Avero Achmea, zeker via Yezzer!

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avero Achmea tegen de laagste premies. Vergelijk ze maar eens in onze AOV vergelijker. Waarom de laagste prijs? Lees hieronder meer over Avero Achmea en Yezzer.

Start met AOV premies vergelijken!

113.536 ondernemers gingen je voor!

Wat is Yezzer? Waarom bieden zij Avero Achmea goedkoop aan?

Hi, wij zijn Yezzer. Wij vergelijken verzekeringen voor ondernemers. We vergelijken beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en dus ook arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor het gemak gaan we ze afkorten naar BAV, AVB en AOV :-)

Wij vergelijken dus onder andere AOV's. En dus ook die van Avero Achmea. Het vergelijken werkt simpel: jij vult een aantal gegevens in die je waarschijnlijk zo wel paraat hebt, je geeft je wensen aan, onze engine gaat bij 9 verzekeraars langs, haalt daar de premies op en laat je die binnen een paar seconden zien. Je vergelijkt bij Yezzer AOV's in 3 tot 5 minuten. Start maar zo eens met vergelijken. 

Nu het mooie. Omdat we bij 9 verzekeraars langsgaan kunnen we je dus de laagste premies van Nederland aanbieden.

Korting geven we aan de klanten

Verzekeraars staan graag bovenaan in onze vergelijker en zij weten dat al, we schrijven dit augustus 2021, meer dan 66.000 ondernemers AOV's vergeleken bij Yezzer. Gevolg: ze geven ons collectiviteitskorting zodat ze bovenaan staan en die kortingen geven we aan jullie. Ons verdienmodel zijn we dan ook direct eerlijk over: wij verdienen aan de laagste afsluitkosten van Nederland. Geen verborgen provisie dus bij de AOV's die bij ons worden afgesloten. 

De laagste omdat onze AOV specialisten Constantijn en Jeffrey met jou online of telefonsich contact hebben en onze engine een deel van het werk van ze overneemt. Wij doen zoveel mogelijk online maar zijn er dus echt wel voor je als er iets is of als jij vragen hebt. Je kan ook uitgebreider geadviseerd worden en dan betaal je meer servicekosten maar dan helpen we je ook tijdens de hele route tot de juiste verzekering voor jouw situatie. Hebben we je meteen het verschil tussen execution-only en een AOV aanvragen met advies uitgelegd.

Bij bijna alle grote verzekeraars hebben we collectiviteitskortingen, dus ja, we weten in veel gevallen dat we echt de goedkoopste aanbieder zijn. En dat terwijl we dezelfde service leveren. Misschien is een Avero Achmea dan iets voor jou maar wellicht komt er iets anders uit onze vergelijker. Het is in ieder geval jouw keuze of je voor Avero Achmea of een andere verzekeraar gaat. 

Zo krijg je de scherpste premie voor je Avero Achmea AOV

  1. Geef in onze vergelijker op wat je in een AOV zoekt
  2. Voeg de Avero Achmea AOV toe aan je resultaten
  3. Vergelijk alle AOV aanbieders met Avero Achmea
  4. Maak je keuze!

Avero Achmea AOV's bekijken

Via Yezzer kan je vrijblijvend AOV's vergelijken, op voorwaarden en premies. Daarna kan je zelf besluiten om een AOV aan te vragen, met of zonder advies. Vergelijken is uiteraard helemaal gratis.

AOV Avero Achmea aanvragen zonder advies

Via Yezzer kan je zonder advies een AOV aanvragen. Het enige dat je dan moet doen is een kennistoets invullen waarin je laat zien dat je een AOV snapt. De kosten voor een AOV zonder advies zijn bij Yezzer laag: eenmalig €269 en €90 p.j. administratiekosten. Deze kosten liggen 50% onder het gemiddelde in Nederland. 

Aanvragen zonder advies.

AOV Avero Achmea aanvragen met persoonlijk advies

Via Yezzer kan je natuurlijk ook persoonlijk advies krijgen over welke AOV bij je past. De kosten zijn dan eenmalig €499 en €17,50 p.m. servicekosten. Voordeel: wij doen jaarlijks een check, geven je advies, zijn jouw vraagbaak en contact richting verzekeraar.

Aanvragen met advies

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Avero Achmea AOV voor jou

  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Ruim aanbod
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk jouw AOV via Yezzer

Avero Achmea Inkomen Continue Compleet AOV

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avero Achmea tegen de laagste premies. Vergelijk ze maar eens in onze AOV vergelijker. 

Avero Achmea is gespecialiseerd in diensten voor grote bedrijven, MKB-ondernemers en ZZP’ers. Hun arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn makkelijk af te stemmen op situatie en budget, ze geven een ruime dekking.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt ondernemers bescherming voor als zij even niet kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld door een ongeluk, stress of een blessure. Je betaalt maandelijks een premie gebaseerd op je wensen en als er dan iets met je gebeurt, keert de arbeidsongeschiktheidsverzekering uit.

Uitgebreide diensten bij Avero Inkomen Continue Compleet AOV
Daarnaast biedt Avero Achmea ook heel veel preventieservices. Je neemt dus niet alleen een AOV als je de Avero Inkomen Continue Compleet AOV neemt. Er is een uitgebreid dienstenpakket om gezondheid en inzetbaarheid te verbeteren. Ook is er toegang tot specialistische ondersteuning. Voor gezonder ondernemen moet je dus bij Avero Achmea zijn.

Avero Achmea via Yezzer = laagste premie

We zijn dus heel blij dat we bij Yezzer de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avero Achmea kunnen aanbieden. Er is nog iets wat je moet weten: bij Yezzer vind je namelijk de laagste maandelijkse premie voor een AOV van Avero Achmea. De reden is simpel: we hebben veel klanten, bieden extra services als online trainingen en daarom krijgen we hoge collectiviteitskortingen.

Duizenden ondernemers zoals jij hebben een AOV bij Yezzer vergeleken en afgesloten. Verzekeraars nemen ons collectief dus serieus. Daarom dat wij de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland aan onze klanten kunnen bieden. Check maar eens in onze AOV-vergelijker.

Avero Achmea met collectieve korting

Avero Achmea biedt hun arbeidsongeschiktheidsverzekering aan via Yezzer. Doe onze AOV vergelijker en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de hoogste collectieve kortingen van Nederland krijgt.

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.

Aanbieders arbeidsongeschiktheidsverzekering

Yezzer werkt alleen maar samen met A-merken. Bij ons vind je dus alleen verzekeraars met een goed track record. Bekende partijen dus maar wel tegen de laagste tarieven. Dat komt door de vele ondernemers die al via Yezzer een verzekering hebben afgesloten: door hun, en hopelijk ook binnenkort jou, krijgen we de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland!

Momenteel bieden wij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van de volgende verzekeraars aan: 

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van AEGON
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Klaverblad
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse