Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie

Premie berekenen voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering premie

Hoe hoog is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) premie die je zal gaan betalen? Dat hangt natuurlijk af van een aantal belangrijke factoren, zoals het beroep dat je uitoefent en de opdrachten waar je aan werkt.

Je kunt online jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken, zowel op basis van de premie als aan de hand van de dekking waar je naar zoekt. De prijs of de premie is namelijk belangrijk, maar alleen als de dekking voldoet aan wat jij nodig hebt. Je hebt namelijk niets aan een goedkope verzekering die niet de dekking biedt die je zoekt.

De premie voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers bedraagt zo’n 300 euro per jaar of meer, exclusief de assurantiebelasting. Het precieze bedrag aan premie kun je online berekenen en vergelijken, gewoon door onze handige tool bovenaan de pagina te gebruiken.

Wat kost een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering prijs bedraagt een paar honderd euro per jaar. Dat betekent dat je voor een paar tientjes per maand verzekerd bent, bijvoorbeeld tegen financiële schade door een verkeerd advies, onjuiste certificering of andere beroepsfout. De kosten daarvan kunnen flink oplopen, waardoor het verstandig is om in ieder geval goed naar de BAV te kijken.

Dat wat de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kost is veel minder dan het belangrijke risico dat je ermee af kunt dekken. De verzekering is verplicht voor financieel adviseurs, advocaten, notarissen, accountants en bijvoorbeeld architecten. Dankzij de scherpe premie voor ZZP-ers en MKB ondernemers is het ook met andere beroepen zeer de moeite waard om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken en die online af te sluiten.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Premie beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers vergelijken

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering kun je online vergelijken. Speciaal voor ZZP-ers en MKB ondernemers, binnen het beroep waar je aan werkt. Ontdek online wat de verzekering inhoudt, of die voor jou verplicht is en hoe je er binnen een scherpe premie voor zorgt dat je goed verzekerd bent.

Op die manier hoeft een BAV niet veel te kosten, terwijl je daar wel in een aantal belangrijke situaties gebruik van kunt maken. Bij Yezzer leggen we je graag uit hoe je zorgt voor een zo laag mogelijke premie, zonder dat dit de dekking of andere belangrijke voorwaarden in de weg zal zitten.

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP of MKB ondernemers berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.