Samenwerking Yezzer en Intrasurance vergroot toegankelijkheid ondernemersverzekeringen

9 juli 2019


Vanaf 1 juli 2019 beheert Yezzer de ZZP- en MKB-klanten van Intrasurance met hun lopende bedrijfsverzekeringen én verbreedt Yezzer haar aanbod van verzekeringsproducten met de insurtech oplossingen van Intrasurance. Door deze samenwerking kunnen ondernemers nog makkelijker en met de juiste ondersteuning hun bedrijfsverzekeringen kunnen regelen.

 

Zorgen dat ondernemers nog makkelijker en met de juiste ondersteuning hun bedrijfsverzekeringen kunnen regelen. Dat is de inzet van het partnership tussen Intrasurance en Yezzer dat per 1 juli is ingegaan. Yezzer beheert vanaf heden de ZZP- en MKB-klanten van Intrasurance met hun lopende bedrijfsverzekeringen én verbreedt haar aanbod van verzekeringsproducten met de insurtech oplossingen van Intrasurance.

De combinatie van oplossingen van Yezzer en Intrasurance biedt een voordeel voor de ZZP- en MKB-klanten van beide partijen. Met de insurtech oplossingen van Intrasurance als aanvulling op de ‘achterkant’ biedt Yezzer nog meer verzekeringsoplossingen en snellere acceptaties aan klanten. De zakelijke klanten van Intrasurance maken door het partnership nu ook gebruik van de oplossingen die Yezzer al biedt aan ondernemers. Denk aan online vergelijken, collectiviteitskortingen, persoonlijke ondersteuning van zakelijke verzekeringsspecialisten en online preventie- en groeidiensten, zoals trainingen, coaching en toegang tot groeiprogramma’s voor ondernemers.

“Met Intrasurance richten wij ons steeds meer op de ‘insurtech’ kant waarbij wij ons digitale platform aan verzekeraars en intermediairs aanbieden. We leveren slimme oplossingen om de klantenservice te verbeteren en kosten te verlagen, waar de klant van profiteert. In het verleden hebben wij een mooie zakelijke portefeuille opgebouwd met ‘Verzekeruwbedrijf’. Omdat wij goed voor onze klanten willen zorgen zijn wij het partnership aangegaan met Yezzer, die zich specifiek op de zakelijke klant richt met innovatieve verzekerings- en risico oplossingen. Yezzer gaat onze zakelijke klanten nu bedienen, daarbij deels gebruikmakend van onze insurtech oplossingen”, aldus Frank Cooler, oprichter en directeur van Intrasurance.
 
“Ons online platform wordt inmiddels door duizenden ondernemers gebruikt. Ondernemers vinden het regelen van verzekeringen vaak duur en ingewikkeld. Met Yezzer zorgen we ervoor dat ondernemers verzekeringen kunnen vergelijken en online kunnen afsluiten. Daar waar nodig, bieden we de klant persoonlijke ondersteuning. Daardoor maken we ondernemersverzekeringen transparanter, makkelijker en betaalbaarder. En daar stopt het niet bij. Wij ondersteunen klanten ook in de groei van hun bedrijf door middel van trainingen, events, en groeiprogramma’s. Zowel online als offline. Dankzij het partnership met Intrasurance kunnen wij onze online dienstverlening optimaliseren, waardoor de klant nog meer keuzemogelijkheden heeft en een snellere acceptatie mogelijk is. Tegelijkertijd kunnen de ZZP- en MKB-klanten van Intrasurance door deze samenwerking nu ook gebruikmaken van de collectiviteitskortingen en online preventie- en groeidiensten die Yezzer biedt aan ondernemers.” aldus Adriaan van Loon, oprichter en directeur van Yezzer. 
 

Over Intrasurance
Intrasurance begon in 2002 met verzekeruzelf.nl, de eerste online verzekeringspropositie in Europa. Eenvoud, gebruiksplezier en controle voor de klant waren hierbij het uitgangspunt. Deze propositie wekte de interesse van de verzekeringsbranche. Het was het begin van de B-to-B aanpak. Onder het motto: “U de klant en wij het werk” wist Intrasurance al snel tientallen labels te binden. In de jaren die volgden werd het platform ontwikkeld tot een PAAS (Platform as a Service) waarmee een oplossing aan verzekeraars in binnen- en buitenland werd geboden die de kosten wilden verlagen en hun verzekeringstechnisch resultaat wilden verhogen.

Over Yezzer
Yezzer is in 2014 gestart door Adriaan van Loon en Annette Wassenaar. Hun missie is om ondernemers te helpen succesvol te zijn door de MKB verzekeringsmarkt positief te veranderen. Met Yezzer zorgen zij ervoor dat ondernemers zich kunnen focussen op ondernemen, in plaats van te veel tijd te besteden aan randzaken als de risico’s van het ondernemerschap. Yezzer is een onafhankelijk online platform voor ondernemers om verzekeringen en risico-oplossingen voor hun onderneming te vergelijken en af te sluiten, persoonlijk advies hierover in te winnen en preventieve -en groeiondersteuning te ontvangen. Yezzer is onderdeel van ondernemersplatform ‘Yellow Walnut’, dat ruim 20.000 gebruikers heeft.