opgeven bij het aanvragen van de verzekering. Anders kan de situatie ontstaan dat er toch geen dekking is bij een schade. Houd ook de polisvoorwaarden goed in de gaten. Op het eerste oog kan een verzekeraar een passende dekking bieden, maar de voorwaarden kunnen het verschil maken bij een schade. Maar het kiezen van de meest geschikte verzekering hoef je niet alleen te doen, bij Yezzer helpen we je graag.

 

Kies voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering op maat

Het is een verzekering die zo goed mogelijk op de onderneming en de ondernemer afgestemd moet worden. Op Yezzer.nl kun je het vergelijken van de verzekeringen aan ons over laten. Jij vult een aantal gegevens in op onze website, vervolgens analyseren wij deze gegevens en zoeken de beroepsaansprakelijkheidsverzekering erbij die het beste bij jou past tegen de laagste premie. Hierbij wordt de nadruk uiteraard gelegd op de kwaliteit van de verzekering. Binnen 24 uur krijg je van ons een telefoontje om de mogelijkheden door te spreken. De verzekeraar met het beste voorstel gaan wij inhoudelijk met jou doorspreken.