De Goudse AOV afsluiten bij Yezzer

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van De Goudse voor de beste maandelijkse premies mogelijk! Ook wij zijn er net zoals De Goudse voor de ondernemers. Lees hieronder meer over de samenwerking van De Goudse en Yezzer.

Start met AOV premies vergelijken!

113.535 ondernemers gingen je voor!

De Goudse Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en meer

De Goudse is een verzekeraar met een ondernemershart. Ze bestaan sinds 1924 en nog steeds is De Goudse in familiehanden. Dit maakt deze verzekeraar echt anders want onafhankelijk.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt ondernemers bescherming voor als zij even niet kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld door een ongeluk, stress of een blessure. Je betaalt maandelijks een premie gebaseerd op je wensen en als er dan iets met je gebeurt, keert de arbeidsongeschiktheidsverzekering uit.

Waarom een AOV van De Goudse afsluiten bij Yezzer?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering De Goudse ondernemers AOV is gewoon een goede AOV! De AOV van De Goudse valt hierom op:

  • Als ZZP'er krijg je kosteloze persoonlijke coaching
  • Gratis online gezondheidscheck
  • Een goede vergoeding voor re-integratie in het geval je arbeidsongeschikt raakt.

Bij Yezzer vergelijken veel ondernemers hun arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Logisch ook want we bieden alle grote verzekeraars van Nederland aan. Wij maken het mogelijk dat jij al die verzekeraars met elkaar kan vergelijken.

Dat veel ondernemers hun AOV bij Yezzer vergelijken weet De Goudse ook. Onze afsluitkosten behoren tot de laagste van Nederland en we regelen de AOV snel voor je. De reden: bij Yezzer regel je alles zelf, online, makkelijk én simpel. Check maar eens in onze AOV vergelijker.

De Goudse ondernemers AOV met scherpe premies

De Goudse biedt hun arbeidsongeschiktheidsverzekering aan via Yezzer. Doe onze AOV vergelijker en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de hoogste collectieve kortingen van Nederland krijgt.

Bekijk de beste premies

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Bekijk AOV's van De Goudse bij Yezzer!

  • De Goudse AOV met scherpe premies
  • Yezzer is onafhankelijk
  • Laagste afsluitkosten van Nederland
  • Simpel, snel en online
Vergelijk nu!

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.

Laagste afsluitkosten

Dat we alles online aanbieden klinkt misschien niet revolutionair maar in onze wereld, de verzekeringswereld, is dat echt zo. De slagen die we hiermee maken geven we terug aan onze klanten. Gevolg: lage premies en de laagste afsluitkosten van Nederland.

Aanbieders Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Yezzer werkt alleen maar samen met A-merken. Bij ons vind je dus alleen verzekeraars met een goed track record. Bekende partijen dus maar wel tegen de laagste tarieven. Dat komt door de vele ondernemers die al via Yezzer een verzekering hebben afgesloten: door hun, en hopelijk ook binnenkort jou, krijgen we de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland!

Momenteel bieden wij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van de volgende verzekeraars aan: 

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avero Achmea
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van AEGON
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Klaverblad