AOV vergelijken

Zelfstandig ondernemer en op zoek naar de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor jou? Met de AOV vergelijkingstool van Yezzer kan je gratis online alle relevante aanbieders van een AOV vergelijken en direct de AOV afsluiten die bij jou past!

Start met AOV premies vergelijken!

52.292 ondernemers gingen je voor!

amersfoortse
goudse
allianz
klaverblad
movir
reaal
aegon
asr
avero-achmea

Waarom jouw AOV bij Yezzer vergelijken?

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Collectiviteitskorting, dus lagere premies!
  • Speciaal gericht op ondernemers
Vergelijk hier jouw AOV

Ben je (zelfstandig) ondernemer en op zoek naar de juiste AOV voor jou?

Op yezzer.nl kun je gratis online alle relevante aanbieders van een AOV vergelijken. Je krijgt een overzicht van de best passende verzekeringen met de premieoverzichten en voorwaarden erbij. En uiteindelijk kies je voor de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij jou past. Heb je hier hulp bij nodig? De onafhankelijke deskundige adviseurs van Yezzer zullen de AOV vergelijken en via de online advies module krijg je een adviesrapport op maat. 

 

AOV vergelijken kan online bij Yezzer

Waarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering zo belangrijk? Ondernemers kunnen geen beroep doen op de ziektewet. Raak je arbeidsongeschikt door invaliditeit of ziekte, dan vallen de inkomsten weg. Een korte tijd niet kunnen werken is vaak nog wel op te vangen met reserves, maar de financiële situatie verandert als je langere tijd niet aan de slag kunt. Om de gederfde inkomsten op te vangen, kun je een AOV afsluiten. De meeste polissen dekken ongelukken, ernstige aandoeningen en ziekten. Je kunt zelf kiezen of je ook psychische aandoeningen in de verzekering laat opnemen of hierover bij yezzer advies inwinnen. Het is verstandig om AOV's te vergelijken omdat deze verzekeringen behoorlijk in premie kunnen verschillen. Hier kan je online AOV vergelijken.

AOV vergelijken en online advies

Het grote voordeel van Yezzer is de mogelijkheid via een online tool de AOV te vergelijken en via online advies de verschillen tussen de verzekeringen op een rijtje te laten zetten. Ook is het uniek dat je de arbeidsongeschiktheidsverzekering met online advies erbij kan aanvragen bij Yezzer. Heb jij voldoende kennis van AOV's? Dan is het ook mogelijk zelf, zonder advies, een AOV via Yezzer aan te vragen. Voor jou als zzp'er en zelfstandig ondernemer is het van belang te weten wat, hoe en hoeveel de verzekering dekt. De verschillen ontdek je door de AOV te vergelijken.


Waar moet je op letten bij AOV vergelijken? Belangrijk hierbij is of de verzekeraar uitgaat van een vaste of leeftijdsgebonden premie, wat houdt de keuring in en welk bedrag ga ik verzekeren? Welke factoren bepalen de hoogte van mijn premie? Op deze vragen vind je niet altijd makkelijk een antwoord. Yezzer heeft deskundige adviseurs die daarbij kunnen helpen. Via onze online omgeving en het online advies kunnen wij jou een adviesrapport op maat aanbieden, en dit rapport wordt persoonlijk met jou doorgenomen door een van onze adviseurs. Het uiteindelijke doel: de beste verzekering qua dekking, premie en risico te vinden die past bij jouw specifieke situatie. Het onafhankelijke advies wordt gegarandeerd doordat Yezzer geen provisies berekent.


Heb je een keus kunnen maken na AOV vergelijken, dan kan je via Yezzer de arbeidsongeschiktheidsverzekering makkelijk en snel aanvragen. Overigens is Yezzer de enige in Nederland waar je online AOV's kunt vergelijken, online advies kunt krijgen en kunt aanvragen. Je profiteert dan bovendien van collectieve kortingen omdat Yezzer ook voor veel andere ondernemers verzekeringen afsluit. Je kunt hier starten met AOV vergelijken.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten