Individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vind hieronder meer informatie over een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering. Of vergelijk direct premies

Vergelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

Het is een interessante keuze voor iedere ZZP-er. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor jouw inkomen, ook op het moment dat je arbeidsongeschikt raakt. Het is dan niet mogelijk om terug te vallen op een ander vangnet, waardoor je snel in de problemen kunt komen.

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers sluit je een polis af om jouw inkomen af te dekken, bij arbeidsongeschiktheid. Raak je (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt? Dan ontvang je daarvoor een (gedeeltelijke) uitkering. Dit gebeurt op individuele basis, waardoor jouw mate van arbeidsongeschiktheid de enige factor is die bepaalt of je een uitkering ontvangt.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Het is niet verplicht om de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten

Maar het is wel iets waar steeds meer zelfstandigen voor kiezen. Ze begrijpen dat de risico’s op arbeidsongeschiktheid groter zijn dan veel anderen denken. Een ongeluk zit in een klein hoekje, waardoor het inkomen ineens weg kan vallen. Vooral met een gezin of andere verantwoordelijkheden en verplichtingen kan dat leiden tot grote problemen. Aan de andere kant hoeft een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering niet zo duur te zijn als sommige ZZP-ers denken.

Meer weten over de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

Individueel of collectief: de verschillen

Er wordt door de overheid nagedacht over een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers. Tot die tijd ben je aangewezen op de individuele verzekeringen die er beschikbaar zijn. Dat biedt je ondertussen maximale vrijheid en controle, omdat je de verzekering volledig op jouw situatie af kunt stemmen. Wil je jouw volledige inkomen dekken of juist een deel van het risico zelf dragen? Je hebt hier uitgebreide mogelijkheden voor, om de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering volledig naar jouw voorkeuren aan te passen.