Perfect Day en Yezzer lanceren Thuiswerkscan om Cyber Security thuis te verhogen

17 maart 2021

Thuiswerken brengt risico’s met zich mee, want is de internetverbinding van een medewerker bijvoorbeeld wel goed beveiligd? Om werkgevers een gerust hart te geven en om het hackers moeilijker te maken lanceren ondernemersplatform Yezzer en Cyber Security specialisten Perfect Day de Thuiswerkscan. Ook gaat Yezzer de Cyber Security Check van Perfect Day met 10% korting aanbieden op hun platform.

De Thuiswerkscan helpt ondernemers thuiswerkplekken veilig in te richten. Samen met Perfect Day biedt Yezzer deze oplossing aan om het risico op hacks, malware en gestolen data te verkleinen. Voor €195 per thuiswerkplek maakt één van de Perfect Day experts dreigingen en kwetsbaarheden inzichtelijk. En helpt ondernemers direct deze kwetsbaarheden aan te pakken via quick fixes. De Thuiswerkscan is nuttig voor zelfstandingen en het MKB waar gevoelige data van klanten wordt verwerkt.

Binnen 7 minuten risico’s inzichtelijk
Naast de Thuiswerkscan gaat Yezzer de Cyber Security Check van Perfect Day aanbieden. Ondernemers sluiten vaak een dure cyberverzekering af terwijl het vaak beter is om eerst te kijken wat je kan doen om het hackers lastiger te maken. Dit is precies wat de Cyber Security Check doet. Meteen advies voor jouw situatie? Bel dan eens vrijblijvend met een Cyber Security adviseur van Perfect Day.  Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout