Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers in de zorg

Hoe zit het met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers in de zorg? Lees hieronder alles over dit onderwerp.

AOV premies berekenen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Zoek je een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers in de zorg?

Met name in de zorg is de werkdruk hoog en heb je te maken met enorme administratieve lasten. Je moet veel inspanningen leveren om je werk goed te doen en daarmee te zorgen voor anderen.

Het ziekteverzuim bij zorgorganisaties is relatief hoog en ook ZZP-ers in de zorg krijgen regelmatig te maken met gezondheidsproblemen. Arbeidsongeschiktheid is daardoor helaas een relatief groot risico, dat je niet mag onderschatten.

Het is de moeite waard om een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers in de zorg en andere ondernemers te vergelijken, waarmee je voorkomt dat je voor verrassingen komt te staan. Zorg er in plaats daarvan voor dat je goed weet welke premie er hoort bij de risico’s die jij loopt, om die af te dekken met een verzekering die bij je past.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

ZZP-er in de zorg: arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Wil jij voorkomen dat je inkomen wegvalt als je als ZZP-er in de zorg arbeidsongeschikt raakt? Dan is het de moeite waard om daar een verzekering voor af te sluiten of die in ieder geval een keer te berekenen.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou als ZZP-er in de zorg helpt je jouw inkomen op te vangen als je arbeidsongeschikt raakt. Loopt de werkdruk te hoog op of nemen de spanningen te ver toe, waardoor je niet goed meer kunt werken? Dan kun je rekenen op een uitkering om jouw inkomen aan te vullen, tot het niveau waarvoor jij je wilt verzekeren.

Meer weten over de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP-ers in de zorg?

Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.