Klaverblad AOV afsluiten bij Yezzer

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Klaverblad tegen de laagste premies door onze collectieve korting. Ook bij Yezzer geen poespas: gewoon goede verzekeringen die makkelijk, snel en online af te sluiten zijn. Lees hieronder meer over Klaverblad en Yezzer.

Start met AOV premies vergelijken!

114.628 ondernemers gingen je voor!

Klaverblad arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Klaverblad biedt gewoon goede verzekeringen. Verzekeringen voor mensen door mensen. Geen poespas dus. Bij Yezzer bieden we de Klaverblad Royaal AOV en Klaverblad Royaal Plus AOV aan.

De arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Klaverblad onderscheiden zich door de toegankelijkheid. Zo is de AOV dagelijks opzegbaar, zonder opzegtermijn dus! Klaverblad is daarnaast een coöperatie zonder winstoogmerk.

Wat ontzettend mooi is aan de AOV van Klaverblad is dat je allerlei hulp krijgt in de vorm van preventie, een loopbaancoach of omscholingstrajecten bij arbeidsongeschiktheid. Je neemt dus niet alleen een verzekering af, maar krijgt er ook nog een heel dienstenpakket bij!

Zo krijg je de scherpste Klaverblad premies

  1. Geef in onze vergelijker op wat je in een AOV zoekt
  2. Voeg de Klaverblad AOV toe aan je resultaten
  3. Vergelijk alle AOV aanbieders met Klaverblad
  4. Maak je keuze!

Waarom een AOV van Klaverblad afsluiten bij Yezzer?

Bij Yezzer vergelijken veel ondernemers hun bedrijfsverzekeringen. Dit weet Klaverblad en daarom kunnen we een hele scherpe premie bieden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. En omdat duizenden ondernemers zoals jij een AOV bij Yezzer vergelijken en afsluiten, kunnen wij de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland bieden. Check maar eens in onze AOV vergelijker.

Klaverblad AOV met collectieve korting

Klaverblad biedt hun Royaal AOV en Royaal Plus AOV aan bij Yezzer. Tussen de 2 zitten een aantal verschillen. Hieronder vind je de belangrijkste:

Klaverblad Royaal AOV Plus

Als je arbeidsongeschikt raakt, wordt alleen gekeken of je je huidige beroep kan uitvoeren. Vanaf 25% arbeidsongeschikt ontvang je tot de gekozen eindleeftijd een inkomen vanuit deze AOV van Klaverblad. Ook wordt niet gekeken naar inkomsten die je ontvangt uit andere bronnen.

De Klaverblad Royaal AOV

Nou je raadt het al:  de 2 zaken die we bij de Klaverblad Royaal AOV Plus hebben benoemd liggen bij de Klaverblad Royaal AOV net even wat anders. Hier wordt arbeidsongeschiktheid de eerste 3 jaar beoordeelt op huidig beroep. Daarna wordt er ook naar alternatief werk gekeken. Als je daar ook arbeidsongeschikt voor bent, wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden. Voordeel is dat deze AOV iets goedkoper is.
Doe onze AOV vergelijker en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de hoogste collectieve kortingen van Nederland krijgt.
 

Direct de beste prijs zien?

Een AOV van Klaverblad voor jou

Via Yezzer kan je vrijblijvend AOV's vergelijken, op voorwaarden en premies. Daarna kan je zelf besluiten om een AOV aan te vragen, met of zonder advies. Vergelijken is uiteraard helemaal gratis.

AOV's vergelijken

AOV Klaverblad aanvragen zonder advies

Via Yezzer kan je zonder advies een AOV aanvragen. Het enige dat je dan moet doen is een kennistoets invullen waarin je laat zien dat je een AOV snapt. De kosten voor een AOV zonder advies zijn bij Yezzer laag: eenmalig €269 en €90 p.j. administratiekosten. Deze kosten liggen 50% onder het gemiddelde in Nederland. 

Aanvragen zonder advies.

AOV Klaverblad aanvragen met persoonlijk advies

Via Yezzer kan je natuurlijk ook persoonlijk advies krijgen over welke AOV bij je past. De kosten zijn dan eenmalig €499 en €17,50 p.m. servicekosten. Voordeel: wij doen jaarlijks een check, geven je advies, zijn jouw vraagbaak en contact richting verzekeraar.

Aanvragen met advies

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.

Laagste afsluitkosten

Dat we alles online aanbieden klinkt misschien niet revolutionair maar in onze wereld, de verzekeringswereld, is dat echt zo. De slagen die we hiermee maken geven we terug aan onze klanten. Gevolg: lage premies en de laagste afsluitkosten van Nederland.
 

Aanbieders arbeidsongeschiktheidsverzekering

Yezzer werkt alleen maar samen met A-merken. Bij ons vind je dus alleen verzekeraars met een goed track record. Bekende partijen dus maar wel tegen de laagste tarieven. Dat komt door de vele ondernemers die al via Yezzer een verzekering hebben afgesloten: door hun, en hopelijk ook binnenkort jou, krijgen we de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland!

Momenteel bieden wij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van de volgende verzekeraars aan: 

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avero Achmea
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van AEGON
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse