Cyber risk verzekering dekking

Cyber risk verzekering dekking: 6 belangrijke punten waar je op moet letten. Of laat ons cyberverzekeringen voor jou vergelijken

Vergelijk Cyberverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Cyber risk verzekering dekking

Hoe zit de cyber risk verzekering dekking in elkaar? Veel ondernemers weten niet goed welke risico’s ze lopen. Zij komen daar pas achter als het al te laat is, terwijl een cyber risk verzekering grote financiële schade had kunnen voorkomen.

Dekking: 6 belangrijke onderdelen

De dekking van een cyber risk verzekering bestaat uit 6 belangrijke onderdelen:

 • Inbraak in het systeem
 • Digitale aansprakelijkheid
 • Hacks van buitenaf
 • Digitale afpersing
 • Omzetverlies door cyberaanvallen
 • Problemen met de privacy

Inbraak in het systeem

Wordt er digitaal ingebroken in het systeem? Er kunnen hoge kosten ontstaan, bijvoorbeeld voor forensisch onderzoek naar de dader of voor communicatie met providers, klanten, een toezichthouder, justitie en andere betrokken partijen.

Bovendien moet je denken aan kosten voor extra klankondersteuning en kosten voor crisismanagement, net als voor een PR-campagne om reputatieschade te beperken.

Digitale aansprakelijkheid

Schendt een digitale uiting zoals jouw website of e-mail onbedoeld het auteursrecht? Je kunt te maken krijgen met digitale aansprakelijkheid, net als wanneer je laster verspreidt of een virus rond laat gaan dat schade veroorzaakt.

Hacks van buitenaf

Hacks van buitenaf leiden tot reparatiekosten, kosten voor gestolen software of data en kosten voor onderzoek en advies voor systeembeveiliging. Je moet mogelijk kosten maken voor forensisch onderzoek of voor PR-advies en reputatiebescherming. Al die kosten kun je laten vergoeden op basis van de cyber risk verzekering dekking.

Digitale afpersing

Een cyber risk verzekering biedt uitkomst bij digitale afpersing. Weten hackers data te gijzelen (bijvoorbeeld met ransomware) of moet je advies inwinnen bij een beveiligingsbureau dat je daarbij kan helpen? Die kosten kun je vanuit de dekking laten vergoeden.

Omzetverlies door cyberaanvallen

Lijd je omzetverlies door een cyberaanval? Het kan gaan om tienduizenden, honderdduizenden of zelfs miljoenen euro’s door een webshop die tijdelijk niet werkt of door andere systemen die niet beschikbaar zijn door een digitale aanval.

Problemen met de privacy

Ontstaan er problemen met de privacy of worden gegevens gestolen? Er kunnen kosten ontstaan door claims van individuele personen, door boetes van toezichthouders, andere verplichte vergoedingen en onderzoek naar wat er gebeurd is door justitie of andere betrokkenen.

Een cyberverzekering dekt al deze punten voor je.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw cyberverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Cyber risk verzekering berekenen

De cyber risk verzekering dekking biedt uitkomst in tal van situaties waarin je te maken kunt krijgen met digitale problemen. De cyber protect verzekering wint niet voor niets snel aan populariteit bij veel ZZP-ers en andere ondernemers.

Je kunt online een cyber risk verzekering berekenen, zodat je goed weet voor welke premie jij je goed kunt verzekeren. Belangrijk, omdat je er daarmee niet alleen voor staat zodra je het doelwit van een aanval bent geworden.

De kosten van een cyberverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijken bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.