Arbeidsongeschiktheids-verzekering van Aegon afsluiten

Bij Yezzer vind je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Aegon met de laagste afsluitkosten van Nederland. Lees hieronder meer over Aegon en Yezzer.

Start met AOV premies vergelijken!

111.687 ondernemers gingen je voor!

De AOV van Aegon via Yezzer

Je bent op zoek naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Aegon. Dan ben je bij Yezzer aan het juiste adres! Wij zijn een onafhankelijke vergelijker voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. 1 van de AOV’s die we vergelijken is die van Aegon. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt ondernemers bescherming voor als zij even niet kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld door een ongeluk, stress of een blessure. Je betaalt maandelijks een premie gebaseerd op je wensen en als er dan iets met je gebeurt, keert de arbeidsongeschiktheidsverzekering uit.

Waarom een AOV van Aegon afsluiten bij Yezzer?

Bij Yezzer betaal je nooit te veel voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zo sluit je de AOV van Aegon af met de laagste afsluitkosten van Nederland. Daarnaast bieden we voor veel verzekeringen de hoogste collectiviteitskortingen die je kan vinden. Die scherpe premies voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen komen omdat wij Yezzer zijn: een online vergelijker van bedrijfsverzekeringen met een grote groep ondernemers die al meedoen. 1 van de verzekeringen die wij voor ondernemers vergelijken zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

En omdat duizenden ondernemers zoals jij een AOV bij Yezzer vergelijken en afsluiten, nemen verzekeraars ons serieus. Daarom dat wij de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland aan onze klanten kunnen bieden. Check maar eens in onze AOV vergelijker.

Aegon biedt een fatsoenlijke AOV aan

Bij Aegon ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding. En niet alleen als je arbeidsongeschikt raakt, maar ook als je nu al aan je gezondheid zou willen werken als ondernemer, kan je bij Aegon terecht.

Een ander voordeel is dat je je met arbeidsongeschiktheidsverzekering van Aegon alleen verzekert voor wat je nodig hebt. Je hoeft ook geen ander werk te zoeken. Je krijgt dus de kans om uit te zieken zonder de druk te voelen om meteen nieuw werk te zoeken. Mocht je arbeidsongeschiktheid meer permanent zijn, zal Aegon je blijven ondersteunen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Aegon

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Aegon is een goede AOV. Doe onze AOV vergelijker en je weet meteen wat jij als ondernemer voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering moet betalen. Weet ook dat je bij Yezzer de hoogste collectieve kortingen van Nederland krijgt.

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

AOV van Aegon voor jou

  • Yezzer is onafhankelijk!
  • Doe onze AOV vergelijker
  • Vergelijk de AOV van Aegon
  • Sluit simpel, snel en online je AOV af
Vergelijk nu!

Yezzer: verzekeren verbeteren

Hi, wij zijn Yezzer. Wij zijn de verzekeringswereld door elkaar aan het schudden. We doen namelijk alles online en bij ons regel je makkelijk en snel een bedrijfsverzekering zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Maar niet alleen dat: ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere bedrijfsverzekeringen bieden we op ons platform aan.

Laagste afsluitkosten

Dat we alles online aanbieden klinkt misschien niet revolutionair maar in onze wereld, de verzekeringswereld, is dat echt zo. De slagen die we hiermee maken geven we terug aan onze klanten. Gevolg: lage premies en de laagste afsluitkosten van Nederland.

Aanbieders arbeidsongeschiktheidsverzekering

Yezzer werkt alleen maar samen met A-merken. Bij ons vind je dus alleen verzekeraars met een goed track record. Bekende partijen dus maar wel tegen de laagste tarieven. Dat komt door de vele ondernemers die al via Yezzer een verzekering hebben afgesloten: door hun, en hopelijk ook binnenkort jou, krijgen we de hoogste collectiviteitskortingen van Nederland!

Momenteel bieden wij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van de volgende verzekeraars aan: 

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Allianz
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avero Achmea
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Klaverblad
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir