Cyberrisico verzekeren

5 redenen waarom een cyberrisico verzekering een goed idee is. Lees hieronder verder of vergelijk meteen een cyberrisico verzekering bij verschillende verzekeraars!

De Yezzer Premiescan

Vergelijk verzekeraars, bekijk de vanaf premie en vraag direct aan. In 2 minuten ingevuld.

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk cyberverzekeringen

Cyberrisico verzekeren

Wil je het cyberrisico verzekeren of ben je benieuwd waarom dat een goed idee is? We zetten 5 redenen voor je op een rij waarom een cyberrisico verzekering een goed idee is. Steeds meer ZZP-ers en andere ondernemers maken hier gebruik van, omdat ze lange tijd de digitale risico’s hebben onderschat.

5 redenen voor een cyberrisico verzekering

Benieuwd waarom de cyberrisico verzekering een goed idee is? We zetten bij Yezzer de 5 belangrijkste redenen voor je op een rij:

Meldplicht datalekken
Je bent wettelijk verplicht om datalekken te melden. Sinds de nieuwe Europese wetgeving is de controle daarop een stuk strenger geworden. Met een cyberrisico verzekering voorkom je dat er veel tijd, geld en reputatie verloren gaat als er iets aan de hand is.

Afhankelijkheid van digitale systemen
Ondernemers worden steeds afhankelijker van digitale systemen, de kans is groot dat dit ook voor jou geldt. Zonder IT-systemen kun je niet of nauwelijks werken. Een kwaadaardig virus, een aanval die systemen platlegt of digitale chantage of oplichting kan daardoor tot grote problemen leiden. Het cyberrisico verzekeren biedt dan uitkomst. 

Mobiele en vaste apparaten
Ieder apparaat dat je gebruikt is een mogelijk doelwit, zowel vast als mobiel. Er staat allerlei belangrijke en waardevolle data op. Die data kan gestolen of gehackt worden, vooral wanneer je geen overzicht meer hebt over wat waar staat.

Meer digitale criminaliteit
Hackers hadden het in de jaren ’70 al voorzien op telefoonlijnen. Tegenwoordig gebruiken ze DDos-aanvallen en ransomware om bedrijven aan te vallen, te chanteren of zelfs af te persen. Met meer criminaliteit is het cyberrisico verzekeren steeds belangrijker.

Waarde van data
De waarde van data neemt steeds verder toe. Data is essentieel voor jouw bedrijf, dus bescherm die waardevolle gegevens met een goede cyberrisico verzekering.

Cyberrisico verzekeren: online berekenen

Wil jij het cyberrisico verzekeren voor jouw onderneming? Je kunt online de verzekering berekenen, zodat je goed weet wat de premie zal zijn bij de dekking waar je naar op zoek bent.

Je kunt online een cyberrisico verzekering aanvragen en afsluiten, zodat je zelf kunt ontdekken wat de premie zal zijn en hoe je de polis kunt gebruiken. Kijk goed naar zowel de premie als de dekking, zodat je via Yezzer de verzekering kunt afsluiten waar je naar op zoek bent.

Cyberrisico verzekeringen vergelijken

De kosten van een cyberrisico verzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker hieronder. Heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten