Cyberverzekering vergelijken

Lees hieronder verder over alle cyberrisico's voor jouw bedrijf. Of laat ons cyberverzekeringen vergelijken bij verschillende verzekeraars!

Cyberverzekeringenvergelijken

Vergelijk verzekeraars, bekijk de vanaf premie en vraag direct aan.

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Snel en makkelijk online geregeld
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk cyberverzekeringen

Cyberverzekering vergelijken

Online eenvoudig jouw cyberverzekering vergelijken: vind alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Ontdek welke risico’s jouw bedrijf loopt en hoe je daar de juiste dekking voor kan afsluiten.

De cyberverzekering dekt virtuele risico’s af, zodat je met de dekking voorkomt dat inbreuken en aanvallen leiden tot dubbele klappen. Ontvang financiële vergoedingen bij problemen en zodra je extra kosten moet maken, waarmee je de vervelende gevolgen aanzienlijk kan verkleinen.

Cyberverzekering nodig? Deze risico’s loopt jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven hebben een cyberverzekering nodig. De digitale en virtuele risico’s nemen hand over hand toe, waardoor het belangrijk is om daar een professionele polis voor af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan risico’s rondom:

 • Public relations en crisismanagement
 • Melden en inlichten gedupeerden
 • Digitaal forensisch onderzoek
 • Third-party risico’s

Public relations en crisismanagement

Last van ransomware en daar zo snel mogelijk vanaf komen? Verzeker je tegen de directe betalingen en hoge kosten voor Public Relations om de afpersing recht te trekken. Essentieel voor heldere communicatie en een goede bedrijfsvoering, met kosten waar je niet op zit te wachten op het moment dat je alle zeilen bijzet.

Verzeker je met een cyberverzekering bovendien voor kosten die je maakt om ICT-systemen te herstellen, bijvoorbeeld door schade die ontstond tijdens het inzetten van de tegenaanval. Geen zorgen over kosten die je moet maken, waardoor je de beste verdediging kan inzetten zodra je slachtoffer wordt van een digitale aanval.

Melden en inlichten gedupeerden

Je bent verplicht die digitale aanvallen te melden, bijvoorbeeld bij klanten waarvan de gegevens bloot zijn komen te liggen. Je hebt de plicht tot melden en inlichten, waar (hoge) kosten aan verbonden kunnen zijn. Vergelijk cyberverzekeringen, zodat je de beste dekking daarvoor kan selecteren. Met vergoedingen van €1,25 tot €5 per gedupeerde kunnen de dekkingen behoorlijk uiteenlopen en is vergelijken meer dan de moeite waard.

Digitaal forensisch onderzoek

Wil je digitaal forensisch onderzoek laten doen? Veel bedrijven hebben daar een cyberverzekering voor nodig, zodat ze de kosten kunnen laten vergoeden. De kosten kunnen hoog oplopen, vooral bij een inbreuk met grote omvang of reikwijdte. Goed onderzoek helpt lekken te vinden, daders op te sporen en toekomstige problemen te voorkomen. Zorg er met de dekking voor dat je niet hoeft te besparen op de opsporing en oplossing, zodat je de volgende keer beter voorbereid en beschermd bent.

Third-party risico’s

Daarnaast loop je met je bedrijf een aantal belangrijke third-party risico’s. Het zijn risico’s op kosten die je moet maken zodra je te maken krijgt met inbraak of aansprakelijkheid. Je kan denken aan:

 • Fraude met betaalkaarten
 • PCI-boetes
 • CPB-boetes
 • Identiteitsdiefstal
 • Verlies van intellectueel eigendom van derden
 • Netwerkverstoringen
 • Lichamelijk letsel door verloren gegevens
 • Psychische en emotionele schade door openbaarmaking van gegevens
 • Overdracht of verspreiding van computervirussen of andere schadelijke software

Je kan de cyberverzekering vergelijken om de dekking duidelijk in kaart te brengen. Maak inzichtelijk welke risico’s je als bedrijf loopt en sluit daar de juiste dekking voor af.

Cyberverzekering afsluiten

Een cyberverzekering afsluiten? Dat kan eenvoudig online. Voorkom dat je bij een digitale of virtuele aanval zelf voor alle kosten opdraait, door je daar goed voor te verzekeren. Een belangrijke verzekering voor steeds meer bedrijven, waarvoor je online de dekkingen met elkaar kan vergelijken.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten