Cyberverzekering nodig?

Lees hieronder wanneer je een cyberverzekering nodig hebt. Of laat ons cyberverzekeringen voor jou vergelijken

Vergelijk Cyberverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Cyberverzekering nodig?

Benieuwd waarom je een cyberverzekering nodig hebt? Het is hét antwoord op schade door cybercrime, door je daar goed tegen te verzekeren. Waarmee je hoge kosten voorkomt door online oplichting of chantage. Of door een DDos-aanval of een hack, waardoor klantgegevens en wachtwoorden worden gestolen.

Criminelen vallen steeds meer bedrijven digitaal aan. Je kunt een cyberverzekering afsluiten om je daar in ieder geval financieel tegen te wapenen.

Waarom een verzekering?

Een verzekering is geen extra slot op de deur, maar voorkomt wel dat je zelf voor alle mogelijke kosten moet opdraaien. Het dekt de financiële schade, zodat jij door kunt met ondernemen. Je beperkt de financiële risico’s, omdat je bij problemen kunt rekenen op jouw verzekeraar.

Cyberaanvallen zijn erop gericht om gegevens te stelen, systemen te hacken of om jou geld afhandig te maken. Door chantage en oplichting, door gerichte aanvallen en door de kwetsbaarheid van digitale systemen op de proef te stellen. Je kunt als bedrijf te maken krijgen met verschillende aanvallen en problemen, waarvoor je een cyberverzekering nodig hebt om de financiële schade te dekken.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw cyberverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Cyberverzekering nodig: online berekenen

Heb je een cyberverzekering nodig en ben je benieuwd naar de kosten voor de premie? Je kunt die online berekenen met onze handige tool. Vergelijk verzekeringen voor het cyberrisico en ontdek voor welke premie jij de financiële schade in ieder geval op jouw verzekeraar kunt verhalen.

De kosten van een cyberverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.