Avero Achmea, zeker via Yezzer!

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avero Achmea tegen de laagste premies. Vergelijk ze maar eens in onze AOV vergelijker. Waarom de laagste prijs? Lees hieronder meer over Avero Achmea en Yezzer.

Start met AOV premies vergelijken!

66.443 ondernemers gingen je voor!

Zo krijg je de scherpste premie voor je Avero Achmea AOV

  1. Geef in onze vergelijker op wat je in een AOV zoekt
  2. Voeg de Avero Achmea AOV toe aan je resultaten
  3. Vergelijk alle AOV aanbieders met Avero Achmea
  4. Maak je keuze!

Vergelijken van AOV verzekeraars met Avero Achmea

Via Yezzer kan je vrijblijvend AOV's vergelijken, op voorwaarden en premies. Daarna kan je zelf besluiten om een AOV aan te vragen, met of zonder advies. Vergelijken is uiteraard helemaal gratis.

AOV's vergelijken

AOV Avero Achmea aanvragen zonder advies

Via Yezzer kan je zonder advies een AOV aanvragen. Het enige dat je dan moet doen is een kennistoets invullen waarin je laat zien dat je een AOV snapt. De kosten voor een AOV zonder advies zijn bij Yezzer laag: eenmalig €249 en €60 p.j. administratiekosten. Deze kosten liggen 50% onder het gemiddelde in Nederland. 

Aanvragen zonder advies.

AOV Avero Achmea aanvragen met persoonlijk advies

Via Yezzer kan je natuurlijk ook persoonlijk advies krijgen over welke AOV bij je past. De kosten zijn dan eenmalig €249 en €15 p.m. servicekosten. Voordeel: wij doen jaarlijks een check, geven je advies, zijn jouw vraagbaak en contact richting verzekeraar.

Aanvragen met advies

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Avero Achmea AOV vergelijken

  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Ruim aanbod
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk jouw AOV via Yezzer

Avero Achmea Inkomen Continue Compleet AOV

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avero Achmea tegen de laagste premies. Vergelijk ze maar eens in onze AOV vergelijker. 

Avero Achmea is gespecialiseerd in diensten voor grote bedrijven, MKB-ondernemers en ZZP’ers. Hun arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn makkelijk af te stemmen op situatie en budget, ze geven een ruime dekking.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt ondernemers bescherming voor als zij even niet kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld door een ongeluk, stress of een blessure. Je betaalt maandelijks een premie gebaseerd op je wensen en als er dan iets met je gebeurt, keert de arbeidsongeschiktheidsverzekering uit.

Uitgebreide diensten bij Avero Inkomen Continue Compleet AOV
Daarnaast biedt Avero Achmea ook heel veel preventieservices. Je neemt dus niet alleen een AOV als je de Avero Inkomen Continue Compleet AOV neemt. Er is een uitgebreid dienstenpakket om gezondheid en inzetbaarheid te verbeteren. Ook is er toegang tot specialistische ondersteuning. Voor gezonder ondernemen moet je dus bij Avero Achmea zijn.

Avero Achmea via Yezzer = laagste premie

We zijn dus heel blij dat we bij Yezzer de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avero Achmea kunnen aanbieden. Er is nog iets wat je moet weten: bij Yezzer vind je namelijk de laagste maandelijkse premie voor een AOV van Avero Achmea. De reden is simpel: we hebben veel klanten, bieden extra services als online trainingen en daarom krijgen we hoge collectiviteitskortingen.

Duizenden ondernemers zoals jij hebben een AOV bij Yezzer vergeleken en afgesloten. Verzekeraars nemen ons collectief dus serieus. Daarom dat wij de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland aan onze klanten kunnen bieden. Check maar eens in onze AOV-vergelijker.

Avero Achmea met collectieve korting

Avero Achmea biedt hun arbeidsongeschiktheidsverzekering aan via Yezzer. Doe onze AOV vergelijker en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de hoogste collectieve kortingen van Nederland krijgt.

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.