Daisycon Affiliate Marketing

AOV vergelijken

Zelfstandig ondernemer en op zoek naar de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor jou? Met de AOV vergelijkingstool van Yezzer kun je gratis online alle relevante aanbieders van een AOV vergelijken en direct de AOV afsluiten die bij jou past.

Start met AOV premies vergelijken!

66.443 ondernemers gingen je voor!

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Waarom jouw AOV bij Yezzer vergelijken?

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk hier jouw AOV

Wat is een AOV?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat jij als ondernemer een uitkering krijgt wanneer je uitvalt van werk. Uitvallen van werk kan bijvoorbeeld komen door ziekte of invaliditeit. Met een AOV heb jij een gegarandeerd inkomen wanneer je uitvalt, en ben je dus beschermd tegen financiële verrassingen. 

AOV Vergelijken met Yezzer

Het afsluiten van een AOV geeft een zekerheid van inkomen wanneer jij niet meer kan werken. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je omgeving. Bij Yezzer kun je gemakkelijk online een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken en direct aanvragen. 

Als eerste vragen we je wat zakelijk gegevens over jou en je bedrijf in te vullen. Denk hierbij aan je beroep, je jaarlijkse inkomen en je persoonsgegevens. Vervolgens kun je invullen wat jouw wensen zijn en waar jouw verzekering aan moet voldoen. Daarna krijg je direct een overzicht met verschillende verzekeraars en hun verzekeringen. Je kunt dus direct de premies vergelijken. Vervolgens kun je een verzekering aanvragen. Wij gaan dan alle gegevens en wensen na en sluiten de verzekering voor je af. Of we nemen contact met je op als we denken dat een andere verzekering beter bij je past. Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen als je advies nodig hebt bij het vinden van de beste arbeidongeschiktheidsverzekering voor jou. 

AOV vergelijken

Het kiezen van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering kan erg lastig zijn, want er zijn namelijk veel aanbieders met veel verschillende mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt bij het afsluiten van een verzekering is het belangrijk om een arbeidsongeschiktheidsverzekering te vergelijken. Door verschillende AOV's te vergelijken krijg je een zeer overzichtelijk beeld van de verzekeraars en de mogelijkheden die zij bieden. Daarnaast krijg je ook een goed inzicht in de kosten van een arbeidongeschiktheidsverzekering. Het afsluiten van de juiste AOV is een enorm belangrijke taak, omdat het van cruciaal belang kan zijn voor je toekomst. Bij Yezzer bieden wij de mogelijkheid om een goede vergelijking te maken en vervolgens je verzekering online af te sluiten. 

AOV vergelijker

Maar hoe bieden wij nu eigenlijk de mogelijkheid om alle AOV’s te vergelijken? Yezzer geeft de mogelijkheid om via een online tool verschillende AOV's te vergelijken. Met deze tool kun je met ons online advies de verschillen tussen de verzekeringen op een rijtje zetten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als ZZP’er en zelfstandig ondernemer weet wat, hoe en hoeveel jouw AOV dekt, maar ook dat je de verschillen per AOV duidelijk op een rijtje hebt. Daarnaast kun je na ons advies een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP aanvragen bij Yezzer. Wij zijn het enige platform in Nederland waar je online een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP kunt vergelijken, online advies kunt krijgen en daarnaast je verzekering kunt aanvragen. Heb jij voldoende kennis van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Dan is het ook mogelijk om zelf, zonder advies, een AOV via Yezzer aan te vragen. Het grootste voordeel hiervan is dat je profiteert van collectieve kortingen omdat Yezzer ook voor veel andere ondernemers verzekeringen afsluit. Zo kun je zelf gemakkelijk online een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten! 

AOV premie berekenen

De kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen heel verschillend zijn. Het is maar net hoe, en bij welke verzekeraar je verzekerd wilt zijn. Er zijn een aantal zaken die invloed hebben op je premie. Allereerst staat de premie in verhouding tot het risico dat je loopt. Heb je een gevaarlijk beroep, dan betaal je meer premie. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoeveel inkomen jij nodig hebt om jouw behoeften te voorzien. Misschien kan je partner financieel bijspringen? Dat zou zorgen voor een lagere premie en dus lagere arbeidongeschikheidsverzekering kosten. Ook kun je bepalen hoelang de periode duurt die je kunt overbruggen zonder inkomen. Verschuif je deze periode, dan verandert je premie ook. Met deze tips hopen wij dat jij de goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jezelf kunt afsluiten. 

De goedkoopste AOV voor jou

Bij het kiezen van een AOV wil je natuurlijk altijd een goedkope arbeidongeschiktheidsverzekering afsluiten. Je kunt je verzekering zo uitgebreid maken als je wilt, alleen worden de kosten van de AOV wel hoger. Daarom is het belangrijk dat je goed kijkt naar welke verzekering je voor jou en je onderneming nodig hebt. Je hoeft namelijk ook niet voor elk voorval een AOV af te sluiten. Daarnaast hebben eventueel vervangend werk en je leeftijd ook invloed op de kosten van een AOV. Lukt het niet om zelf de goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering uit te kiezen? Dan kun je altijd bij onze adviseurs terecht voor advies! Zij helpen je graag om een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering te vinden en af te sluiten. 

Beste arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking

Waar ben je eigenlijk voor gedekt als je een AOV afsluit? Veel mensen vragen het zich af. Yezzer zet voor jou op een rijtje wat over het algemeen bij verzekeraars gedekt is:

  • De dag nadat je bij een arts geweest bent en er sprake is van een medisch vastgestelde stoornis, lichamelijke of psychische klachten is de 1e dag van je arbeidsongeschiktheid. Dat betekent dat je vanaf die dag wordt voorzien van inkomen.

  • Zwangerschap wordt gedekt bij een AOV. Je kunt immers niet werken als je zwanger bent. Het verschilt per verzekeraar hoe lang je AOV moet hebben om in aanmerking te komen voor een uitkering bij zwangerschap.

  • Meestal ben je al verzekerd als je 25% of meer arbeidsongeschikt bent.

  • Het bedrag dat je hebt verzekerd wordt gedekt, dat hoeft dus niet het inkomen te zijn wat je op dat moment hebt.

  • Vaak zijn preventiediensten ook verzekerd, zodat je arbeidsongeschiktheid kunt voorkomen.

  • Meestal wordt re-integratieservice ook gedekt bij het afsluiten van een AOV.

AOV vergelijken en berekenen

Wil je de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen of vergelijken? Wij willen je graag een duidelijk en eerlijk overzicht geven, zodat we het jou makkelijk maken. 

Om een goed vergelijk te maken leggen we je graag meer uit over de dekking en helpen we je graag de beste AOV te vinden. 

Wil je de kosten berekenen voor een AOV? Gebruik net als duizenden ondernemers onze vergelijker en sluit vervolgens zelf je AOV af. Als je vragen hebt kun je ons bellen op 088 939 2520 een e-mail sturen naar verzekeringen@yezzer.nl.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken: veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat ik arbeidsongeschikt ben?

Als je niet meer kunt werken door ziekte, of een ongeval ben je arbeidsongeschikt. Ook als je arbeidsongeschikt raakt buiten het werk om.

Is het verplicht om een AOV af te sluiten?

Een AOV is niet verplicht voor een ondernemer. Voor een werknemer geldt dat je automatisch verplicht verzekerd bent.

Ben ik verzekerd bij zwangerschap?

Ook als je zwanger bent ben je arbeidsongeschikt, dus je bent wel verzekerd bij zwangerschap.

Hoe betaal ik de premie van mijn AOV?

Meestal kun je zelf bepalen of je maandelijk, 3 maandelijks, of jaarlijks wilt betalen. Deze keuze kan echter wel invloed hebben op je premie. Houd hier dus rekening mee.