Beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Premies berekenen voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, wij vergelijken partijen en sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) berekenen? Dat kan bij Yezzer eenvoudig online. Ontvang een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt de BAV berekenen voor jouw eenmanszaak, gewoon op basis van een paar belangrijke onderdelen voor de berekening. Je ontdekt binnen 2 minuten wat de verzekering in jouw geval zou kosten, aan de hand van een duidelijke offerte. Het is de makkelijkste manier om zowel de premies als dekkingen te vergelijken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

3 belangrijke onderdelen voor de berekening

Wil je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen en ben je benieuwd wat daarvoor nodig is? Wij zetten de belangrijke gegevens op een rij:

 • Zakelijke gegevens
  Wat is het beroep dat je uitoefent? Maak een keuze uit de lijst, zodat wij daar de juiste verzekeringen bij kunnen vinden. Geef daarnaast de (gemiddelde) jaaromzet van jouw onderneming in euro’s op en vul in sinds wanneer je zelfstandig ondernemer bent. Dat helpt de verzekeraars het risico in te schatten dat je loopt.
 • Verzekeringsgegevens
  Vervolgens is het belangrijk om een paar verzekeringsgegevens in te vullen voor de offerte voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Vul in wat het maximaal verzekerde bedrag per aanspraak moet zijn, bijvoorbeeld tot 1 miljoen euro. Geef ook aan welk totaal verzekerde bedrag per jaar je wenst, of je een eigen risico accepteert en of je nu als een BAV hebt. Verder kun je aangeven of je ook een dekking voor bedrijfsaansprakelijkheid (AVB) wilt toevoegen.
 • Persoonlijke gegevens
  Tenslotte is het belangrijk om jouw persoonlijke gegevens in te vullen, zowel die van je onderneming als die van jezelf. Met die gegevens maak je het mogelijk om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering te berekenen, zodat je snel weet wat er mogelijk is en waar je aan toe bent.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Offerte beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanvragen: online berekenen

Een offerte voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontvangen? Dat kan eenvoudig online, door binnen een paar minuten een berekening te maken. De makkelijkste manier om de diverse opties te vergelijken.

En heb je nog vragen over de BAV, bijvoorbeeld over het inlooprisico of andere inhoudelijke zaken? Stel onze specialisten je vragen of ontdek het online. We helpen je bij Yezzer graag de beste BAV af te sluiten, uiteraard voor een zo scherp mogelijke premie. De makkelijkste manier om binnen een paar minuten online jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering te berekenen, zodat je een goedkope polis met een goede dekking kunt afsluiten.

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP of MKB ondernemer berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.